Shop roku 30 dnů na vrácení

Cougar Immersa

Termékkatalógus
Cougar Immersa
Gamer fejhallgató - fonott kábel, 40 mm-es hangszórók, frekvenciatartománya 20Hz-20kHz, kábel hossza: 2m, 3.5mm jack
Kód:  MH905g01 Termékszám:  3H300P40B.0001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cougar Immersa

Engedd, hogy magával ragadjon egy olyan hangzásvilág, amelyet még soha nem tapasztaltál meg, hihetetlenül széles hangspektrummal, így egyértelműen látni fogod, hogy nem akármilyen fejhallgatót találtál. Segítségével előbb fogod megtalálni az ellenfeledet, minthogy ő megtalálna téged, így könnyen leterítheted. A fejhallgató tökéletesen adja vissza a jelenet hangjait, így kiválóan alkalmas FPS-hez és olyan játékokhoz, amelyek egy nyitott világban játszódnak, valamint zenehallgatáshoz, hiszen szinte a koncert élményét tapasztalhatod meg.

A Cougar Immersa fejhallgató főbb jellemzői

  • 40 mm-es prémium meghajtók a kiváló dinamikáért
  • Nagyon széles felhasználási terület (3,5 mm-es jack csatlakozó)
  • A robosztus acél keret növeli a tartósságot
  • Magas viselési kényelem
  • A párnák biztosítják a szigetelést a külső zajjal szemben
  • Kihúzható mikrofon és fonott kábel
  • A csomag tartalmaz egy két portos adaptert PC-hez és laptophoz

Praktikus kihúzható mikrofon

Gyakran használsz kommunikációs programokat? Élvezd a játékot vagy beszélgess a jól ismert programokon, mint a Discord, Skype, Ventrilo, Mumble és RaidCall. A Cougar Immersa fejhallgatóval még gyakrabban fogod majd használni ezeket a programokat, hiszen a rugalmasan állítható mikrofon zajszűrő funkciójának köszönhetően növeli az érthetőséget, megkönnyítve ezzel a kommunikációt játék közben.

Precíz kivitelezésű Cougar Immersa fejhallgató

A fejhallgatót rámenős mérnökök tervezték, akik megszállottan ragaszkodnak a legapróbb részletekig a tökéletességre, ami meg is látszódik a fejhallgató kivitelezésén. Az alapja egy tartós pánt, kiegészítve egy zárt, műbőr béléssel és extra vastag habbal ellátott kagylóval. Ez maximális kényelmet biztosít akár éjszakába nyúló hadviselés esetén is. A fonott kábel két méter hosszú, a végén egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval.

 

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cougar Immersa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cougar Imersa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cougar Imersa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cougar Imersa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cougar Imersa.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ