A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

CONCEPT ZK4030 PERFECT SMILE

Termékkatalógus
CONCEPT ZK4030 PERFECT SMILE
4,8 5 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 38000 rezgés/perc, 5 tisztítási mód, 1 db pótfej, időzítő és akkumulátor kijelző
Kód:  CONZK024 Termékszám:  ZK4030

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT ZK4030 PERFECT SMILE

Szeretnél csodálatosan ragyogó és egészséges megjelenésű fogakat? A Concept ZK4030 PERFECT SMILE elektromos fogkefe gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztítást nyújt a fogaknak és a fogínynek. Percenként 38 000 rezgőmozgást végez, ennek köszönhetően alapos ápolást biztosít a fogínynek és gyengéden távolítja el a lepedéket a fogakról. 5 tisztítási mód áll a rendelkezésedre a fogkeféhez és 3 mód a fogközi tisztításhoz, amelyeket az igényeid szerint szabályozhatsz. A szónikus tisztítás nagyszerű választás a mindennapos használatra. Hogy mindent az ellenőrzésed alatt tarthass, a fogkefe 2 perces intervallumokban működik, amelyet négy darab 30 másodperces részre oszt fel. Ennek hála mindig tudni fogod, hogy mennyi időt fordítottál az egyes szájrészekre. A készlet tartalmaz két darab fogkefefejet - egy Daily Clean és egy Sensitive fejet, illetve 3 fejet a szájzuhanyhoz.

Szónikus fogkefe

Fej a fogak közötti tisztításhoz

Cserélhető fejek


A Concept ZK4000 PERFECT SMILE elektromos fogkefe legfontosabb jellemzői

  • A fogak maximális ápolása fogkefével és szájzuhannyal
  • Gyengéden és hatékonyan ápolja a fogakat és a fogínyt
  • A szónikus tisztítás kiváló a mindennapos használatra
  • A felnőtt fogak számára tervezték
  • A gyengéd szónikus rezgéseket alkalmazza
  • Percenként 38 000 rezgőmozgást végez
  • A sörték odaférnek a fogközi területekhez
  • 5 fogtisztítási mód
  • A Concept ZK4030 fogkefe figyel rád a 2 perces tisztítási intervallummal
  • Az időzítő négy 30 másodperces időintervallumból áll
  • A csomagban 2 cserélhető fogkefefej és 3 szájzuhanyfej található
  • Modern design fehér színben
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használatért
  • IPX7 védelmi fokozat
  • Töltés USB-kábellel
  • 3 mód a fogak és a fogíny tisztításához, szájhigiéniával kiegészítve

A fogak maximális ápolása

A Concept ZK4030 fogápoló készlettel szép és egészséges fogakat érhetsz el. A fogkefe és a fogköztisztító készülék kombinációja. Kíméletesen és egyszerre eredményesen ápolja a fogakat és a fogínyt. A Concept szónikus fogkefe és a fogköztisztító megelőzik a parodontózist, illetve a kipirosodott és vérző fogíny kialakulását. A modern dizájn és a minőségi Li-Ion akkumulátor tökéletes végeredményeket nyújtanak. Az akkumulátor töltése indukciós töltővel történik.

Tökéletes végeredmények a PERFECT SMILE fogkefékkel

A lepedék kíméletes ugyanakkor hatékony eltávolítása a fogakról a gyengéd szónikus rezgéseknek köszönhető. A Concept ZK4030 fogkefe feje percenként 38 000 rezgőmozgást végez, így valóban kíméletesen ápolja a fogínyt. A fogkefe feje beférkőzik a fogközi területekre és megbirkózik még az elszíneződött fogzománccal is. A végeredmény makulátlan a fogakon. A szónikus tisztítás alkalmas a mindennapos használatra és ideális a fogszabályozóval, koronával, hidakkal és fogpótlással rendelkező felhasználóknak. Amennyiben érzékenyebb fogakkal vagy fogínnyel rendelkezel, úgy a szónikus fogkefe a legjobb választás számodra.

5 fogtisztítási mód  

A Concept ZK4030 PERFECT SMILE elektromos fogkefe egyik legnagyobb előnye, hogy 5 tisztítási módot kínál. A CLEAN üzemmód ideális a mindennapos tisztításhoz és a lepedék hatékony eltávolításához a fogakról. Amennyiben érzékeny fogakkal és fogínnyel rendelkezel, úgy ajánljuk számodra a SENSITIVE üzemmódot, amely óvatosan, mégis alaposan gondoskodik a fogakról. A WHITE mód ideális a felületi elszíneződések eltávolításához a fogzománcról a ragyogóan fehér mosoly eléréséhez. A GUM CARE mód eredményesen tisztítja meg a fogínyt. A pihentető ápoláshoz válaszd a MASSAGE módot, amely gyengéd, pulzáló rezgésekkel masszíroz. A Concept ZK 4030 PERFECT SMILE szónikus fogkefe memória funkcióval is rendelkezik, amely megjegyzi a legutoljára használt üzemmódot.

A Concept ZK4030 fogkefe 2 perces tisztítási idővel figyel rád

A rendszeres fogmosás a valóban egészséges és ragyogó mosoly alapja. Ugyanolyan fontos, mint a fogmosással töltött idő. A Concept ZK4030 PERFECT SMILE fogkefe automatikusan gondoskodik a fogmosás idejéről, ezáltal mindig tudni fogod, hogy milyen hosszú ideig mosod a fogaidat. A fogkefe 2 perces beállítást alkalmaz, ez a fogorvosok által is ajánlott tisztítási idő. Az időzítő 4 darab 30 másodperces intervallumból áll, tájékoztat, hogyha egy szájrész tisztítási ideje lejárt. Az intervallumok alapján váltogathatod az egyes fejrészek tisztítását, így egyetlen hely sem marad ki.

A pótfej kényelmes felhelyezése és eltávolítása

A Concept ZK4030 PERFECT SMILE elektromos fogkefe készletében található két darab fogkefe pótfej is, ezeket könnyedén felhelyezheted és eltávolíthatod egy gyengéd pattintással. A Daily Clean fej ideális a mindennapos ápoláshoz, míg a Sensitive fej az érzékeny fogak és fogíny számára. A mindig kifogástalan végeredmények eléréséhez azt ajánljuk, hogy ezeket a pótfejeket cseréld háromhavonta.

Hatékony fogközi higiénia az otthonodban

A ZK4030 fogköztisztító remekül kiegészíti a mindennapos fogápolást. A fogköztisztító sokkal hatékonyabb, mint a fogköztisztító kefék és a fogselyem. Csak annyi a dolgod, hogy megtöltöd a készüléket vízzel és az máris készen áll a használatra. A készülék megtisztítja a fogközi területeket, eltávolítja a lepedéket és kellemesen masszírozza a fogínyt. Rendszeres használatával csökkenthető a fogínygyulladás, a fogkő kialakulása és a fogszuvasodás. Élvezd a fogápolás nagyszerű módját az otthonod kényelmében. A készülék alkalmas a koronával, fogpótlással, híddal és fogszabályozóval rendelkező felhasználók számára is.

3 tisztítási mód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához 

A ZK4030 fogköztisztító készülék 3 tisztítási módot kínál, amelyet az egyéni igényeid szerint választhatsz ki. A NORMAL üzemmód ideális a mindennapos ápoláshoz, kíméletesen és gyengéden tisztítja meg a szájüreget. Amennyiben érzékenyebbek a fogaid, úgy használd a SOFT módot, amely valóban gyengéd a fogakkal és a fogínnyel. A PULSE mód ideális az ételmaradékok és a fogkő eredményes eltávolításához.

3 szájhigiéniai fej a ZK 4030 fogkeféhez 

A Concept ZK4030 készülék mellé jár három típusú fej is. A NORMAL fej nagyszerű az ételmaradékok és lepedék eltávolításához a szájból. A nehezen hozzáférhető szennyeződéseket az ORTHODONTICS fejjel távolíthatod el, amely megszabadul a szennyeződésektől még a fogszabályozó területén is. A TONGUE fejet kimondottan a nyelv tisztításához tervezték az üde és tiszta lehelet érdekében. A kifogástalan tisztítás eléréséhez azt ajánljuk, hogy ezeket a fejeket cseréld le hathavonta.


Paraméterek

Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT ZK4030 PERFECT SMILE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZK4030 PERFECT SMILE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT ZK4030 PERFECT SMILE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ