AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Cresyn AXE5S fekete

Termékkatalógus
Cresyn AXE5S fekete
5 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - 14,3 mm-es meghajtó, frekvenciatartomány: 20Hz - 20kHz, érzékenység: 103 dB, impedancia: 32 Ohm, 40mW, 3,5 mm-es jack, 1,2 m-es kábel
Kód:  CRE121y1 Termékszám:  8808323004550 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cresyn AXE5S fekete

A "Half in-ear" típusú fejhallgató minőségi hangzást kölcsönöz a mobiltelefonoknak, MP3 lejátszóknak, laptopoknak és az Apple termékek széles körével is használható. Kiegyensúlyozott hifi hangzást, erőteljes basszust és kristálytiszta magas hangokat produkál. Valamennyi zenekedvelő számára ideális választás.

A "Half in-ear"  konstrukció egy forradalmi technológia, ahol egy hangkamra kompenzálja a basszust és magas hangot a kiegyensúlyozott hangvisszadás érdekében. A fülhallgató és a füldugó konstrukcióját ötvözve alkották meg ezt a félhallójáratú konstrukciót, amely jobban lefedi a sávszélességet, kizárja a kellemetlen vibrálást és az ilyen típusó fejhallgatók egyéb hiányosságait. A "Half in-ear" nem zárja ki teljesen a külső hangokat, de ugyanakkor tompítja a környezeti zajokat és a nemkívánatos interferenciát.

Végül, de nem utolsósorban ez a fejhallgató valamennyi felhasználó számára tökéletes viselet. A fejhallgatót négy különböző méretű szilikon füldugóval szállítjuk, így biztos megtalálod azt a méretet, amellyel az füldugó természetesen illeszkedik a füledbe és kizárja a külső zajokat. Élvezd a zenét zavaró hangok nélkül.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cresyn AXE5S fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cresyn AXE5S černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cresyn AXE5S čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cresyn AXE5S schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cresyn AXE5S schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ