A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CONCEPT ZV1020 Perfect Air aroma diffúzorral 2 az 1-ben fehér

Termékkatalógus
CONCEPT ZV1020 Perfect Air aroma diffúzorral 2 az 1-ben fehér
3,8 5 értékelés
Párásító - max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, hideg párásítás, 12 W teljesítmény, 45 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es tartály, 25 dB zajszint, funkciók: automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 160 × 236 × 160 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Kód:  CONZV116 Termékszám:  ZV1020

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT ZV1020 Perfect Air aroma diffúzorral 2 az 1-ben fehér Megszűnt

CONCEPT ZV1020 Perfect Air aroma diffúzorral 2 az 1-ben fehér

Hozz létre kellemesen friss környezetet a Concept ZV1020 Perfect Air párásítóval, amely két eszközt ötvöz egyben - párásítót és aromadiffúzort. A párásító legfeljebb 20 m2 méretű helyiségekhez ideális. 2 üzemmód közül választhatsz, maximális teljesítménye pedig 45 ml/h. A Concept párásító egy nagy, 300 ml-es víztartállyal rendelkezik, amelybe kedvenc illóolajod is csepegtetheted, amely segít a kellemes légkör megteremtésében és tested felélénkítésében. Értékelni fogod a LED színesháttérvilágítást és a praktikus időzítőt is, amelyet 1, 3 vagy 6 órára állíthatsz be. Ennek a nagy párásítónak köszönhetően a száraz levegő immár a múlté lesz.


LED színes háttévilágítás

Időzítő

Aroma diffúzor


A Concept ZV1020 Perfect Air párásító legfőbb előnyei

  • Párásító és aromadiffúzor kombinációja
  • Modern fehér design
  • Ideális maximim 20 m2-es helyiségekbe 
  • 2 üzemmód, maximális teljesítménye 45 ml/h
  • 300 ml-es víztartály
  • A nedves környezet segít jobban lélegezni
  • Add hozzá kedvenc illatos olajat a jobb légkör megteremtéséhez
  • A Concept ZV1020 párásító időzítővel rendelkezik
  • A készülék automatikusan kikapcsol, ha nincs folyadék a tartályban
  • LED színes háttérvilágítás
  • Gőztermelés töltésenként legfeljebb 10 óra

Friss és kellemesen illatos környezet

A Concept ZV1020 Perfect Air párásító egy aromadiffúzor és egy párásító kombinációja, amely az egész lakást illatosítja. Modern, fehér kialakításával biztosan lenyűgöz, amely minden belső teret különlegessé tesz. Ezen felül a változó színű háttérvilágítással kellemesebbé teheted a kikapcsolódáspillanatait. A párásító legfeljebb 20 m2 méretű helyiségekhez ideális. 2 üzemmód közül választhatsz, maximális teljesítménye 45 ml/h. A Concept ZV1020 Perfect Air párásító egy nagy, 300 ml-es víztartályt is tartalmaz, amely akár 10 órán keresztül képes gőzt generálni. Amint a ConceptZV1020 Perfect Air készülékből kifogy a víz, automatikusan kikapcsol.

A párás környezet jobb légzést biztosít

Ha az év folyamán allergiában szenvedsz, vagy gyakori megfázásokkal küzdesz, a Concept ZV1020 Perfect Air párásító ideális lesz számodra. A száraz kellemetlen levegőt hatékonyan nedvesítheti, ennek köszönhetően jobban tudsz lélegezni. A Concept párásító jelentősen csökkenti alégzőszervi megbetegedések, allergiák és asztma előfordulásának esélyét, amelyek negatív hatással vannak a szervezetre.


Add hozzá kedvenc illatod a tartályhoz



A Concept ZV1020 Perfect Air  párásító lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc illatos olajad hozzáadd a tartályhoz, amelynek köszönhetően kellemes pihentető pillanatokat élvezhetsz kedvenc könyved illetve sorozatod mellett. Az illóolajok nyugtató és erősítő hatásúak. Például a levendula remekül nyugtatja a testetés elősegíti a gyógyulást. Az eukaliptusz illata segít megszabadulni a kellemetlen fejfájástól, ellazítja a légutakat és általánosan támogatja az immunrendszert. A friss citrus illat javítja a hangulatot és felfrissíti a környezetet. Abszolút rajtad múlik, melyik olajat részesíted előnyben, és adod hozzá a Concept ZV1020 Perfect Airpárásítóhoz.

Concept ZV1020 párásító időzítővel

A Concept ZV1020 Perfect Air párásító rendkívül csendes működéssel büszkélkedik, amely lehetővé teszi a készülék elhelyezését az ágy mellett vagy közvetlenül a hálószobában. Semmi sem zavarhat a pihenésben. Nagyszerű segítség egy praktikus időzítő is, amelyet kényelmesen beállíthatsz 1, 3 vagy 6 órára, így alvásközben is bekapcsolva tarthatod a Concept ZV1020 párásítót.

Perfect Air termékcsalád

A Perfect Air termékcsalád párásítói, páramentesítői, tisztítói és sok más termék gondoskodik elmédről, az egészséges környezetről és a friss levegőről. Ha további hasznos információkat szeretnél megtudni arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban, kattints IDE.

További információk:

Zajszint: 25 dB
Szín: fehér
Energiafelhasználás: 12 W
Méretek: 160 x 160 x 225 mm
Tömeg: 0,7 kg

Kiegészítők:

Adapter - kábel hossza 1,5 m


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Teljesítményfelvétel
12 W Kész!
Párásítási teljesítmény
45 ml/óra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Teljesítményfelvétel
12 W Kész!
Párásítási teljesítmény
45 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
0,3 l Kész!
Zajszint
25 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
160 mm Kész!
Szélesség
160 mm Kész!
Magasság
236 mm Kész!

Tulajdonságok

Zajszint
25 dB Kész!
Tartály térfogata
300 ml Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Háttérvilágítás Kész!
Szín
Fehér Kész!
Üzemidő
10 óra Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes aroma diffúzor választékunkból.
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes hidegpárásító választékunkból.
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT ZV1020 Perfect Air aroma diffúzorral 2 az 1-ben fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZV1020 Perfect Air s aromadifuzérem 2v1 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT ZV1020 Perfect Air s aromadifuzérom 2 v 1 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT ZV1020 Perfect Air mit Aromadiffusor 2in1 - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT ZV1020 Perfect Air mit Aromadiffusor 2in1 - weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ