Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP4160 Mighty 25,2 V

Termékkatalógus
Concept VP4160 Mighty 25,2 V
3,9 66 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 55 perc, töltési idő 5 óra, EPA szűrő, 170 W teljesítmény, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 113 × 26,4 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, ezüst kivitel
Kód:  CONTV768 Termékszám:  VP4160

Concept VP4160 Mighty 25,2 V

Élvezd a kényelmes és gyors takarítást a Concept VP4160 Mighty vezeték nélküli porszívóval, amely minden típusú kemény padlóhoz alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral egyetlen töltéssel akár 55 percig üzemképes. A ciklonos porszívózásra jellemző a nagy teljesítmény és a higiénikus tisztítás. Emellett a Concept porszívó olyan motorizált turbo kefével érkezik, amelyet minden típusú szőnyegen is használhatsz. A Concept VP4160 2 az 1-ben porszívó rendelkezik egy kivehető kézi porszívó egységgel is, ennek segítségével akár az autód belső terét is megtisztíthatod a kisebb szennyeződésektől. A minőségi LED világítás gondoskodik a komfortos takarításról még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

55 perces üzemidő

2 az 1-ben

Motorizált turbókefe


A Concept VP4160 Mighty kézi porszívó főbb jellemzői

  • Akár 55 percet takaríthatsz vele egyetlen töltéssel
  • A porszívó előnye a nagy teljesítménye
  • Elegáns megjelenés ezüst kivitelben
  • LED háttérvilágítás a markolaton
  • A porszívó erős és kiváló minőségű DC motorral érkezik
  • Kivehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • Az akkumulátor mentes a memóriahatástól
  • 2 porszívózási sebesség közül választhatsz
  • Ciklonos porszívózás nagy szívóerővel
  • A szennyeződés közvetlenül a gyűjtőtartályba kerül
  • A porszívózás teljesen higiénikus a mosható HEPA 11-es szűrőnek köszönhetően
  • Motorizált turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához
  • Minőségi LED világítás a könnyű tisztításért
  • 4-5 órás töltés
  • Gomb a tartály könnyű eltávolításához
  • Összecsukható fogantyú



Concept VP4160 Mighty 2 az 1-ben porszívó

A Concept VP4160 Mighty vezeték nélküli porszívó nagyszerű segítség minden háztartásban. Biztosan téged is lenyűgöz stílusos ezüst megjelenésével. A jobb látásért a markolaton található LED háttérvilágítás felel. A porszívó nagy teljesítményű és prémium minőségű DC motorral büszkélkedhet az igazán magas szívóerő biztosításáért. Ez igazán megkönnyíti az egész háztartás tisztán tartását. A Concept VP4160 2 az 1-ben porszívó kivehető kézi porszívó egységével összegyűjtheted a legkisebb szennyeződéseket.

Minőségi Li-Ion akkumulátor egy töltéssel akár 55 perces élettartammal

A 2500 mAh kapacitású kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor 55 perces üzemidőt nyújt egyetlen töltéssel. A Concept VP4160 Mighty rúdporszívó előnye a vezeték nélküli működése, ezáltal használata közben nem zavarnak a bosszantó kábelek. Az akkumulátor hosszú élettartamot és páratlan teljesítményt biztosít. Előnye, hogy mentes a memóriahatástól, így elkerülhető a helytelen töltés és az akkumulátor kapacitásának tartós csökkenése. 2 sebességgel áll a rendelkezésedre, amelyet az igényeid szerint szabályozhatsz. Ezek az ECO mód a normál porszívózáshoz és a másik sebesség a maximum szívóerő eléréséhez.

Ciklonos porszívózás nagy szívóerővel

A Concept VP4160 Mighty vezeték nélküli rúdporszívó a ciklonos porszívózás elvét alkalmazza, a centrifugális erőnek köszönhetően a szennyeződéseket közvetlenül a portartályba gyűjti össze. Nem szükséged tehát amiatt aggónod, hogy valami olyat szív fel, amit nem szerettél volna. Ha mégis megtörténne a baj, egyszerűen megtalálod a beszívott elemet a tartályban. A ciklonos porszívózást állandó szívóteljesítmény jellemzi, előnye pedig, hogy nem használ porzsákot. A mosható HEPA 11-es szűrővel a porszívózás teljes mértékben higiénikus és ezáltal alkalmas még az allergiában szenvedőknek is, megakadályozza a por keringését és nagyfokú szűrési teljesítményt nyújt használat közben.

Motorizált turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához

A Concept VP4160 Mighty rúdporszívót használhatod a szőnyegek porszívózásához is. Mivel motorizált turbókefével rendelkezik, könnyedén megbirkózik minden típusú szőnyeggel. Hogyha neked is van otthon háziállatod, akkor a Concept VP4160 porszívót neked találták ki. Rövid idő alatt tisztítja meg az egész háztartásodat. Nem igényel bonyolult karbantartást. Egyszerűen szedd szét, tisztítsd meg majd állítsd össze és máris készen áll a következő használatra.

Concept VP4160 Mighty egyszerű és gyors karbantartással

A kényelmes használat mellett a komfortos karbantartásról a könnyű és gyors tisztításával gondoskodik. Hogyha megtelt a portartály, egyszerűen nyomd meg a porszívó tetején található gombot a tartály kiadásához, majd ürítsd ki belőle a szennyeződést. Mosd el a szűrőt folyóvíz alatt, szárítsd meg, majd helyezd vissza a tartályba.

Minőségi LED világítás a könnyű tisztításért

A Concept VP4160 Mighty vezeték nélküli porszívó kiváló LED világítással készült, így egyetlen porszemet sem tévesztesz szem elől. A 3 darab LED izzó tökéletesen világítja meg még a legsötétebb sarkakat is. Ezáltal mindig kifogástalanul tiszta és rendezett lehet az otthonod.

Kényelmes kézi porszívózás

A Concept VP4160 Mighty vezeték nélküli porszívó egyik nagy előnye, hogy a kivehető kézi egységgel kézi porszívóként is használhatod. Könnyedén megszabadulhatsz a kisebb szennyeződésektől az asztal vagy a kanapé alatt, sőt még az autódban is használhatod. Ez a sokoldalú segítőtárs résszívófejjel is rendelkezik, ez igazán hasznos a nehezen elérhető területek megtisztításához. A kefés fejjel óvatosan szedheted le a port a könyvekről, bútorokról és a redőnyről.

A Concept VP4160 Mighty  nem foglal sok helyet

Amint végeztél a tisztítással, helyezd a Concept VP4160 Mighty porszívót a töltőállomásra. Összecsukható markolatának hála szinte bárhol elfér. 4-5 órás töltést követően újra készen áll a használatra.

További információ:

Szín: ezüst
Zajszint: 82 dB
Tömeg: 2,8 kg (kiegészítők nélkül)
Méretek: 120 x 26 x 15 (széxmxm)

Kiegészítők:

1x kis tartozék
Adapter - kábelhossz 180 cm
Töltőállomás


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Motor típusa
DC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Turbó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
170 W Kész!

Zaj

Zajszint
84 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,4 cm Kész!
Magasság
113 cm Kész!
Mélység
17,5 cm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP4160 Mighty 25,2 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP4160 Mighty 25,2 V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4160 Mighty 25,2 V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4160 Mighty 25,2 V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4160 Mighty 25,2 V.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ