30 dnů na vrácení Shop roku

Concept ZN-8110 SUPER IONIC

Termékkatalógus
Concept ZN-8110 SUPER IONIC
Vasaló - gőzölős, 2200W, kerámia ionos talp, víztartály 290 ml, függőleges gőzölés, ANTI-DRIP funkció a kicsepegés ellen, öntisztító és vízkőmentesítő funkció
Kód:  CON002a18 Termékszám:  ZN8110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept ZN-8110 SUPER IONIC

A Concept ZN-8110 SUPER IONOS gőzölős vasaló minőségi kivitelezésével és számos hasznos funkciójával tűnik ki. Előnye, hogy az ionos kerámia felület rendkívül ellenálló bármely mechanikai károsítással szemben, de kiváló csúszási tulajdonságokkal rendelkezik. A vasalásnál nincs szükség nagy erőre, a vasaló könnyen siklik a szövet felszínén. Emellett speciális vonalak teszik lehetővé a gőz leghatékonyabb eloszlását az anyag felett. Ez a vasaló egyedi ergonómiájával is a fogantyú Soft Touch kipárnázásával is meglepetést kelt. A nagyobb biztonság érdekében emellett a vasaló el van látva Auto Shut Off automatikus kikapcsolási funkcióval. Mozdulatlan függőleges helyzetben 8 perc után kikapcsolja magát és 30 másodperc után vízszintes helyzetben is. Kiemelkedő még az Anti Calc vízkőmentesítő és az Anti Drip nem kívánt csepegést meggátoló funkció is.

Legfontosabb jellemzői

  • Gőzölős vasaló
  • Extra ellenálló ionos kerámia felület
  • Kiváló síkosság
  • Gőz hatékony elosztása az anyag felett
  • Gőzteljesítmény 35 g/perc
  • Gőzlövet 90 g perc
  • Függőleges gőzölés
  • Tökéletesen illeszkedik a kézbe
  • Soft Touch párnázás a fogantyún
  • Automatikus kikapcsolási funkció
  • Tartály térfogata 290 ml
  • Tápkábel forgatható csatlakozással
  • Anti Calc és Anti Drip

Ionos kerámia felület

Többé nem kell aggódnia, hogy a zip vagy a gomb károsíthatja a vasalótalp felületét. az Ionos kerámia felület rendkívül ellenálló, és van egy különleges horony, amibe vasalás közben a gomb szépen beleillik, sehol nem akadályoz. Ezt a felületet a tökéletes siklás is jellemzi. Úgy működik, úgy, hogy a talp borításának ionizáló részecskéi a belső fedőlapot kisebb molekulákra osztják, ami lehetővé teszi számukra, hogy könnyebben behatoljanak a szálakba. Ez lágyítja az anyagot, és így a ráncok eltávolítása sokkal könnyebbé válik.

Teljesítmény:
2200 W

 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Gőzkibocsátás
35 g/perc Kész!
Gőzlövet
90 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept ZN-8110 SUPER IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZN-8110 SUPER IONIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZN-8110 SUPER IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept ZN-8110 SUPER IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept ZN-8110 SUPER IONIC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ