Concept VR1000 RoboCross Space Aqua

Termékkatalógus
Concept VR1000 RoboCross Space Aqua
2,7 3 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,5 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, BLDC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék,programok és felmosás, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 80 perc működési idő, HEPA szűrő és habszűrő, 73 dB(A) zajszint, adapter, oldalkefe, távirányító, hepa szűrő, mágneses szalag, mop modul felmosóronggyal és töltőállomás, színe: fekete
Kód:  CONRV914 Termékszám:  VR1000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VR1000 RoboCross Space Aqua

Minőségi robotporszívót keresel, amely gond nélkül felszívja a port az egész háztartásban? Akkor feltétlenül tekintsd meg a Concept VR1000 RoboCross Space Aqua porszívót. A Concept robotporszívó minden padlóburkolathoz-, és komplex terek kezelésére is alkalmas. Erőteljes BLDC motor és minőségi LG BYD akkumulátorok gondoskodnak az akár 80 perc tisztításról. A Concept VR1000 RoboCross Space Aqua robot könnyen kezelhető a mellékelt távirányító segítségével, amelyet aztán a robot tárolójában tarthatsz. A porszívó többféle üzemmóddal rendelkezik, amelyek tökéletesen megtisztítják egész otthonod. A Concept VR1000 RoboCross Space Aqua bármely háztartásban használható.

2 az 1-ben

Háromlépcsős szűrés

Minden típusú felülethez


A Concept VR1000 RoboCross Space Aqua robotporszívó legfőbb jellemzői

  • A SpaceTec 2.0 navigációs technológia biztosítja a pontos navigációt a térben
  • A Concept VR1000 porszívó minden padlóburkolathoz alkalmas
  • Ha mindent megtisztított, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • A Concept VR1000 fejlett szűrőrendszerrel rendelkezik
  • Porszívóz és felmos egyszerre
  • A porszívó nagy teljesítményű BLDC motorral rendelkezik
  • Akár 150 perc tisztítás a kiváló minőségű LG BYD akkumulátornak köszönhetően
  • 20 intelligens érzékelő a lépcsőn történő véletlen leesés ellen
  • Tartozék távirányító
  • A Concept VR1000 4 tisztítási módot kínál
  • Alacsony profil, mindössze 7,5 cm a könnyű tisztítás érdekében
  • Nincs több baktérium vagy vírus
  • 3 teljesítményszint
  • Töltés 3-5 óra

SpaceTec 2.0 navigációs techológia

A Concept VR1000 robotporszívó új SpaceTec 2.0 navigációs technológiával büszkélkedik, amelynek köszönhetően tökéletesen tájékozódik a szobában. A navigációs technológiát okos algoritmus vezérli. Minden helyiség tökéletesen tiszta lesz, és nem történik meg, hogy a porszívó már megtisztított területekre visszatérne. A Concept VR1000 robotporszívó minden padlóburkolathoz és felosztott helyiségekhez alkalmas. Ezenkívül a robot 20 intelligens érzékelővel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a véletlen leesést a lépcsőről. Ha mindent megtisztított, a Concept VR1000 robotporszívó önmagától tér vissza a töltőállomásra. Még akkor is, ha az akkumulátor lemerült, a készülék töltőállomást keres. A csomag egy mágnesszalagot is tartalmaz, amellyel meghatározhatod azt a területet, ahol a robotnak nem szabad takarítania.

Az akadályok nem jelentenek problémát

A Concept VR1000 porszívó nagy kerekekkel és erőteljes motorral rendelkezik. A legfeljebb 1,5 cm-es akadályok nem jelentenek problémát a porszívó számára.A mindössze 7,5 cm-es alacsony profilnak köszönhetően kiválóan alkalmas az ágy vagy a szekrény alatti nehezen elérhető helyek tisztítására is. A porszívó fő keféje összegyűjti a szennyeződéseket a gyűjtőtartályba, a két oldalkefe pedig kibővíti a porszívózás hatósugarát. Tökéletesen tisztít a falak, bútorok, sarkok mentén és a nehezen elérhető helyeken is. A karbantartás nem igényel túl sok időt, mivel a Concept VR1000 robotporszívót könnyű szétszerelni.

Nincs több baktérium vagy vírus

Mostantól nincs több baktérium és vírus, amely otthon zavarna. A Concept VR1000 porszívó megszabadít ezektől a kellemetlenségektől. Csak adj hozzá megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályhoz, és a robot máris elkezd felmosni, ennek köszönhetően gyönyörűen tiszta és fertőtlenített padlót eredményez.

A 2 az 1-ben robot porszívóz és felmos

A Concept VR1000 porszívó két tartállyal rendelkezik száraz és nedves tisztításhoz. Az 500 ml-es edényt a klasszikus tisztításhoz használja. Ha egyszerre szeretnél porszívózni és felmosni, akkor csak a mop modult használd, amely elektronikusan vezérelt felmosást alkalmazza. Mindez  rengeteg időt felszabadít számodra, hogy olyan dolgokkal tölthesd, amit szeretsz. A praktikus törlőtartály egy mikroszálas anyaggal van felszerelve, amely minden szennyeződést megragad, és a Concept VR1000 robotporszívó a tisztítás közben fényesíti is a padlót. Rendkívül könnyen eltávolíthatod az anyagot, majd mosógépben kimoshatod.

Concept VR1000 erőteljes motorral

A Concept VR1000 porszívó erőteljes és kiváló minőségű digitális és kefe nélküli BLDC motorral büszkélkedik. A hagyományos motorokhoz képest csendes és energiatakarékos működés jellemzi, továbbá hosszú élettartammal büszkélkedik. A 2000 Pa szívóerő a teljes háztartás tökéletes tisztításáról gondoskodik. A 3 teljesítményszint automatikusan változik az aktuálisan futó tisztítási módtól függően, szükség esetén pedig a Concept VR1000 robotporszívó maga állítja be a szívóerőt a szennyezettség mértékének megfelelően.

Akár 80 perc tisztítás

A nagy kapacitású 2600mAh LG BYD akkumulátor a Concept VR1000 robotporszívó számára akár 80 perc tisztítást biztosít. Ez idő alatt képes lesz megtisztítani az egész háztartást. A minőségi akkumulátor hosszú élettartamával, magas teljesítményével, stabil ciklusával, ugyanakkor biztonságával emelkedik ki. Az LG BYD akkumulátor nem szenved a memória hatástól, amely helytelen töltést és az akkumulátor kapacitásának csökkenését okozza.

A Concept VR1000 allergiások számára is alkalmas

A VR1000 robotporszívó ideális allergiások számára, hiszen háromlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik. Ez egy háromlépcsős HEPA 13 szűrő, amely a finom port, az atkákat és az allergéneket is felszívja, és egyúttal megakadályozza, hogy visszakerüljenek a levegőbe. Otthonod tökéletesen tiszta és felesleges káros anyagoktól mentes lesz.

4 mód a tökéletes tisztításért

A Robot Concept VR1000 4 tisztítási módot kínál, amelyeket aktuális igényeidnek megfelelően választhatsz. A Space mód tökéletesen és szisztematikusan porszívózza fel az egész területet, ahogy vonalakban mozog. A tisztítás végén a falak mentén porszívózik fel. A lokális TURBO mód maximális teljesítményen szív, és spirálban mozog, amelynek köszönhetően egy adott helyen szívja fel a szennyeződéseket. A kerületi mód biztosítja a tökéletes tisztítást a falak mentén. Végül, de nem utolsósorban a manuális módot is használhatod, amely pontosan ott porszívózik, ahol tisztítani szükséges.

Concept VR1000 intuitív és könnyű vezérléssel

Annak érdekében, hogy a Concept VR1000 készülék vezérlését mindig kézben tarthasd, a készüléket könnyen kezelheted a mellékelt távirányító segítségével. Egyszerűen beállíthatod a kívánt tisztítási módot és a szívóteljesítmény szintjét. A kezelőszervek lehetővé teszik a robot egy adott helyre történő irányítását is. Kényelmesen megtervezheted a takarítást például amikor éppen dolgozol, hogy szép tiszta és rendezett otthonod legyen, amikor hazatérsz. Annak érdekében, hogy ne kelljen folyamatosan keresgélned a távirányítót, a Concept VR1000 robot olyan tárolóval rendelkezik, amelybe a távirányítót elhelyezheted és kezed ügyében tarthatod.

További információk:

Szín: fekete
Tömeg: 2,63 kg
Méretek: 33 × 33 × 7,5 cm
Zajszint: 69-73 dB

Kiegészítők:

Töltő állomás
2 × felmosó textil
Adapter - tápkábel hossza 150 cm
Mop modul
4 × oldalkefe
2 × HEPA szűrő
Távirányító
1 × mágnesszalag 2 m


Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
7,5 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Tömeg
2,63 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
73 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
7,5 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Súly
2,63 kg Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VR1000 RoboCross Space Aqua Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VR1000 RoboCross Space Aqua. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VR1000 RoboCross Space Aqua. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT VR1000 RoboCross Space Aqua. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VR1000 RoboCross Space Aqua.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ