A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE

Termékkatalógus
CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE
4,8 6 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 38000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
18 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONZK587 Termékszám:  ZK4000
CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE 18 490 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE

Szeretnél csodálatosan ragyogó és egészséges megjelenésű fogakat? A Concept ZK4000 PERFECT SMILE elektromos fogkefe gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztítást nyújt a fogaknak és a fogínynek. Percenként 38 000 rezgőmozgást végez, ennek köszönhetően alapos ápolást biztosít a fogínynek és gyengéden távolítja el a lepedéket a fogakról. 3 tisztítási mód áll a rendelkezésedre, amelyeket az igényeid szerint szabályozhatsz. A szónikus tisztítás nagyszerű választás a mindennapos használatra. Hogy mindent az ellenőrzésed alatt tarthass, a fogkefe 2 perces intervallumokban működik, amelyet négy darab 30 másodperces részre oszt fel. Ennek hála mindig tudni fogod, hogy mennyi időt fordítottál az egyes szájrészekre. A készlet tartalmaz két darab fogkefefejet - egy Daily Clean és egy Sensitive fejet.

Maximális hatékonyság

3 tisztítási mód

2 fogkefefej


A Concept ZK4000 PERFECT SMILE elektromos fogkefe legfőbb jellemzői

  • A fogak maximális ápolása
  • Gyengéden és hatékonyan ápolja a fogakat és a fogínyt
  • A szónikus tisztítás kiváló a mindennapos használatra
  • A felnőtt fogak számára tervezték
  • A gyengéd szónikus rezgéseket alkalmazza
  • Percenként 38 000 rezgőmozgást végez
  • A sörték odaférnek a fogközi területekhez
  • 3 tisztítási mód - CLEAN, SENSITIVE és a WHITE
  • A Concept ZK4000 fogkefe figyel rád a 2 perces tisztítási intervallummal
  • Az időzítő négy 30 másodperces időintervallumból áll
  • A csomag 2 cserélhető fogkefefejet tartalmaz
  • Modern design fehér színben
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használatért
  • IPX7 védelmi fokozat
  • Töltés indukciós töltővel

A fogak maximális ápolása

A Concept ZK4000 PERFECT SMILE szónikus elektromos fogkefe nagyszerű segítség a szép és egészséges fogak elérésében. Kíméletesen és egyszerre eredményesen ápolja a fogakat és a fogínyt. A ZK4000 fogkefét a felnőttek fogaihoz készítették. A szónikus tisztítás alkalmas a mindennapos használatra és ideális a fogszabályozóval, koronával, hidakkal és fogpótlással rendelkező felhasználóknak. Amennyiben érzékenyebb fogakkal vagy fogínnyel rendelkezel, úgy a szónikus fogkefe a legjobb választás számodra. A Concept ZK4000 fogkefe rendszeres használatával megelőzhető a parodontózis, illetve a kipirosodott és vérző fogíny.

Tökéletes végeredmények a ZK4000 PERFECT SMILE fogkefével

A lepedék kíméletes ugyanakkor hatékony eltávolítása a fogakról a gyengéd szónikus rezgéseknek köszönhető. A Concept ZK4000 PERFECT SMILE fogkefe feje percenként 38 000 rezgőmozgást végez, így valóban kíméletesen ápolja a fogínyt. A fogkefe feje beférkőzik a fogközi területekre és megbirkózik még az elszíneződött fogzománccal is. A végeredmény pedig tökéletes.

3 tisztítási mód

A Concept ZK4000 PERFECT SMILE elektromos fogkefe egyik legnagyobb előnye, hogy 3 tisztítási módot kínál. A CLEAN üzemmód ideális a mindennapos tisztításhoz és a lepedék hatékony eltávolításához a fogakról. Amennyiben érzékeny fogakkal és fogínnyel rendelkezel, úgy ajánljuk számodra a SENSITIVE üzemmódot, amely óvatosan, mégis alaposan gondoskodik a fogakról. A WHITE mód ideális a felületi elszíneződések eltávolításához a fogzománcról a ragyogóan fehér mosoly eléréséhez. A szónikus fogkefe memória funkcióval is rendelkezik, amely megjegyzi a legutoljára használt üzemmódot.

A Concept ZK4000 fogkefe 2 perces tisztítási idővel figyel rád 

A rendszeres fogmosás a valóban egészséges és ragyogó mosoly alapja. Ugyanolyan fontos, mint a fogmosással töltött idő. A Concept ZK4000 PERFECT SMILE fogkefe automatikusan gondoskodik a fogmosás idejéről, ezáltal mindig tudni fogod, hogy milyen hosszú ideig mosod a fogaidat. A fogkefe 2 perces beállítást alkalmaz, ez a fogorvosok által is ajánlott tisztítási idő. Az időzítő 4 darab 30 másodperces intervallumból áll, tájékoztat, hogyha egy szájrész tisztítási ideje lejárt. Az intervallumok alapján váltogathatod az egyes szájrészek tisztítását, így egyetlen hely sem marad ki.

A pótfej kényelmes felhelyezése és eltávolítása

A Concept ZK4000 PERFECT SMILE elektromos fogkefe készletében található két darab pótfej is, ezeket könnyedén felhelyezheted és eltávolíthatod egy gyengéd pattintással. A Daily Clean fej ideális a mindennapos ápoláshoz, míg a Sensitive fej az érzékeny fogak és fogíny számára. A mindig kifogástalan végeredmények eléréséhez azt ajánljuk, hogy ezeket a pótfejeket cseréld háromhavonta.

Modern dizájn

A Concept ZK4000 PERFECT SMILE szónikus fogkefe nem csak funkcióival nyűgöz le, hanem kifinomult fehér színű modern megjelenésével is. Ergonomikus formájának hála kényelmesen illik a kézbe, ezáltal még komfortosabb a fogmosás. Az IPX7 védelmi szabvány érdeme, hogy megtisztíthatod folyóvíz alatt anélkül, hogy kárt tennél benne. A minőségi Li-Ion akkumulátorral hosszú a fogkefe élettartama. A készüléket az indukciós töltő segítségével töltheted fel.


Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ