30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Concept VP-4330

Termékkatalógus
Concept VP-4330
Morzsaporszívó - kézi porszívó, NiMH akku, 70W, portartály kapacitása 1000 ml, a működési idő egy feltöltéssel kb 12min, könnyű kezelhetőség, vezeték nélküli
Kód:  CON002a09 Termékszám:  VP4330

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-4330

A Concept kézi porszívójával azonnal és minimális erőfeszítéssel takaríthat ki a konyhaszekrények, a bútorok és a fotelek körül. Kis mérete és modern kialakítása révén bármely háztartásba jól illik. A jól tervezett markolattal egyszerűen irányítható és könnyen kezelhető, mivel apróbb szennyeződések miatt többé nem kell elővennie a nagy porszívót.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern kialakítású kompakt porszívó
  • A jó markolat miatt könnyű a fogása
  • XXL méretű 1 literes tartály
  • 12 perces üzemidő egy töltéssel 
  • A teljes feltöltés körülbelül 6,5 óra
  • Kis súly

A hatalmas 1000 ml-es tartályt egyszerűen csak kiveszi és kitisztítja. A működést az 1500 mAh-s NiMH akkumulátor biztosítja, amely akár 12 perces üzemidőt is lehetővé tesz. A teljes feltöltés körülbelül 6,5 óra. A porszívóhoz jár egy kefés szívófej és egy résszívó, amellyel könnyen be tud nyúlni a radiátorok mögé és a nehezen megközelíthető helyekre is.  

A csomag tartalma:

dokkoló töltő
réstisztító
kefés szívófej
töltő adapter

 

Paraméterek

Töltési idő
6,37 óra Kész!
Működési idő
11,76 perc Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Méret & súly

Tömeg
0,98 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP-4330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-4330. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP-4330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP-4330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP-4330.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ