A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

CONCEPT VP8091 700 W Trooper fekete

Termékkatalógus
CONCEPT VP8091 700 W Trooper fekete
4,5 4 értékelés
Porzsákos porszívó - száraz tisztításhoz, minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, puha felületekre, kárpitozáshoz, fapadlóra és hajópadlóhoz, 76 dB zajszint, hepa h13 szűrő, 3 l-es porzsák, fém porszívócső, 7 m hosszú kábel, 10 m-es hatósugár, fekete kivitel
Kód:  CONSV706 Termékszám:  VP8091

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT VP8091 700 W Trooper fekete

A Concept VP8091 700 W Trooper porzsákos porszívó ideális segítőtárs bármelyik háztartásban. Segítségével gyorsan és egyszerűen megtisztíthatod a legkülönbözőbb felületeket, a szőnyegtől a padlóig. A VP8091 700 W Trooper porzsákos porszívó sokféle tartozékával különböző tisztítási módokat tesz lehetővé. A porzsákos porszívó alacsony, mindössze 78 dB-es zajszintje és 700 W-os energiafogyasztása is meggyőző. Ezeknek a tulajdonságoknak hála ez a készülék nagy teljesítményű segítőtársad lesz a tökéletes takarításban. 

Szakértő minden padlótípushoz

3 literes porzsák

HEPA 13 szűrő 

Concept VP8091 700 W Trooper fekete, porzsákos porszívó legfontosabb jellemzői 

  • Praktikus réstisztító szívófej
  • Felvett teljesítmény: 700 W
  • Speciális ECO padlófej
  • VP8091 700 W Trooper porszívó porkefés szívófejjel
  • Elegáns, fekete kivitelben
  • Bármilyen padlótípuson használható
  • 10 méteres hatósugár
  • Kiváló minőségű, mosható HEPA 13 szűrő


VP8091 700 W Trooper, a nagy teljesítményű segítőtárs

A Concept VP8091 700 W Trooper porzsákos porszívó nagy szívóteljesítménnyel büszkélkedhet, és nagyon alacsony, 78 dB-es zajszinttel működik. 700 W-os teljesítményével ez a porzsákos porszívó alacsony energiafogyasztás mellett képes tökéletesen megtisztítani a különböző felületeket. Bármilyen típusú felületen könnyedén boldogul. 

Multifunkciós ECO padlófej 

A Concept VP8091 700 W Trooper porzsákos porszívó tartozékai között egy ECO padlófej is található, amely egy erős motorral kombinálva teljes kényelmet és maximális teljesítményt biztosít. A padlófej ideális kisebb-nagyobb szőnyegekhez, futószőnyeghez vagy kárpitozott bútorokhoz. Ha kemény padlót kell porszívóznod, egyszerűen kapcsold át a padlófejet, és az előbukkanó sörték segítségével még könnyebb lesz a takarítás.

Szívófej különböző célokra

A Concept VP8091 700 W Trooper porzsákos porszívó tartozéka egy porkefével kombinált résszívó is. Résszívóként használva különösen jól jön a nehezen hozzáférhető területek tisztításakor. A porkefével használva pedig redőnyök, bútorok, könyvek vagy billentyűzetek egyszerű és gyors porszívózásához ideális. Ez a tartozék praktikus módon, a porszívó belsejében tárolható, így bármikor kéznél és használatra kész lesz. 

Concept VP8091 700 W Trooper kiváló minőségű HEPA 13 szűrővel

A Concept VP8091 700 W Trooper porszívó 10 méteres hatósugárral rendelkezik, így segítségével egy nekifutásra akár az egész lakást kiporszívózhatod. A porzsák 3 literes, és a nagyobb páratartalommal is megbirkózik. A Concept  VP8091 700 W Trooper porszívóhoz tartozó, mosható HEPA szűrő még a nagyon finom szemcséket is felfogja, így ez a porszívó allergiások számára is jó választás.


Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA H13 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
76 dB Kész!

Méret & súly

Tömeg
4,2 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VP8091 700 W Trooper fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP8091 700 W Trooper černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VP8091 700 W Trooper čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT VP8091 700 W Trooper schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VP8091 700 W Trooper schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ