30 dnů na vrácení Shop roku

Concept VR3000 REAL FORCE 2 v 1

Termékkatalógus
Concept VR3000 REAL FORCE 2 v 1
4,3 48 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, szőnyegre, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és felmosás, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 150 perc működési idő, HEPA szűrő, 55 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, távirányító, töltőállomás és virtuális fal, színe: fekete
Kód:  CONVR200 Termékszám:  VR3000

Concept VR3000 REAL FORCE 2 v 1


Porszívóz és felmos

Giroszkópos navigáció

Ingyenes app


Semmi nem állíthatja meg

Ha szeretnéd, hogy otthonod mindig tiszta legyen, és ehhez csupán minimális energiát fektetnél be, akkor a Concept VR3000 porszívót neked találták ki. A giroszkópos navigációval felszerelt intelligens robotporszívó nemcsak porszívóz, hanem fel is mos. Pontosan végzi munkáját, és ebben semmi nem állíthatja meg. Elbánik a porral, megtisztítja a parkettát és a szőnyeget, és felszívja akár az 1,5 cm-es szőrszálakat is. A két nagy forgókefe gyűjti össze a piszkot és a finom port. Az oldalkefékkel együtt a szoba sarkait is tökéletesen kitakarítja. A porszívó portartály 600 ml-es, ezen kívül egy 370 ml-es víztartályt is kapott. Használd a mosógépben is mosható rongyot, és a Concept VR3000 már végzi is a munkát.


Mindig tökéletes tisztaság

A giroszkópos navigáció segítségével a porszívó mindenhová elér, így garantálja az alapos tisztaságot. Segítségével a porszívó jobban tájékozódik térben, így a takarítási idő lerövidül. Ezen kívül a navigáció abban is segít, hogy a porszívó ne térjen vissza oda, ahol korábban már kitakarított.


Nagyszerű ingyenes appok

A Concept VR3000 REAL FORCE robotporszívót az Androidra és iOS-re ingyenesen letölthető We Back alkalmazás segítségével vezérelheted. Csak válaszd ki a szükséges programot, és a porszívó már kezdi is a takarítást, bárhol is legyél. Az alkalmazásbana nyomon követheted, hogy a porszívó már hol takarított ki, és hogy hol tart. Az okos asszisztensek kedvelői számára jó hír az, hogy a porszívó az Alexa és a Google Home rendszerekkel is vezérelhető. A Concept VR3000 porszívót a mellékelt távirányítóval is irányíthatod..


Nagy teljesítményű BLDC motor

A Concept nem csupán okos, hanem nagyon hatékony is. A tökéletes szívóerőt a BLDC motor biztosítja. Ez nem más, mint egy kefe nélküli halk, megbízható és energiatakarékos digitális DC motor.


5 tisztító üzemmód

A Concept VR3000 robotporszívó 5 különféle üzemmódot és egy utólagos tisztítást kínál. A TURBO mód hihetetlen teljesítményről tesz bizonyságot. Az AUTO SMART mód gondoskodik az egész terület alapos takarításáról. A perem mód a fal mellett a széleken, a helyi takarítás pedig adott körben takarít szükség esetén. A gyors üzemmód 30 perces gyorstisztítás nyújt

Intelligens robotporszívó

A Concept VR3000 intelligens technológiái és funkciói segítségével a lépcsők és egyéb akadályok közelében is kitakarít. Gond nélkül áthalad egy akár 1,5 cm magas akadályon, így a szobák közötti küszöbön is. Egy további funkció gátolja az ütközést és a leesést.

A Concept VR3000 megállíthatatlan

A Concept VR3000 robotporszívó 14,4 V-os Li-Ion akkumulátorával a porszívó akár 150 percen át is képes takarítani. A por- és víztartályok mérete akkora, hogy nem kell aggódnod a kiömlő por vagy víz miatt. A robotporszívóhoz tartozik egy háromlépcsős HEPA szürő, amely felfogja a port, az atkákat és az allergén anyagokat.

Virtuális fal

A Concept VR3000 robotporszívót mágneses szalaggal látták el, amely virtuális falként szolgál. Oda tedd, ahol nem akarod, hogy a robotporszívó kitakarítson. A porszívót így akár be is zárhatod egy nagy helyiség egyik részébe.

Kiváló megjelenés

A robotporszívó megjelenése szinte tökéletes. Külsején a fehér szín és az edzett üveg dominál, tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe, akár még lakberendezési tárgyként is funkcionálhat.

A tisztaság ereje

A porszívó a modern funkciókat ötvözi a korlátlan teljesítménnyel. A termékskála valamennyi darabja csúcsminőségű anyagokból készül, ezáltal gondoskodik a tökéletes tisztaságról. 

ECO-friendly

A Concept porszívó felismeri, ha a helyiség már tiszta, és energiatakarékossági okokból készenléti állapotba kapcsol. 


A Concept VR3000 robotporszívó műszaki adatai

  • Giroszkópos navigáció és térkép funkció
  • BLDC motor
  • Működési idő: akár 150 perc
  • Szívóerő: 1 800 Pa
  • Zajszint: <55 dB
  • Felmosás – elektronikus vezérlésű vízellátás
  • Li-Ion akkumulátor: 14,4 V
  • Ütközésgátló és leesésgátló funkció
  • Automatikus töltés
  • Távirányító
  • Takarítási terv
  • Üzemmódok: Auto Smart, Perem, Kör (1 m2), 
  • 30 perces TURBO tisztítás
  • Minden padlótípusra
  • Portartály: 600 ml
  • Víztartály: 370 ml
  • Szűrő: 3 fázisú szűrés HEPA 13 szűrővel
  • Alexa/Google Home rendszerekkel is vezérelhető
  • Mobilalkalmazás
  • Színe: fekete
  • Mérete: 7,5 x 33 cm

Tartozékok:

  • 2x oldalsó kefe + 2x tartalék 
  • 1x törlőrongy+ 1x tartalék
  • 1x víztartály
  • 2x tartalék szűrő
  • virtuális fal (mágneses szalag) 
  • tisztítókefe
  • távirányító
  • töltőállvány
  • 2x AAA elem a csomagban


Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Porzsák nélküli, Robot, Vizes Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
55 dB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv, A kérdésem az lenne, hogy milyen utánpótlás van a termékhez? Értem itt az új felmosó kendőt, illetve a HEPA filtert. Egy éve vettem a terméket, egészen meg vagyok vele elégedve, de sehol sem találok hozzá új részeket, márpedig ezek (főleg a HEPA) igencsak bemocskolódnak idővel. Köszönettel, Mátyás

Kérdések és válaszok: Concept VR3000 REAL FORCE 2 v 1
Kiegészítők: Concept VR3000 REAL FORCE 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR3000 REAL FORCE 2v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VR3000 REAL FORCE 2 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VR3000 REAL FORCE 2in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VR3000 REAL FORCE 2in1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ