Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE

Termékkatalógus
Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE
3,9 7 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 125 W teljesítmény, 50 perc üzemidő, epa szűrő, 84 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, adapter, led világítás és töltőállomás, színe: fekete és piros
Kód:  CONTV781 Termékszám:  vp4170

Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE

Antibakteriális UVC szívófej

Egészséges háztartás

3 az 1-ben - sokoldalú felhasználás

Univerzális porszívó minden háztartáshoz

Olyan sokoldalú porszívót keresel, amellyel otthonod takarítása a lehető legegyszerűbbé válik? A Concept VP4170 porszívó 3 az 1-ben jelöléssel büszkélkedhet. A készülék egy részét praktikus kézi porszívó alkotja, amely jó szolgálatot tesz a kisebb szennyeződések eltávolítására, vagy a nehezen elérhető helyekmegtisztítására. A porszívó másik előnye az UV lámpával ellátott univerzális szívófej, amellyel könnyedén tisztíthatod meg a matracokat vagy a kárpitozott bútorokat, továbbá megbízhatóan pusztítja el a vírusok és baktériumok akár 99,9%-át. Az egyetlen töltéssel akár 50 perces üzemidőt biztosító akkumulátornak és a vezeték nélküli használatnakköszönhetően a Concept VP4170 porszívóval a takarítás igazi élmény lesz.

Praktikus 3 az 1-ben segítőtárs

Ha már belefáradtál, hogy a takarítás általában sok időt vesz igénybe, akkor a praktikus Concept VP4170 porszívót igazán értékelni fogod. Hagyományos vagy kézi porszívóként is használhatod, vagy akár a speciális UV lámpás szívófejet is bevetheted matracok és kárpitozott bútorok megtisztításához.

Antibakteriális UVC szívófej

A VP4170 porszívóhoz UV szívófej jár, amely jól jön, ha kisgyermek vagy allergiás van a családban, illetve ha egészséges és tiszta környezetet szeretnél teremteni. A készülék ugyanis könnyedén,vegyszerek használata nélkül szabadít meg a baktériumoktól, portól, atkáktól és az egyéb veszélyes mikroorganizmusoktól. Használható ágyneműk, matracok, szőnyegek, keménypadló vagy kárpitozott bútorok tisztításához.

Nincs több kábel

A takarítást semmilyen komplikáció sem fogja megszakítani. A Concept VP4170 porszívó Li-ion akkumulátora az 50 perces üzemidő révén igazi takarítási szabadságot ígér. Két működési üzemmód közül választhatsz: ECO üzemmód, amely normál porszívózáshoz ajánlott, míg TURBO üzemmódban maximális sebességgel villámgyorsanvarázsolhatod igazán tisztává az otthonodat.

Minden szennyeződést felfed

A Concept VP4170 porszívóval otthonod tökéletesen tiszta lesz. A 3 integrált LED világításnak köszönhetően egy porszem sem marad észrevétlenül még a legsötétebb sarokban sem.

Nagy szívóteljesítményű turbókefe

A Concept VP4170 porszívó magas szívóteljesítményű turbókefével rendelkezik, amely minden szőnyegtípuson alkalmazható. Minden bizonnyal értékelni fogod, ha kisgyermek vagy kisállat is van otthon. Még a turbókefe tisztítása sem vesz igénybe sok időt: csak szedd szét, tisztítsd meg, majd rakd össze újra.


Kézi porszívó

A Concept VP4170 UV 3 in 1 REAL FORCE porszívó egy kivehető kézi egységet is magában foglal, amely jó szolgálatot tesz kanapék, asztalok, konyhapultok vagy az autó csomagtartójának porszívózásakor.


Töltőállomás

A töltőállomáson a Concept VP4170 porszívó 4-6 óra alatt töltődik fel. Ráadásul tárolóhellyel is rendelkezik, amelyben a kis tartozékokat tarthatod.

Egyszerű tárolás és karbantartás

A Concept VP4170 porszívó tárolása miatt nem kell aggódnod. Egyszerűen csak szedd szét a kézi egységet és szükség esetén tisztítsd meg. A még könnyebb tárolás érdekében a Concept VP4170 összecsukható fogantyúval lett ellátva, így kis helyen is elfér. 

REAL FORCE

A Concept REAL FORCE termékek a legjobbak között vannak a kategóriájukon belül. Számos csúcstechnológiájuknak és kiváló teljesítményüknek köszönhetően tökéletes tisztítási eredményt garantálnak.

Kiegészítők:

  • 1 kis kiegészítő
  • UV szívófej sterilizálóval
  • Adapter
  • Töltőállvány

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok
LED világítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
125 W Kész!

Zaj

Zajszint
84 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
113 cm Kész!
Mélység
18 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4170 UV 3v1 REAL FORCE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE Staubsauger.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ