A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept ZV2000 Perfect Air

Termékkatalógus
Concept ZV2000 Perfect Air
4,0 40 értékelés
Párásító - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 110 W teljesítmény, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, automatikus kikapcsolás, állítható gőzkibocsátás és három párásítási fokozat, méretei: 245 × 355 × 130 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Kód:  CONPA401 Termékszám:  ZV2000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept ZV2000 Perfect Air


A páratartalom fokozatai

Ultrahang


Ideális otthoni használatra

Kompakt méretének és nagy teljesítményének köszönhetően bárhol elfér az otthonában. A nagy űrtartalmú tartály biztosítja, hogy Ön elég hosszú ideig maradjon nyugodtan, és békében pihenjen.

Az ultrahang elve

A levegő ultrahangos párásítója hideg gőzt és forró gőzt termel - csak válassza ki, hogy mit szeretne! A készülék nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, mint az ultrahangos párásítók esetében általában. A Concept párásító energiafogyasztása 110 W. A 2,4 MHz-es nagyfrekvenciás oszcillátor elvének köszönhetően nagyon finom párát tud létrehozni.

A páratartalom beállítása

Annak érdekében, hogy minden pontosan illeszkedjen az elképzeléseihez, beállíthat különböző fokozatú páratartalmat - 45%, 55% és 65%. Ugyanakkor kiválaszthatja a gőz intenzitását is. Az automatikus be- és kikapcsolás működésben tartja a ZV2000 Perfect Air párásítót, hogy a beállított páratartalom szintjét bármikor bekapcsolhassa és fenntartsa.

Concept ZV2000 - elsősegély megfázás esetén

Ha otthonában rosszul lélegzik, vagy a háztartásában asztmás vagy allergiás személy van, akkor biztosan értékelni fogja a légnedvesítőt. A Concept ZV2000 Perfect Air  olyan vonzó kialakítással rendelkezik, amely illeszkedik a szobájába, és még a fűtési szezon alatt is értékelni fogja, amikor a lakás levegője általában szárazabb. Alkalmas 40-50 m2 nagyságú helyiségbe.2.

Perfect Air termékek

A Concept gyártó egész termékcsaládot kínál a friss és tiszta levegő biztosítása érdekében, így élvezheti a teljes kényelem pillanatait.


Műszaki paraméterek

  • Alkalmas 40-50 m2-es nagyságú helyiségben
  • Energiafogyasztás: 110 W
  • A víztartály űrtartalma: 5 l
  • Párásítási teljesítmény: 300 ml/h, 400 ml/h
  • Zajszint: 30 dB
  • Üzemidő: 15 óra
  • Előmelegítjük a vizet a baktériumok és vírusok eltávolításához a gőzkibocsátás során
  • 3 fokozatú nedvességtartalom (45%, 55%, 65%)
  • 3 fokozatú gőzáramlási sebesség (L/M/H)
  • Fény
  • Automatikus leállítás, ha a víztartály kiürül
  • Japán szűrő, amely a szennyeződések (vízkő) 90%-át leköti
  • Ionizátor a jobb felhasználói hatásokért
  • Kábel hosszúsága: 150 cm
  • 2,4 MHz

Paraméterek

Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
110 W Kész!
Párásítási teljesítmény
400 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
5 l Kész!
Zajszint
30 dB Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
110 W Kész!
Párásítási teljesítmény
400 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
5 l Kész!
Zajszint
30 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Páratartalom megőrzés, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás, Három párásítási fokozat Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
130 mm Kész!
Szélesség
245 mm Kész!
Magasság
355 mm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Érdeklődnék, hogy van-e benne szűrő vagy filter amit bizonyos időközönként cserélni kellene? Ha igen, kapható-e önöknél ilyen filter. köszi.

Kérdések és válaszok: Concept ZV2000 Perfect Air
Kiegészítők: Concept ZV2000 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZV2000 Perfect Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZV2000 Perfect Air.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ