A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Concept VP-8310 Pszt!

Termékkatalógus
Concept VP-8310 Pszt!
5 1 értékelés
Porzsákos porszívó 800W, 7 fok szűrés, HEPA 10, egy zacskó 4 liter, 68 db zajszint, teleszkópos szívócső, réstisztító kefe
Kód:  CONVS006 Termékszám:  8595631000151 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-8310 Pszt!

Uraim, akkor biztosan tudja, azokban a pillanatokban, amikor sportközvetítések feszült mérkőzés, és a szeretett fél elkezdi porszívózás a nappali. Hirtelen hallja csak a mindennapok hangja zavaró eszközök és a mérkőzés volt a végéhez közeledik. Most már csak két lehetősége van. Arra kényszerítve a szerelem, hogy hagyja abba a porszívózás vagy ő veszi a híreket Concept. VP-8310 Pszt!Ez a termék alig hallható. Zaj 68 db, ez minden, amit akkor "zavarja" a kedvenc show.

legfontosabb jellemzői

  • Csak 68 db zaj
  • Sugár nyolc méter
  • Kábelhossz teljes öt méter
  • A technológia használata és a HEPA 10 szűrő
  • A sokféle alkalmazásra porszívózására
  • Egyszerű a készülék kezelését

néma ragadozó

A porszívó energiafogyasztása 800 W és szívókapacitással 18 kPa. Vezérlése szívó keresztül zajlik az elektronikus vezérlő könnyen. Tömeges táska térfogatú 4 liter egy speciális szövet megtartja az összes baktériumot a készülék belsejében. Egy másik biztonsági tiszta levegő HEPA 10 szűrő, miatta porszívózás környezet allergiásoknak, valamint a háziállatok. Tartozik energia osztály B.  

Nagy hátsó és az első forgatható kerék biztosítja a könnyű kezelhetőséget berendezés. A puszta 4,8 kg-os és egy műanyag fogantyú biztosítja a könnyű hordozható egyik helyről a másikra. Sugara a készülék teljes 8 méter. Öt méter hosszú hálózati kábel segítségével valódi szabadság porszívózás közben. A csomag tartalmazza az ECO padló eszköz, amelynek célja, hogy vákuum, szőnyeg, futók, linóleum, vinil padlóburkolat és hasonlók. Ezen felül, akkor élvezheti a kombinált résszívó kefével, amely segít enyhíteni a porszívózás a nehezen elérhető helyeken.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 000 W Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
50 cm Kész!
Magasság
32 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!
Tömeg
4,8 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP-8310 Pszt! Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-8310 PSST!. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP-8310 PSST!. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP-8310 PSST!. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP-8310 PSST!.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ