Shop roku Akvizice ApF HU

Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET

Termékkatalógus
Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET
4,7 12 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 250 W teljesítmény, 30 perc üzemidő, hepa szűrő, 83 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, hálózati adapter, forgó kefe és résszívó, színe: fehér és türkiz
Kód:  JVCTV330 Termékszám:  vp6000

Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET

2 az 1-ben

BLDC motor

Motoros kefe

Sokoldalú segítség minden háztartás számára

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN minden háziasszony álma. Egy forradalmi tisztítóeszköz, amely a 2 az 1-ben - vezeték nélküli rúdporszívó és kézi porszívó - funkciónak köszönhetően egyszerűsíti és felgyorsítja a takarítást. Abszolút kecsességgel tisztítja meg az egész otthonodat, ráadásul még a nehezen elérhető helyeken megbújó szennyeződéseket is eltávolítja.

A VP6000 Concept időt spórol meg

A Concept VP6000 rúdporszívó egyik legfőbb előnye az ergonomikus fogantyúval rendelkező könnyű szerkezet. Ez nem csak a padlótisztítást teszi könnyebbé, de a kézi porszívó kivétele után a redőnyt és a mennyezetet is egyszerűen megtisztíthatod.

Kefe nélküli BLDC motor

Az ABLDC motorok esetében a kommutáció kefék helyett elektronikusan megy végbe. Ennek eredményeképp a BLDS motorok hosszabb élettartamot, magasabb működési megbízhatóságot és közel lineáris nyomatékot érnek el széles sebességtartományban, mint a hagyományos DC motorok. Épp ezért ilyen erőteljes a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET vezeték nélküli porszívó.

Motoros kefe

Annak érdekében, hogy tökéletes eredményt érjen el a szőnyegeken is, a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET rúdporszívó speciális önjáró motoros kefével lett ellátva. Ez a kefe jelentősen nagyobb szívóteljesítménnyel rendelkezik, amelynek köszönhetően kevesebb idő alatt varázsolhatod tisztává az otthonodat. A turbó kefe karbantartása egyszerű, hiszen könnyen szétszedhető, megtisztítható és visszahelyezhető.

Motoros PET turbókefe

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET rúdporszívó nagyszerű jellemzője a kis PET turbókefe, amely saját meghajtással bír. Ezáltal az állatszőr eltávolítása is gyerekjáték, legyen bárhol is. Szőrös kis kedvenced szeret a kanapén pihenni? Semmi gond!

Praktikus energiabeállítás

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET rúdporszívó két teljesítmény-fokozattal rendelkezik, amely zökkenőmentes mozgást tesz lehetővé a keménypadlótól kezdve a legkényesebb szőnyegig. A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET teljesítménye csupán egyetlen gombnyomással maximalizálható. A gyors és alapos tisztítás mostantól gyerekjáték lesz a számodra.

Könnyen tisztítható Concept VP6000 porszívó

Concept VP6000 akkumulátoros rúdporszívó rendkívül praktikus kiegészítőkkel büszkélkedhet. Például egy 0,5 literes portartállyal, továbbá rögtön a bemenetnél található egy HEPA filter is, így a porszívózás mindig a lehető leghigiénikusabb módon történik.

Vezeték nélküli takarítás

A Concept VP6000 lehetővé teszi a vezeték nélküli porszívózást. A készülék cserélhető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 30 perces üzemidőt képes biztosítani. A porszívó 4 órányi újratöltést követően ismét használható. A jelzőfénynek köszönhetően mindig tisztában leszel az akkumulátor töltöttségi állapotával, és hogy mikor használható újra a készülék.

Praktikus kézi porszívó

Szükség esetén kiveheted a kis kézi porszívót a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET testéből, hogy megtisztítsd a nehezen elérhető helyeket is. A kézi készülékhez szintén rendkívül praktikus kiegészítők tartoznak: résszívófej, amely megkönnyíti a nehezen elérhető helyek tisztítását. Ha a billentyűzetet vagy a bútorokat szeretnéd tisztává tenni, használd a kefés szívófejet. A kárpittisztító szívófejjel a bútorokat tisztíthatod meg, az autód esetében pedig a CAR szívófej tesz jó szolgálatot.

A LED világítás minden porszemet felfed

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET porszívó szívófeje minőségi LED világítással fedi fel a szennyeződéseket. Mostantól semmi sem kerüli el a figyelmed, az otthonod pedig teljesen tiszta lesz.

A Concept készülékek hozzájárulnak otthonod tisztántartásához. Nézz szét a különféle segítőtársak széles választékában, ahol minden bizonnyal megtalálod a kedvencedet!


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!
Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
250 W Kész!

Zaj

Zajszint
83 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
115 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Türkiz Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET Staubsauger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ