Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept ZK4020 PERFECT SMILE

Termékkatalógus
Concept ZK4020 PERFECT SMILE
3,5 21 értékelés
Elektromos szájzuhany - szájcenter, alkalmas koronára és fogszabályzóra, 3 program, fúvóka típusa szabvány, 3 fúvóka a csomagban, tartály térfogata 200 ml, tisztítási módok, egységes sugár, pulzáló és sensitive üzemmód, víznyomás 1 - 5 bar, akkumulátoros tápellátás, üzemidő egy töltéssel 30 nap
18 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONUS017 Termékszám:  ZK4020
Concept ZK4020 PERFECT SMILE 18 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Concept ZK4020 PERFECT SMILE

Szeretnél csodálatosan ragyogó és egészséges megjelenésű fogakat? A Concept ZK4020 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany 3 tisztítási módot kínál a fogközi területek tisztításához, amelyeket az igényeid szerint szabályozhatsz. Egyszerűen tölts vizet a 200 ml-es tartályba, válaszd ki a kívánt módot és megkezdheted a tisztítást. A készletben 3 típusú fej található. Mindent megtekinthetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. Az IPX7 védelemnek hála a készüléket elmoshatod folyóvíz alatt is. A Concept ZK4020 PERFECT SMILE szájzuhany ergonomikus markolattal gondoskodik a kényelmes használatról.


3 tisztítási mód

3 fej

LCD kijelző


A Concept ZK4020 elektromos szájzuhany főbb jellemzői

  • Hatékony fogközi higiénia az otthonodban
  • Modern fehér dizájn
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használatért
  • IPX7 védelmi fokozat
  • Töltés USB-kábellel
  • 3 mód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához a szájhigiéniával
  • Egyszerűen töltsd fel a készüléket vízzel
  • Víznyomás: Normal mód 40-90 PSI, Soft mód 20-50 PSI, Pulse mód 15-90 PSI
  • Jól olvasható LCD kijelző
  • Cserélhető fejek (Normal, Orthodontics, Tongue)

Hatékony fogközi higiénia az otthonodban

A ZK4020 fogköztisztító készülék remekül kiegészíti a mindennapos fogápolást. A szájzuhany sokkal hatékonyabb, mint a fogköztisztító kefék és a fogselyem. Csak annyi a dolgod, hogy megtöltöd a készüléket vízzel és az máris készen áll a használatra. A készülék megtisztítja a fogközi területeket, eltávolítja a lepedéket és kellemesen masszírozza a fogínyt. Rendszeres használatával csökkenthető a fogínygyulladás, a fogkő kialakulása és a fogszuvasodás. Élvezd a fogápolás nagyszerű módját az otthonod kényelmében. A készülék alkalmas a koronával, fogpótlással, híddal és fogszabályozóval rendelkező felhasználók számára is.

3 mód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához 

A Concept ZK4020 PERFECT SMILE fogköztisztító készülék 3 tisztítási módot kínál, amelyet az egyéni igényeid szerint választhatsz ki. A NORMAL üzemmód ideális a mindennapos ápoláshoz, kíméletesen és gyengéden tisztítja meg a szájüreget. Amennyiben érzékenyebbek a fogaid, úgy használd a SOFT módot, amely valóban gyengéd a fogakkal és a fogínnyel. A PULSE mód ideális az ételmaradékok és a fogkő eredményes eltávolításához.

3 fej a ZK4020 szájzuhanyhoz

A Concept ZK4020 készülék mellé jár 3 típusú fej is. A NORMAL fej nagyszerű az ételmaradékok és lepedék eltávolításához a szájból. A nehezen hozzáférhető szennyeződéseket az ORTHODONTICS fejjel távolíthatod el, amely megszabadul a szennyeződésektől még a fogszabályozó területén is. A TONGUE fejet kimondottan a nyelv tisztításához tervezték az üde és tiszta lehelet érdekében. A kifogástalan tisztítás eléréséhez azt ajánljuk, hogy ezeket a fejeket cseréld le 6 havonta.

Minőségi és dizájnos Concept ZK4020 szájzuhany

A Concept ZK4020 szájzuhany lenyűgöz prémium minőségű anyagokból készült modern megjelenésével és ergonomikus markolatával, amellyel komfortosan illik a kézbe. A szájzuhany használata igazán kényelmes. A Concept ZK4020 PERFECT SMILE készülék IPX7 védelmi szabvánnyal készült. A minőségi Li-Ion akkumulátor gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. Töltése indukciós töltővel történik.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Szájcenter Kész!
Tartály térfogata
200 ml (0,2 l) Kész!
Tulajdonságok
Tisztítási módok, Kijelző Kész!
Programok száma
3 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Szájcenter Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
200 ml (0,2 l) Kész!
Tulajdonságok
Tisztítási módok, Kijelző Kész!
Programok száma
3 Kész!
Min. víznyomás
1 bar Kész!
Max. víznyomás
5 bar Kész!

Tápellátás

Üzemidő (egy töltéssel)
30 nap Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

További változatok Concept ZK4020 PERFECT SMILE termékhez:

CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete

Elektromos szájzuhany - szájcenter, alkalmas koronára és fogszabályzóra, 3 fúvóka a csomagban, akkumulátoros tápellátás, töltési idő 10 óra, üzemidő egy töltéssel 30 nap, töltőállvány a csomag része, méretek 22 × 9 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
Kosárba 17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept ZK4020 PERFECT SMILE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZK4020 PERFECT SMILE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZK4020 PERFECT SMILE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4020 PERFECT SMILE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4020 PERFECT SMILE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ