Concept ZN-8120 DIGI SUPER IONIC

Termékkatalógus
Concept ZN-8120 DIGI SUPER IONIC
4,0 2 értékelés
Vasaló - gőzölős vasaló, teljesítmény: 2800W, ionizált kerámia vasalófelület, 290 ml-es víztartály, függőleges gőzkibocsátás, csöpögésgátló funkció, öntisztító és vízkőmentesítő funkció
Kód:  CON002a19 Termékszám:  ZN8120 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept ZN-8120 DIGI SUPER IONIC

A minőségi kivitelezéséről ismert Concept ZN-8120 DIGI SUPER IONIC gőzölős vasaló  számos hasznos funkcióval rendelkezik. Az ionizált kerámia vasalófelület rendkívül ellenálló bármely mechanikai sérüléssel szemben, ugyanakkor kiválóan siklik. Vasaláskor a készülék különösebb erőbefeketetés nélkül is könnyedén siklik a szöveten. Emellett speciálisan kialakított vonalak teszik lehetővé a gőz hatékony eloszlását az anyagon. A digitális kijelzőnek hála pontosan leolvasható a kiválasztott hőmérsékletTovábbi biztonsági funkció az automatikus kikapcsolás: függőleges helyzetben 8 perc után, vízszintes helyzetben pedig 30 másodperc után a vasaló magától kikapcsol. A készülék további kiemelkedő funkciói az Anti Calc, mely az automatikus vízkőmentesítésről gondoskodik, illetve az Anti Drip, amely megakadályozza a nem kívánt csöpögést.

legfontosabb jellemzői

  • Gőzölős vasaló
  • Extra ellenálló ionizált kerámia felület
  • Kiváló siklás
  • Digitális kijelző
  • Hatékony gőzeloszlás az anyagon
  • Gőzkibocsátás: 45 g/perc
  • Gőzlöket: 90 g/perc
  • Függőleges gőzkibocsátás
  • Automatikus kikapcsolás
  • Víztartály térfogata: 290 ml
  • Felcsavarható hálózati kábel
  • Anti Calc és Anti Drip funkciók

Ionizált kerámia felület

Többé nem kell amiatt aggódnia, hogy a cipzárak vagy a gombok megkarcolják a vasaló talpát. A rendkívül ellenálló ionizált kerámia felület kiváló védelmet és egyúttal tökéletes siklást is biztosít. A technológia továbbá lehetővé teszi, hogy a vasalótalp belső részén lévő kisebb ionmolekulák könnyedén behatoljanak az anyagba, ami által a ruhák könnyebben kisimulnak, így téve egyszerűbbé a vasalást.

Fogyasztás:
2800 W

 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 800 W Kész!
Gőzkibocsátás
45 g/perc Kész!
Gőzlövet
90 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Türkiz Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept ZN-8120 DIGI SUPER IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZN-8120 SUPER DIGI IONIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZN-8120 SUPER DIGI IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept ZN-8120 SUPER DIGI IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept ZN-8120 SUPER DIGI IONIC.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ