30 dnů na vrácení Shop roku

Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI

Termékkatalógus
Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI
5 4 értékelés
Porzsákos porszívó - 700W, 7 fokozatú szűrés, HEPA 12, porzsák: 4 liter, zajszint: 76 db , teleszkópos szívócső, hosszabbító cső, 2x turbókefe, fúvóka - padló, parketta tisztítófej, rugalmas CAR, széles KID, hasadék, kárpit tisztító fej
Kód:  CONVS007 Termékszám:  VP8240

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI

Tartozékok széles kínálatával rendelkező porszívó

HOME CAR PET SPIDER KID - VP 8240

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 

Karbon design

Kiváló technikai paraméterek, de egyben eredeti design, amely a HOME CAR PET porszívókat teljesen elkülöníti a többi porszívótól. Az elegáns technikai sötét szürke karbon kivitel piros részletekkel első ránézésre elvarázsolja. Többé nem rejti el a készüléket a kamrába.

Nagy szívóerő

Körbe-körbe porszívóz mégsem elégedett a végeredménnyel? Az innovatív ECO talaj fúvóka a 700 W-os teljesítményű új motor összeállítással növelik a porszívózás eredményét. A motor teljesítményének csökkentése esetében a szívóerő teljesítménye nem csökkent. Az ECO talajtisztító fúvóka szőnyegek, és futószőnyegek tisztítására alkalmas, továbbá a fedő átkapcsolása, a kefék kiengedése után kemény padlók tisztítására is alkalmas.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Nagy szívóerő
 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 

HOME turbókefe

Felporszívózza az egész lakást, mégis a szőnyegen hajszálakat talál? A nagyméretű HOME turbókefével, amely kefél és porszívóz is egyben, ez soha többé nem fog előfordulni. A HOME turbókefe ideális választás minden szőnyegtípushoz, kanapék kárpittisztításához. Nagyságának köszönhetően széles felületet fog át, így a tisztítás kevesebb időt rabol el.

Speciális PET turbókefe

Tiszta otthonról álmodik még házi kedvence mellett is? A speciális PET turbókefének köszönhetően mindkét álom valósággá válhat. Az egyedi konstrukció minden egyes szőrt felfog, melyet házi kedvence elhullajt. Továbbá könnyű az egyedi kefe karbantartása is a speciális, felülről nyitható kefét könnyen megtisztíthatja és újra összerakhatja.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 

HOME parketta szívófej

A speciálisan összeállított HOME parketta szívófej a legjobb választás lehet a műanyag padlók, parketták, hajópadlók és linóleum padlók tisztására. Speciális karcmentes tisztítást biztosít a kemény padló felületeken.

Extra hosszú CAR réstisztító fúvóka

Gyermekei által széthagyott apróságok, megszárad sár, vagy a házi kedvencek által szétszórt szőr? A járművében rejtett kincsekre bukkan? Szűk helyekre, a kanapék, fotelek alatti rekeszekbe, továbbá az autó nehezen elérhető rekeszeibe, és az egész lakásba könnyen elérhet a 60 cm hosszú rugalmas CAR réstisztító fúvóka segítségével.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 

Meghosszabbított SPIDER műanyag cső

Hívatlan vendégeket talál otthonában, akik kéretlen pókhálókat hagynak maguk után? Az eltávolításuk többé nem okoz fejfájást. A speciális 0,5 m-es hosszabbított műanyag SPIDER cső hatására a pókhálóknak hűlt helye marad a falakon és a bútorokon.

KID fúvóka gyermekek utáni takarításért

Mindenki, akinek van gyermeke tudja: ételmaradékok a gyermekek után az egész lakásban, szerteszét. A KID széles fúvóka könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket. Kiszívja a konyhapult alatt elbújt maradékokat, az asztalokról, székekről, lépcsőkről és az ágyból is könnyedén felszívja a maradékokat.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 

5 éves motor élettartam garancia

A cseh Concept márka mindenesetben a megtervezett készülékek minőségét tartja elsődlegesnek, ezért vásárlóinak mindenekelőtt hosszabbított garanciát vállal készülékeire. A készülék működésében a legnagyobb megterhelést végző motor számára, a VP8240-es készülékben 5 éves garanciát ajándékoz.

Kárpittisztító fúvóka

A kárpittisztító fúvókával könnyedén tisztítja meg a kanapékat, foteleket, ágyakat, és ezzel a bútorokon fellelhető port is könnyedén minimalizálhatja, anélkül, hogy azokat összekarcolná. Továbbá az ablakkeretek tisztítására is felhasználhatja.

Réstisztító fúvóka porkefével

A nehezen elérhető helyek tisztítása többé nem lesz probléma. A réstisztító fúvóka segítségével és a porkefével a bútorok mögül is könnyen eltávolíthatja a port, a radiátorokról és a konyhabútorról is könnyen és gyorsan felszívhatja a szennyeződéseket.

XL 4 l-es porzsák

Az extra nagy 4 literes térfogatú porzsák modern SMS textilből készült, amely rengeteg előnnyel rendelkezik a klasszikus papír porszákokkal szemben. A nagy szűrő képességeinek köszönhetően a HEPA 12 ANTIBAKTERIÁLIS szűrő számára még a magas páratartalom sem akadály. Ezzel a tulajdonságával a porszívó motorját is kíméli. A készülék HEPA szűrővel való felszereltségét főként az allergiások fogják örömmel fogadni.

Műszaki adatok és specifikációk:

Maximális teljesítmény: 700 W

Szívó erő: 17 kPa

7 fokozatú szűrés

Mosható HEPA 12 szűrő

Nagy porzsák űrtartalom: 4 l

Elektromos teljesítmény szabályozás

Fém teleszkópos csövek

Hatótávolság: 12 m

Vízszintes és függőleges pozíció

Porzsák nélküli bekapcsolás elleni biztosíték

Automata tápkábel tekercselés - kábeldob

A tápkábel hossza: 8 m

A teleszkópos cső hossza: 78 cm

Rugalmas cső hossza, végződésekkel: 175 cm

Hang: <76 dB (A)

Súly: 5,5 kg (tartozékok nélkül)

Szín: fekete karbon + szürke

Tartozékok: HOME turbókefe, PET turbókefe, ECO talajtisztító fúvóka, HOME parkettatisztító fúvóka, extra hosszú réstisztító CAR fúvóka, széles fúvóka KID, meghosszabbított műanyag cső SPIDER, kárpittisztító fúvóka, réstisztító fúvóka kefével

 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
76 dB Kész!

Méret & súly

Tömeg
5,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bodenstaubsauger VP-8240 HOME CAR PET MAXI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bodenstaubsauger VP-8240 HOME CAR PET MAXI.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ