A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Creative AURVANA Platinum

Termékkatalógus
Creative AURVANA Platinum
4,7 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - Vezeték nélküli, 50 mm-es neodímium meghajtók, 10 HZ - 25 KHz, 3.5 mm jack csatlakozó, Bluetooth 3.0, NFC, A2DP, AVRCP, HSP, HFP, apt-X kódek (kódoló/dekódoló program), utazótok, repülőgép adapter, 1.2 m levehető, lapos kábel
Kód:  JP319g Termékszám:  51EF0590AA001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative AURVANA Platinum

A Creative Aurvana Platinum vezeték nélküli fejhallgató NFC technológiával kialakítva automatikusan csatlakozik bármelyik kompatibilis készülékhez, elég csak odaérinteni őket. Természetesen a Bluetooth 3.0-án keresztül is van lehetőség csatlakozni. A fülpárnák memóriahabbal vannak kibélelve, így bármiféle kényelmetlenség nélkül élvezheti a hosszan tartó zenehallgatást vagy a telefonálást anélkül, hogy telefonját a füléhez kéne tartania. A Creative Multipoint technológiával egyszerre két készüléket ís csatlakoztathat vezeték nélkül a fejhallgatóhoz, amik közül kedve szerint váltogathat.

A fejhallgató négy beépített mikrofonjának hála képes csökkenteni a környezetében levő zajokat akár 90%-al is (20 dB-ig). A zajcsökkentésnek három szintje van melyek közül Ön választhat környezetének megfelelően - repülőgépen, benti illetve szabadtéri használatra. A nagy, 50 mm-es meghajtók képesek a érzékelni a hanghullámok legapróbb változásait ezáltal biztosítva a még erőteljesebb hangzást. A fejhallgató képes a nagy felbontású audió vezeték nélküli átvitelére és lejátszására, hála az aptX és AAC kódekek támogatásának.

A beépített akkumulátor akár 15 óra vezeték nélküli zenelejátszásra is képes (a zajcsökkentés funkció bekapcsolása nélkül). A fejhallgató könnyű vezérlésének hála egyszerűen állíthatja be a hangerőt és váltogathat zenelejátszás és hívás között. Élvezze a zenehallgatást vezeték nélkül vagy passzív módban - ilyenkor a tartós, gubancmentes kábel csatlakoztatva van.
 
További információk:
 
Vezeték nélküli átvitel:
Technológia: Bluetooth 3.0
Profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodekek: APTX, AAC, MSBC, SBC
Max. hatótávolság: 10 m
NFC párosítás lehetősége
FastStream, Multipoint
 
Akkumulátor:
Típus: 3,7 V, 620 mAh, Li-ion
USB átviteli port (500 mA)
Töltési idő: 2 óra
Játékidő / hívásidő: 15-20 óra (aktív zajcsökkentés nélkül)
 
Alaptartozékok:
USB töltőkábel (1 m)
Cserélhető lapos audió kábel, aranyozott 2.5 <-> 3,5 mm-es sztereó jack dugó (1.2 m)
Repülőgép adapter
Utazótok
 
 

Paraméterek

Szín
Barna Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative AURVANA Platinum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative AURVANA Platinum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative AURVANA Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Aurvana Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Aurvana Platinum.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ