Shop roku Shop roku

Concept VP-4130

Termékkatalógus
Concept VP-4130
4,6 5 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben porszívó, 0,55 literes portartály, LED világítás, kárpit szívófej, töltési idő 4 óra, működési idő 25 perc, Li-ion akkumulátor 2000 mAh, falra szerelve is tárolható
Kód:  CONVT006 Termékszám:  VP-4130 Gyártó honlapja:

Concept VP-4130

Búcsúzz el a a rövid kábelektől

Eleged van már abból, hogy a kamrából mindig kicipeld a régi, nagy, nehéz porszívódat? A cseh Concept márka megoldást kínál a problémádra.  Az új, VP 4130 2 az 1-ben modellel élvezheted a gyors és kényelmes, kábelnélküli  porszívózást. Nem kell minden szobában másik konnektorba dugnod a készüléket, mert nincs többé szükséged kábelre és dugóra. Ezzel a készülékkel az egész lakás, a hosszú folyosók és lépcsők kényelmes porszívózása valósággá válik.


Nem kell többé lapát

Takaríts meg időt a VP 4130 sokoldalúságának köszönhetően. Ez a Concept porszívó kivehető kézi porszívóval rendelkezik. Ráadásul pénzt takarítasz meg, mert nem kell további gépeket vagy eszközöket vásárolnod. Biztosan értékeled majd, hogy a kézi porszívóval könnyebb a konyhaszekrények alatti porszívózás, a gyerekek utáni takarítás, a számítógép billentyűzet, a csomagtartó tisztítása, vagy akár a hörcsögök által szétszórt fűrészpor eltüntetése.


Mindig készen áll

A kompromisszum nélküli porszívózást egyszerre 25 percig élvezheted. A tölthető, minőségi Li-ion akkumulátor ilyen hosszú ideig bírja egy töltéssel. Legnagyobb előnye, hogy ha teljesen lemerült, mindössze 4 óra töltési időre van szüksége. Az akkumulátor állapotát mindig láthatod a kontrollfénynek köszönhetően, így mindig tudod majd, ha a porszívó készen áll a 100 %-os teljesítményre, vagy hogy még milyen energiamennyiség maradt a további tisztítandó felületekhez.


Nem kell szervízbe vinni

A kiváló minőségű Li-ion akkumulátor intelligens kialakítású, ezért bármikor töltheted, nem kell megvárnod, amíg teljesen lemerül. Nincs úgynevezett memória effektus, így nem megy tönkre, sőt hosszabb élettartamú. Plusz nagy előnye, hogy cseréjét otthonod kényelmében megoldhatod, nem kell időt töltened a szervizbe járással. Tipp a töltéshez: választható, hogy a kivehető kézi egységet külön töltöd fel, vagy az egész porszívót egyben.


A térd a hát- és térdfájásnak

Tudjuk jól, milyen nehéz a kevésbé hozzáférhető helyeken, például az ágy, kanapé vagy szekrény alatt porszívózni.  A flexibilis, akár 90°-ig elfordítható fogantyúnak köszönhetően nem kell görnyedezned, és nem húzod meg a hátad.


A kosz nem bújhat meg a sötétben

Szeretnéd lakásod legsötétebb zugait is megtisztítani? A VP 4130 porszívó közvetlenül a szívófejre szerelt LED világítással van felszerelve. Remek megoldás, mert a bútorok alatti területek is ragyognak majd a tisztaságtól.

A porszívó váratlan előnyei

A tökéletes kényelem érdekében a szívófejen finom sörték találhatók, amelyek megvédik a bútort, nem karcolják össze. Kárpitozott felületek vagy szűk rések tisztításához külön kefés kárpit szívófej és réstisztító áll a rendelkezésedre.


Könnyű karbantartás

Még a karbantartásnál is gondolt a gyártó a kényelemre. A rúdporszívó könnyen szétszedhető és egyszerűen tisztítható. A felszívott portól egyetlen gombnyomással megszabadulhatsz, anélkül, hogy hozzá kellene érned! A forgókefe is egyszerűen eltávolítható, és letisztítható így új kedvenced porszívózás után is mindig olyan lesz, mintha új lenne.



Tartozékok

  • A kefés kárpit szívófej a kivehető kézi porszívóba helyezve alkalmas például bútorok vagy ablakpárkányok portalanítására, karcolás nélkül
  • Töltő adapter
  •  Készlet a fali tároláshoz
 

Paraméterek

Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP-4130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-4130. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP-4130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP-4130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP-4130.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ