AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Creative Flex

Termékkatalógus
Creative Flex
Fej-/fülhallgató - 32 mm-es neodímium mágnesek, 20Hz-22000Hz frekvenciasáv, 1,2 m hosszú kábel
Kód:  JP326q7b Termékszám:  51EF0710AA000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative Flex

Olyan fejhallgatót keresel, amely nem túl drága, ugyanakkor képes lesz elegendő élvezetet nyújtani kedvenc zeneművészeid és filmes műfajaid hallgatása közben? Ebben az esetben hadd mutassam be a Creative műhely Flex nevű jól sikerült termékét. A fejhallgató 32 mm-es neodímium hangváltókat tartalmaz, így hatásos, tiszta, éles reprodukciót kínál minden zeneműfajban. További előnye az alacsony tömeg és a kiváló paraméterek, ezeknek köszönhetően teljes parádéban indulhat a buli.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kialakítás a világhírű Creative cég előadásában
  • Minőségi 32 mm-es neodímium hangváltók
  • 90 fokban forgatható kagylók
  • Az alacsony tömeg biztosítja a kényelmes viselést akár egész nap
  • Mikrofon a kábelen az egyszerű híváskezelés érdekében
  • A dobozban találsz rögtön 4 különböző cégfelirat színváltozatot 

Kényelmes viselet

A vastagon párnázott kagylóknak köszönhetően elfelejted, hogy fejhallgató van a fejeden és élvezheted órákon keresztül a kényelmes zenehallgatást. Az állítható fejpánt alkalmazkodik bármilyen fejformához. Az fejhallgató összecsukható kivitelelezése tökéletesen megfelel a követelménynek, hogy minél kevesebb helyet foglaljon utazás közben, amikor éppen nem használják. Bizonnyal értékelni fogod a kábelt is, amely nem gubancolódik túlságosan. Egy 4 pólusú 3,5 mm-es L-alakú jack csatlakozó található a végén, így kompatibilis a legújabb telefonokkal és tabletekkel. Hossza 1,2 méter, tehát elegendő a kellő kényelem biztosításához hallgatás közben.

Mindig kapcsolatban

Manapság, jobban mint eddig bármikor, fontos kapcsolatban maradni. A gyártó erre is gondolt, felszerelte a fejhallgatót mikrofonnal, amely a kábel része. Könnyen és gyorsan elrendezel mindent, amit kell, a kommunikáció ezzel a mikrofonnal egyenesen öröm. Tartsd a kapcsolatot szeretteiddel és élvezzd kedvenc zenéd ezzel a fejhallgatóval, amely minden körülmények között jól néz ki.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Flex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Flex. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Flex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative-Flex. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative-Flex.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ