AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W

Termékkatalógus
CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W
4,5 4 értékelés
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható kárpit tisztítására, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 69 dB, műanyag gyűjtőtartály 3,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 31 × 43,5 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,8 kg, szűrő a csomag része, fekete kivitel
Változat
44 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSV860 Termékszám:  VP8226
CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W 44 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W

A Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó nem csak nagy teljesítményével és alacsony energiafogyasztásával remekel, hanem a széles választékban elérhető kiegészítőivel is, amelyeknek segítségével kitakaríthatod az egész háztartásodat és még az autódat is. A prémium minőségű HEPA 13-as szűrővel a porszívó ideális még az allergiában vagy asztmában szenvedő felhasználók számára is. A készüléket használhatod minden típusú padlón, még a szőnyegekkel is. A Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó zajszintje csendes üzemmódban nem haladja meg a 69 dB-t, működési tartománya pedig 10 méter. A motor teljesítménye elegendő az egész otthonod kitakarításához, másik előnye pedig, hogy még környezetbarát is. A Concept porszívó készletében olyan hasznos kiegészítők találhatók, mint például a résszívófej porkefével, a kárpittisztító fej, a CAR szívófej, a parkettatisztító fej vagy az AAAA szívófej.

Szakértő minden típusú padlón

10 m-s működési tartomány

HEPA 13-as szűrő


A Concept VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó főbb jellemzői

  • Igazán gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó
  • Kompakt forma és alacsony tömeg
  • Modern fekete design
  • A néma üzemmód zajszintje nem haladja meg a 69 dB-t
  • A 10 m-es működési tartománnyal nagy területeket porszívózhatsz ki konnektorváltás nélkül
  • Környezetbarát ECO motorral
  • A mosható HEPA 13 szűrő beszívja még a legfinomabb porrészecskéket is
  • Extra nagy antibakteriális porzsák
  • Multifunkcionális AAAA padlótisztító fejjel
  • Concept porszívó parkettatisztító fejjel a gyengéd tisztításhoz
  • Hasznos kiegészítők - résszívófej porkefével, kárpittisztító fej, CAR szívófej, parkettatisztító fej, AAAA szívófej
  • A csomag tartalmaz egy SMS porzsákot a szennyeződéseknek

Igazán gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó

A nagy teljesítményű, 700 W-os ECO motor teljesítménye elegendő az egész háztartás kitakarításához. Az elektronikus szabályozással könnyedén beállíthatod a szívóerejét. Te magad választod ki azt, ami számodra megfelel. A mosható HEPA 13-as szűrő beszívja még a legfinomabb por részecskéket is, így a porszívó alkalmas az allergiában vagy asztmában szenvedő családoknak.

Concept VP8226 REFRESH parquet csendes működéssel

A Concept VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó lenyűgöz modern megjelenésével és magas szívóerejével. A készülék másik előnye, hogy nagyon csendes a működése, a zajszintje nem haladja meg a 69 dB-t. 10 méteres működési tartományával igazán nagy távolságban használhatod konnektorváltás nélkül, ideális a nagyobb helyiségek vagy lakások számára. A Concept VP8226 porszívó alkalmas minden típusú padlóhoz, sőt még a szőnyegekhez is.

Multifunkciós AAAA padlótisztító fej

A Concept VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó készletében megtalálható a különleges formájú AAAA padlótisztító fej, amely a nagy teljesítményű motorral kombinálva teljes kényelmet és maximális teljesítményt nyújt. Ez a szívófej ideális a szőnyegekhez, padlószőnyegekhez, futószőnyegekhez vagy kárpitozott bútorokhoz. Amennyiben kemény padlón szeretnél porszívózni, egyszerűen váltsd át a fejet a kapcsolóval a kefék kiengedéséhez és a porszívó máris készen áll a használatra.

Autótisztítás a rugalmas CAR szívófejjel

Ne feledkezz meg az autódról sem, amely időről-időre szintén igényli a takarítást. Pontosan ezért a VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó rendelkezik egy CAR szívófejjel is, amely elér a nehezen hozzáférhető területekre. A szívófej rugalmas, így tényleg kényelmesen odafér mindenhova.

Concept VP8226 parkettatisztító fejjel a kíméletes tisztításért

A Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó lenyűgöz minden kemény padló tisztításával. Formájának és különleges formatervezésének hála gyengéden bánik a padlóval, így nem okoz rajta karcolást vagy bármilyen sérülést. A padlóid pedig makulátlanul tiszták és fényesek lesznek.

Résszívófej porkefével a nehezen elérhető helyek tisztításához

A VP8226 REFRESH parquet porszívó csomag tartalmaz egy különleges, 2 az 1-ben szívófejet, amely a résszívófej és a porkefe ötvözete. Ezzel elérhetsz az olyan nehezen hozzáférhető területekre, mint például a radiátorok, vagy az egyes fiókok vagy a matracok és kárpitok közötti rések. Amennyiben szükséges, össze is csukhatod a kefés fejet és használhatod azt a por gyengéd eltávolításához a bútorokról, a redőnyről, az ablakpárkányról és a könyvekről.

Praktikus fej a kárpitra

Magával ragadóan tiszta kanapé, fotel, ágy vagy autóbelső? Mindezt Te is megvalósíthatod a kárpittisztító kefével, amely szintén a Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó készletének része. A szívófej minden szennyeződést gyengéden és precízen távolít el, hogy ne tegyen kárt az anyagban.

VP8226 REFRESH parquet antibakteriális, extra nagy porszívó porzsákkal

A VP8226 REFRESH parquet porszívó extra nagy, 3,5 literes porzsákkal rendelkezik, amely modern SMS szövetből készült. A papír porzsákokhoz képest ez a porzsák számos előnnyel bír, mint például a magas szűrési kapacitás, az antibakteriális kialakítás illetve az ellenállás a fokozott páratartalommal szemben. Ez a porzsák képes kímélni a Concept porszívó motorját. A VP8226 REFRESH parquet készüléke HEPA 13-as szűrővel büszkélkedhet, így ideális az allergiától vagy asztmától szenvedő személyek számára is. A szűrő azon atkák, pollenek és baktériumok 99,9%-át képes magába szívni, amelyek egyébként visszajutnának a levegőbe porszívózás közben.

A Concept VP8226 praktikus segítség minden háztartásban

A Concept VP8226 porzsákos porszívó biztosan Téged is lenyűgöz modern fekete megjelenésével, amelyet fekete krómozott elemek egészítenek ki. A porszívó megjelenésének fő előnye a kompakt formája és alacsony tömege, ez teszi a VP8226 használatát igazán könnyűvé. A teljesen forgatható elülső kerekei gondoskodnak a Concept VP8226 porszívó sima és sokoldalú mozgásáról. A hátsó kerekei lágyítottak, így nem szükséges aggódnod a padló vagy a parketta megkarcolása miatt sem. A porszívót könnyedén elhelyezheted a két parkolóállás egyikében, két opció áll rendelkezésedre a szívófej rögzítéséhez is. A praktikus fogantyúval kényelmesen szállíthatod is a Concept VP8226 készülékét.

Kiegészítők:

  • AAAA szívófej
  • Parkettatisztító fej
  • Extra hosszú CAR résszívófej
  • Résszívófej porkefével
  • Kárpittisztító fej

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Kárpit Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
69 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
3,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,5 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Tömeg
5,8 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!
Kompatibilitás
Concept Home Kész!
Tulajdonságok
Automatikus kábel visszatekerés Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Por Kész!
További kiegészítők
Szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W termékhez:

Concept VP8223 REFRESH animal 700 W

Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 69 dB, műanyag gyűjtőtartály 3,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 31 × 43,5 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,8 kg, szűrő és portartály a csomag része, kék kivitel
Infó
55 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP8226 REFRESH parquet 700 W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ