Concept VS5120 Oszlop ventilátor

Termékkatalógus
Concept VS5120 Oszlop ventilátor
4,7 3 értékelés
Ventilátor - torony, 60 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 6 sebességfokozat, távirányító, oszcilláció, időzítő, forgó lapátok nélkül és automatikus vízszintes forgatás, szín fekete és szürke
Kód:  CONVE488 Termékszám:  VS5120

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VS5120 Oszlop ventilátor

A Concept VS5120 oszlopventilátor ideális választás a forró nyári hónapokra. 6 légáramlás sebességgel és 3 üzemmóddal érkezik, tökéletesen igazodik az igényeidhez. Segítségével egyszerűen állíthatod be a hőmérsékletet otthonodban a számodra megfelelő módon, így többé már nem kell a nyári hónapok melegétől szenvedned. Az éjszakai üzemmóddal a ventilátor fokozatosan és automatikusan vesz vissza a légáramlás intenzitásából, így csendes lesz az éjszakád.

Három üzemmód

Hat választható sebesség

Elegáns design

A Concept VS5120 oszlopventilátor főbb jellemzői

  • 12 órás időzítő
  • A Concept oszlopventilátor tömege 5,7 kg
  • A ventilátor teljesítménye 40 W
  • 6 sebesség
  • A tápkábel hossza 180 cm
  • Távirányító a ventilátorhoz
  • Jól olvasható LED kijelző
  • Concept fekete-fehér színű oszlopventilátor
  • 3 üzemmód
  • Stabil kerek alap

Választható légáramlási sebesség

A Concept VS5120 ventilátor stílusos fekete és fehér színű megjelenéssel büszkélkedhet, 6 választható légáramlási sebességet kínál. Az oszcillálás üzemmód használatakor a ventilátor fokozatosan forog a jobb légáramlás eléréséhez. A Concept VS5120 készülék időzítője lehetővé teszi a működés idejének szabályozását 30 perces és 12 órás időtartam között. Továbbá a használata igazán gazdaságos, hiszen még hosszú távú használat esetén is energiát takaríthatsz meg vele.

A Concept VS5120 ventilátor üzemmódjai

A ventilátor használatakor 3 üzemmód közül választhatsz, ezek a normál, a természetes és az éjszakai üzemmódok. A normál mód a kiválasztott intenzitáson nyújt folyamatos hűtést. A természetes üzemmód a különböző fokozatok között váltogatja a légáramlás sebességét. Végül az éjszakai üzemmód lassan csökkenti a légáramlás intenzitását a békés alvás érdekében.

Kétféle irányítás

A Concept VS5120 ventilátort szabályozhatod a készülék hátán található panellel vagy a távirányítóval is. Mivel minden egyes funkció a saját gombjával rendelkezik, a Concept VS5120 ventilátor használata igazán könnyű. Választhatsz a különböző üzemmódok, a ventilátor forgása és a légáramlás intenzitása között. Nem szabad megfeledkeznünk az időzítő jelenlétéről sem. Emellett a precíz LED kijelzőn remekül áttekintheted a kiválasztott programokat.

Concept VS5120 ventilátor stabil alappal

A Concept VS5120 oszlopventilátor kerek kalapja garantálja a készülék tökéletes stabilitását, ugyanis ezzel biztonságosan és aggodalom nélkül használhatod a készüléket anélkül, hogy attól tartanál, az felborul. A Concept VS5120 ventilátor praktikus tartót kínál a tápkábel feltekeréséhez. Alacsony tömegének hála a ventilátor könnyedén hordozható.


Paraméterek

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Maximális zajszint
60 dB Kész!
Minimális zajszint
50 dB Kész!
Teljesítményfelvétel
40 W Kész!
Sebességfokozat
6 Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Tulajdonságok

Maximális zajszint
60 dB Kész!
Minimális zajszint
50 dB Kész!
Teljesítményfelvétel
40 W Kész!
Sebességfokozat
6 Kész!
Funkciók
Oszcilláció, Időzítő Kész!
Tulajdonságok
Lapát nélküli Kész!
Csomag tartalma
Távirányító Kész!
Minimális magasság
107,3 cm Kész!
Maximális magasság
107,3 cm Kész!

Típus

Típus
Oszlop Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes ventilátor választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Milyen magas a ventilátor

Kérdések és válaszok: Concept VS5120 Oszlop ventilátor
Kiegészítők: Concept VS5120 Oszlop ventilátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VS5120, sloupový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VS5120, stĺpový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VS5120, Standventilator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VS5120, Standventilator.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ