30 dnů na vrácení Slevy s AP+

CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder

Termékkatalógus
CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder
4,7 3 értékelés
Telefontartó - autóba, univerzális, mobiltelefonokhoz és navigációs berendezésekhez, a szellőző rácsába szerelhető, kapcsolódási szélessége 55-85 mm, 360°-ban forgatható
Kód:  JD801f1 Termékszám:  CMC-1010-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder

Az univerzális autós tartóval mobiltelefonokat vagy navigációs berendezéseket erősíthetsz az autód szellőzőnyílásának rácsaira. Lehetővé teszi a mobiltelefonok kényelmes és problémamentes használatát vezetés közben. A biztonságos és stabil kapcsolódást gumibevonatos oldalfalak és extra erős rugó teszik lehetővé, és a telefon még akkor is a tartóban marad, ha nagyon egyenetlen utakon, vagy nagy sebességgel haladsz.

A kompakt méretek és az extra könnyű, mindössze 24 grammos, szerkezet lehetővé teszi, hogy használaton kívül kényelmesen eltedd az autó valamelyik tárolójába, mint pl. a kesztyűtartóba. Mivel úgy tervezték, hogy a szellőző rácsára csatlakoztathasd, nem zavarja a vezetőt a kilátásban, így megfelel a törvény adata gépjárművezetés közbeni biztonsági követelményeknek.

Főbb jellemzők:

  • Kompatibilis az összes 55-85 mm szélességű telefonnal és navigációs berendezéssel
  • Kompakt méretek és extrakönnyű szerkezet (tömege csak 24 g)
  • 360°-ban elforgatható kapocs a mobiltelefon függőleges és vízszintes helyzetének beállításához
  • A speciális kialakítású kapocs két különböző szélességű beállítással lehetővé teszi, hogy  bármilyen típusú szellőzőrácsra csatlakoztathasd
  • Becsomagolt, vagy nagy teljesítményű akkumulátorral ellátott ill. tokban elhelyezett mobiltelefonokat is megtart (kompatibilis akár 1 cm vastagságú készülékekkel is)
  • Csúszásgátló foglalat
  • Extra erős rugó biztosítja a mobiltelefon szilárd és stabil rögzítését
  • A biztonságos és stabil kétkarú tartókonzol még nagyon egyenetlen utakon és akár 350 km/h sebességnél is a helyén tartja a telefont
  • Problémamentesen csatlakoztathatod a töltőkábelt a mobiltelefonhoz
  • A két kar puha gumi oldalsó párnázása megakadályozására a mobiltelefon oldalának megkarcolódását
  • Méretek (sz × h × v): 67 × 24 × 45 mm
  • Tömeg: 24 g
  • Szín: fekete
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KFZ-Halter CONNECT IT InCarz AIRFRAME Halter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KFZ-Halter CONNECT IT InCarz AIRFRAME Halter.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ