Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Šrotovné

Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

Termékkatalógus
9x
0
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, állatszőrhöz, szennyeződésekhez, padlóhoz, fapadlóhoz, sima padlóhoz és kárpithoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 5 óra töltési idő, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, 180 perc működési idő, hepa szűrő és habszűrő, 55 dB zajszint, mobilalkalmazás, adapter, oldalkefe, távirányító, hepa szűrő, padló-/szőnyegkefe, pet kefe állatszőrhöz, felmosórongy (2 db), töltőállomás, habszűrő, virtuális fal és víztartály a felmosáshoz (300 ml), színe: fekete
2 hónapos termék-visszaküldési szolgáltatás 7 820 Ft
Kiterjesztett garancia + 3 év 22 340 Ft
Áfával
111 690 Ft
ÁFA nélkül 87 940 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap (Statisztikai számjel 12) Kód:  CONRV679 Termékszám:  VR2110
Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro 111 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás
4,6
9 vásárló értékelte.
5 8x
4 0x
3 0x
2 0x
1 1x
100+ ügyfél által megvásárolt termék
88 % ügyfél ajánlja

Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

Magas minőségű segítséget keresel a háztartás kitakarításához? Akkor a nagy teljesítményű Concept VR2110 2 in 1 robotporszívót neked találták ki, mivel egyszerre képes kiporszívózni és a padlót felmosni, amivel rengeteg időt megspórol a takarítás során. A porszívó minden padlófelületre alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. A Concept VR2110 mobilalkalmazás, vagy távirányító segítségével vezérelhető. A kiegészítők között egy PET kefét, HardFloor kefét és spirális kefét is találsz. A GyroTec 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a porszívó könnyedén eligazodik a helységekben, és a 1,5 cm magas akadályokat is képes áthidalni. Egy feltöltéssel a robotporszívó akár 180 percig is képes takarítani. A TripleAirClean szűrőrendszernek köszönhetően az otthonod gyönyörűen tiszta, valamint vírus- és baktériummentes lesz.


2 in 1

Háromlépcsős szűrés

Minden típusú padlófelületre


A Concept VR2110 2 in 1 RoboCross Gyro robotporszívó legfőbb tulajdonságai

 • 1,5 cm magas akadályokat is képes áthidalni
 • A Concept VR2110 erős motorral felszerelt
 • Egy töltéssel akár 180 percig is képes takarítani
 • A robotporszívó ideális az összes padlófelületre, szőnyegekre is
 • GyroTec 2.0 navigációs technológia a könnyű tájékozódásért
 • Egy lépésben biztosítja a porszívózást és a padló felmosását
 • Nagy teljesítményű, kefe nélküli BLDC motor
 • Energiatakarékos porszívó
 • Csendes működés
 • Portartály kapacitása: 600 ml
 • 2 in 1 tartály kapacitása: portartály 350 ml/víztartály 300 ml
 • A töltés ideje 3-4 óra
 • Három fő kefével és két oldalsó kefével ellátott
 • Spirálkefe az összes padlótípusra
 • HardFloor kefe kemény padlókra
 • A Concept VR2110 PET kefével is rendelkezik
 • CARPET Turbo a szőnyegek kiporszívózásához
 • Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően
 • A robot a Concept Home alkalmazáson keresztül vezérelhető
 • 4 takarítási üzemmód
 • TripleAirClean szűrőrendszer a tökéletesen tiszta környezetért

GyroTec 2.0 navigációs technológia

A Concept VR2110 robotporszívó a haladó szintű GyroTec 2.0 navigációs technológiával büszkélkedhet, melynek köszönhetően nagyszerűen tájékozódik a helységben, nem fut át ismétlődően a már feltakarított felületeken, ezzel megrövidíti a takarítás idejét. Az összes padlóburkolaton használható, még osztott helységekben is. Az ajtóküszöbök és a további, legfeljebb 1,5 cm magas akadályok nem okoznak a Concept VR2110 porszívónak problémát, mivel nagy kerekekkel és erős motorral felszerelt. Amint befejezte a takarítást, a robotporszívó visszatér a töltőállomásra.

A Concept VR2110 megszabadít a vírusoktól és a baktériumoktól

A tiszta és illatos otthon minden család alapköve. A Concept VR2110 segít felvenni a harcot a szennyeződésekkel, vírusokkal és baktériumokkal szemben. Elég hozzáadni a víztartályhoz egy általad kiválasztott fertőtlenítő készítményt és a robot már munkához is lát. Az eredmény egy tökéletesen tiszta és fertőtlenített otthon.

Concept 2 in1 porszívó

Mindenki számára ismerős lehet az a probléma, hogy nincs idő a megfelelő takarításra. De ez a Concept VR2110 porszívóval többé nem történhet meg! A robotporszívó ugyanis egy lépésben kiporszívóz és felmossa a padlót, miközben kombinálja a klasszikus portartályt az elektronikusan vezérelt víztartállyal. A funkció használatához a száraz takarításhoz használt tartály mellé szükséges behelyezni a 2 in 1 tartályt, és a robotporszívó máris munkához lát.

Nagy teljesítményű, kefe nélküli BLDC motor

A nagy teljesítményű, digitális, kefe nélküli, egységes BLDC motor számos érdekes előnyt kínál. Az egyik ilyen előny, hogy ez a motor - a klasszikus porszívó motorokkal szemben - csendesebben működik. Nagyon energiatakarékos, így nem csak energiát spórol, de a pénztárcáddal is kíméletes lesz. A Concept VR2110 porszívó megbízható és hosszabb élettartammal rendelkezik, emellett magas szívóereje eléri a 2200 Pa-t. Három teljesítmény-szintből válogathatsz, mely a kiválasztott takarítási üzemmód szerint változik. A szívóerő szükség szerint, vagy a szennyezettség mértéke szerint, manuálisan is beállítható.

Egy töltéssel akár 180 percig is képes takarítani

A Concept VR2110 porszívó előnye a nagy, 3200 mAh kapacitású LG BYD akkumulátor, melynek köszönhetően a porszívó egy feltöltéssel, hihetetlen módon akár 180 percig is képes takarítani. A nagy teljesítményű akkumulátor hosszú élettartamot és stabil ciklust biztosít. Ilyen akkumulátorokat használnak például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerek akkumulátortelepeiben, így biztos lehetsz benne, hogy magas minőségű termékről van szó.

Kiporszívózza a nehezen elérhető helyeket is

A Concept VR2110 porszívó három fő kefével és két oldalsó kefével rendelkezik. A fő kefét szükség szerint, vagy a padlótípustól függően cserélheted. Az oldalsó kefék kiszélesítik a hatókört, és a falak, bútorok, vagy a helyiségek sarkainál található, nehezen elérhető helyek takarítására szolgálnak.

Spirális kefe az összes padlótípusra

A Concept VR2110 spirális kefével ellátott, mely sörték és gumiból készült lamellák kombinációjából tevődik össze. Elbánik az összes padlótípussal, beleértve a szőnyegeket is.

HardFloor kefe a kemény padlókra

A Concept VR2110 porszívó tartozékkészlete igazán gazdag. Rendelkezésünkre áll például a HardFloor kefe, amelyet elsősorban kemény padlókhoz terveztek. Ez a kefe akár háromszor több szennyeződést is képes begyűjteni, beleértve a miniatűr részecskéket is. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy esetleg megkarcolja a padlót. A porszívó mindent hatékonyan, és ami a legfontosabb, óvatosan tisztít.

A Concept VR2110 elhozza a PET kefét a házi kedvenceknek

Ha van otthon háziállatod, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a speciális PET kefét, amely szőrre, a legfinomabb porszemekre vagy akár kihullott hajra is alkalmas. A spirális kefe gumilamellákkal felszerelt, így tisztítás során a szőr vagy a haj nem akad bele.

CARPET turbo a szőnyegek kiporszívózásához

A Concept VR2110 porszívó Carpet turbo funkciót is nyújt, mely különösen használatos, ha a robotporszívóban egy carpet (szőnyeg) kefe is el van helyezve. A Turbo automatikusan aktiválódik, amikor a porszívó áthalad a szőnyegen. Megnő a szívóteljesítmény, így a szőnyeg tökéletesen tiszta lesz. Miután visszatért a keménypadlóra, visszaáll az eredeti teljesítmény.

Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően

A VR2110 robotporszívó speciális érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a falak menti tökéletes tájékozódást. A porszívózás során a porszívó kis távolságot tart az akadályokkal szemben, így megvédi magát és a bútorokat is a sérülésektől. Így nem következnek be kellemetlen ütközések. A TOF érzékelőt üveg és fekete falak felismerésére is szolgál, így a robot ezeket a felületeket is képes megtisztítani.

A robot vezérlése a Concept Home alkalmazáson keresztül

Hogy a Concept VR2110 robotot folyamatosan ellenőrzés alatt tarthasd, használd a Concept Home alkalmazást, amely ingyenesen elérhető iOS és Android számára is. Az alkalmazás telepítése után azonnal beprogramozhatod a robotot, hogy bármikor és bárhol megkezdhesse a takarítást. Az alkalmazásban valós időben is ellenőrizheted, hogy a Concept robotporszívó mekkora felületen takarított már, és hogy éppen hol található. Az alkalmazás használatával még akkor is nekiláthatsz a takarításnak, ha épp nem tartózkodsz otthon. Hazatérésed után tökéletes rend vár majd. Ha azonban nincs okostelefonod, esetleg ha a mobilalkalmazás nem felel meg számodra, a robotot a távirányítóval is könnyedén irányíthatod.

A Concept VR2110 4 takarítási üzemmódot biztosít

A Concept VR2110 robotporszívó 4 tisztítási üzemmódot kínál. Auto SMART módban a porszívó hatékonyan és szisztematikusan mozog soronként az egész térben, és végül a falak mentén végez tisztítást. Helyi TURBO üzemmódban a Concept VR2110 spirálisan mozog, és egy adott helyen maximális teljesítménnyel szív. A perimetrikus mód segítségével tökéletesen feltakarít a falak mentén. Ha azonban a fenti üzemmódok közül egyik sem felel meg, egyszerűen használhatod a kézi üzemmódot, így oda helyezheted a porszívót, ahol éppen szükséged van rá.

Funkciók, melyek megkönnyítik a háztartás kitakarítását

A Concept VR2110 porszívónak számos kiemelkedő funkciója van. Ha az AUTO SMART módot vagy a perimetrikus üzemmódot választod, aktiválható a TURBO funkció, melynek köszönhetően a Concept VR2110 robotporszívó maximális teljesítménnyel működik. Az INTENSIVE funkció kiválasztása esetén a funkció kétszer megy végbe, perimetrikus üzemmód idején ráadásul maximális teljesítménnyel. Ugyanakkor, ha tisztítás közben zökkenőmentesen szeretnéd megnézni kedvenc filmed vagy TV-műsorod, használhatod a SILENT funkciót, mely kikapcsolja az összes hangjelzést.

TripleAirClean szűrőrendszer a tökéletesen tiszta környezetért

Ha a családban kisgyermekek, esetleg allergiás személyek is vannak, akkor a Concept VR2110 porszívóban mindenképp értékelni fogjátok a fejlett TripleAirClean szűrőrendszert, amely biztosítja a baktériumoktól és vírusoktól mentes, maximálisan tiszta környezetet. A HEPA 13 szűrővel végzett háromlépcsős szűrés képes eltávolítani a levegőből a részecskék és egyéb szennyező anyagok, beleértve a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át.


Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Felmosáshoz, Moppal, Szőnyeghez, Állatszőrhöz, Szennyeződésekhez, Padlóhoz, Fapadlóhoz, Sima padlóhoz, Kárpithoz Kész!
Funkció
Automata feltöltés , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Haj rácsavarodással szembeni ellenállás , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!
Portartály térfogata
0,6 l Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Felmosáshoz, Moppal, Szőnyeghez, Állatszőrhöz, Szennyeződésekhez, Padlóhoz, Fapadlóhoz, Sima padlóhoz, Kárpithoz Kész!

Tulajdonságok

Funkció
Automata feltöltés , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Haj rácsavarodással szembeni ellenállás , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!
Portartály térfogata
0,6 l Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Navigáció módja
Gyro Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!
Vezérlés típusa
Alkalmazás Kész!
Takarítás módja
Kefék, Programok, Felmosás Kész!

Tápellátás

Töltési idő
5 óra (5 óra) Kész!
Akkumulátor típusa
Li-ion Kész!
Működési idő
180 perc (180 perc) Kész!
Akkumulátor kapacitása
240 V Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Méret és súly

Magasság
8 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Súly
2,95 kg Kész!

Felszereltség, tartozékok

Tartozékok
Adapter, Oldalkefe, Távirányító, HEPA szűrő, Padló-/szőnyegkefe, PET kefe állatszőrhöz, Felmosórongy (2 db), Töltőállomás, Habszűrő, Virtuális fal, Víztartály a felmosáshoz (300 ml) Kész!

Zajszint

Zajszint
55 dB Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Kompatibilitás
Concept Home, Wi-Fi Kész!

Energiacímke

Zajszint
55 dB Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
25 W Kész!

Típus

Porszívó típus
Robot Kész!

Tápellátás

Akkumulátor-kapacitás
3 200 mAh Kész!
Több információ

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a három vonal, a SINFONIA, a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro. For shipping to other EU countries visit this page Concept VR2110 2-in-1 RoboCross Gyro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VR2110 2in1 RoboCross Gyro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VR2110 2in1 RoboCross Gyro. For shipping to the United Kingdom visit this page Concept VR2110 2-in-1 RoboCross Gyro.

Alternatívák ehhez Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket