A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, rózsaszín

Termékkatalógus
CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, rózsaszín
3,5 21 értékelés
Elektromos szájzuhany - szájcenter, alkalmas koronára és fogszabályzóra, 3 fúvóka a csomagban, 3 intentizási szint, akkumulátoros tápellátás, töltési idő 10 óra, üzemidő egy töltéssel 30 nap, töltőállvány a csomag része, méretek 22 × 9 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  CONUS094 Termékszám:  ZK4022

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, rózsaszín

Szeretnél csodálatosan ragyogó és egészséges megjelenésű fogakat? A Concept ZK4020 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany 3 tisztítási módot kínál a fogközi területek tisztításához, amelyeket az igényeid szerint szabályozhatsz. Egyszerűen tölts vizet a 200 ml-es tartályba, válaszd ki a kívánt módot és megkezdheted a tisztítást. A készletben 3 típusú fej található. Mindent megtekinthetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. Az IPX7 védelemnek hála a készüléket folyóvíz alatt is elmoshatod. A Concept ZK4020 PERFECT SMILE szájzuhany ergonomikus markolattal gondoskodik a kényelmes használatról.

3 tisztítási mód

3 fúvóka-fej

LCD kijelző


A Concept ZK4020 elektromos szájzuhany legfontosabb jellemzői

  • Hatékony fogközi higiénia az otthonod kényelméből
  • Modern rózsaszínű színkivitel
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használat elérése érdekében
  • IPX7 védelmi fokozattal rendelkezik
  • Töltés USB-kábel segítségével
  • 3 mód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához a szájhigiéniával
  • Egyszerűen töltsd fel a készüléket vízzel
  • Víznyomás: Normal üzemmód 40-90 PSI, Soft üzemmód 20-50 PSI, Pulse üzemmód 15-90 PSI
  • Áttekinthető LCD kijelző
  • Cserélhető fúvóka-fejek (Normal, Orthodontics, Tongue)

Hatékony fogközi higiénia az otthon kényelmében

A ZK4020 fogközti tisztító készülék remekül kiegészíti a mindennapos fogápolást. A szájzuhany sokkal hatékonyabb, mint a fogközi tisztító kefék vagy a fogselyem. Csak annyi a dolgod, hogy megtöltöd a készüléket vízzel és az máris készen áll a használatra. A készülék megtisztítja a fogközi területeket, eltávolítja a lepedéket és kellemesen masszírozza a fogínyt. Rendszeres használatával csökkenthető a fogínygyulladás, a fogkő kialakulása és a fogszuvasodás. Élvezd a fogápolás nagyszerű módját az otthonod kényelmében. A készülék alkalmas a koronával, fogpótlással, híddal és fogszabályozóval rendelkező felhasználók számára is egyaránt.

3 különböző üzemmód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához 

A Concept ZK4020 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany készülék 3 tisztítási üzemmódot kínál, amelyet az egyéni igényeid szerint választhatsz ki. A NORMAL üzemmód ideális a mindennapos általános ápoláshoz, kíméletesen és gyengéden tisztítja meg a szájüreget. Amennyiben érzékenyebbek a fogaid, akkor használd a SOFT üzemmódot, amely valóban gyengéd a fogakkal és a fogínnyel szemben. A PULSE üzemmód ideális az ételmaradékok és a fogkő eredményes eltávolításához.

3 fúvóka-fej a ZK4020 szájzuhanyhoz

A Concept ZK4020 szájzuhany készülék mellé jár 3 típusú fúvóka-fej is. A NORMAL fej nagyszerű az ételmaradékok és lepedék eltávolításához a szájból. A nehezen hozzáférhető szennyeződéseket az ORTHODONTICS fejjel távolíthatod el, amely megszabadul a szennyeződésektől még a fogszabályozó területén is. A TONGUE fejet kimondottan a nyelv tisztításához tervezték, ennek köszönhetően gyönyörűen friss és tiszta leheletet kapsz. A tökéletes és kifogástalan tisztítás fenntartása érdekében javasoljuk, hogy ezeket a fúvóka fejeket 6 havonta cseréld le.

A Concept ZK4020 elektromos szájzuhany kiváló minőséggel és formatervezéssel büszkélkedhet

A Concept ZK4020 szájzuhany lenyűgöz prémium minőségű anyagokból készült modern megjelenésével és ergonomikus markolatával, amellyel komfortosan illik a kézbe. A szájzuhany használata igazán kényelmes. A Concept ZK4020 PERFECT SMILE készülék IPX7 védelmi szabvánnyal készült. A minőségi Li-Ion akkumulátor gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. Töltése indukciós töltővel történik.


Paraméterek

Szélesség
9 cm Kész!
Magasság
22 cm Kész!
Mélység
6 cm Kész!
Típus
Szájcenter Kész!
Intenzitási szintek
3 Kész!

Méret & súly

Szélesség
9 cm Kész!
Magasság
22 cm Kész!
Mélység
6 cm Kész!

Típus

Típus
Szájcenter Kész!

Tápellátás

Töltési idő
10 óra Kész!
Üzemidő (egy töltéssel)
30 nap Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Töltőállvány Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE - rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE - rosa.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ