30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

D-Link DGS-1510-20

Termékkatalógus
D-Link DGS-1510-20
Switch - L2, l3 (Router), QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), halmozható (stackable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 44 × 280 × 180 mm (Ma×Sz×Mé)
126 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NN749e Termékszám:  DGS-1510-20 Gyártó honlapja:
D-Link DGS-1510-20 126 490 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Akciós szettek

127 680 Ft
Szett megvásárlása

D-Link DGS-1510-20

A D-Link DGS-1510 switch kis- és közepvállalkozások megfelelő KVM kapcsolója, ahol L3 static routing-re, virtual és főleg fizikai stackelhetőségre van igény. A készülék fizikailag stackelhető, 10Gb SFP+ csatlakozóval rendelkezik, csatlakozik a hálózat fő részéhez és létrehoz egy egyként kezelhető egységet. Akár 6 elemet is csatlakoztathatsz és létrehozhatsz egy 288Gb egységet egyetlen készülékkel, amelyet könnyen konfigurálhatsz és kezelhetsz, valamint egyszerűen oldhatsz meg problémákat.

Főbb jellemzői

  • Gigabyte hálózati switch vállalati jellemzőkkel és menedzsmenttel
  • Optimalizált az élő videó és hang átvitelére
  • 2 × 10Gb SFP+ port (fizikai stackelés/felfelé irányuló kapcsolat)
  • Fejlett réteg 2. lehetőségek a hálózati megbízhatósághoz
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green 3.0)
  • Fejlett biztonság és túlterhelés elleni védelem

Fejlett Virtual Stacking és Static Routing funkció

A DGS-1510 sorozat olyan speciális funkciókkal rendelkezik, mint a Virtual Stacking és a Static Routing. A Virtual Stacking csökkenti az IP-címek számát, amely az akár 32 hálózati eszköz konfigurálásához szükséges, így azok egy egységként jelennek meg egy IP-címmel. Ez nagy mértékben leegyszerűsíti a hálózatkezelést. A Static Routingnál az IP útvonalakat manuálisan egy útválasztási táblába lehet beírni, amely lehetővé teszi különböző VLAN szegmensek valamint a különböző felhasználói csoportok közötti kommunikációt. A kapcsoló képes közvetlenül irányítani az útvonalválasztást a VLAN-ok között, hogy a hálózat gyorsabban és hatékonyabban működjön. Mivel a kapcsoló teljes mértékben képes kezelni a belső útvonalválasztást, a hálózati útvonalválasztó csak külső útvonalválasztáshoz rendelhető hozzá.

Kiváló működés az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és az LLDP használatával

A kapcsoló teljes körű L2-funkciókat tartalmaz, köztük az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és a Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Az IEEE 802.3x Flow Control közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverek számára. A hálózati karbantartási funkciók közé tartozik a Loopback Detection és a Cable Diagnostics. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál, és automatikusan szétkapcsolja az érintett portot vagy VLAN szegmenset. A kábeles diagnosztikát a hálózati rendszergazdák használják a fémkábelek minőségének gyors tesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására.

Smooth VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és Auto Surveillance VLAN segítségével

A D-Link DGS-1510 ideális VoIP telepítésre, mivel támogatja az AutoValue VLAN (ASV) és az Auto Voice VLAN-ot, amelyek a VoIP telepítés és monitorozás szempontjából a legalkalmasabbak. Az Auto Surveillance VLAN egy új technológia az adatok és videók átvitelének egyesítéséhez egyetlen kapcsolón keresztül. Ez csökkenti a hardver és az infrastruktúra költségeit. Az ASV valós idejű videót is biztosít, anélkül, hogy veszélyeztetné az átvitel gördülékenységét a hagyományos hálózati átvitel révén úgy, hogy az ASV elsőbbséget kap az egyéb csomagok előtt.

Biztonsági jellemzők ACL, RADIUS, DHCP Server Screaning...

Az innovatív D-Link Safeguard Engine védi a kapcsolatot a túlcsordulástól a nem kívánt forgalom vagy vírus okozta támadások esetén. Ezenkívül a kapcsoló támogatja a hozzáférés-jogosultsági listákat (ACL-eket) és a 802.1X port hitelesítését külső RADIUS kiszolgálókon keresztül. Az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül az adminisztrátorok nyomon követhetik az IP-címek helyét, a forrás IP-címét a megfelelő MAC-címhez és forrásporthoz kapcsolva. A biztonság növelése érdekében a DHCP-kiszolgáló szűrés elérhetővé teszi a kalóz DHCP szerverek kiszűrését a felhasználói portokról az illetéktelen IP-címek kiosztásának megakadályozása érdekében.

D-Link Green 3.0 technológia

Az energiatakarékosság innovatív technológiái nem befolyásolják az üzemi teljesítményt és a funkcionalitást. A DGS-1510 sorozat tartalmaz egy összefoglalót a D-Link Green 3.0 funkciókról, mint pl. az energiatakarékos üzemmód, az intelligens hűtési szabályozás, a csökkentett hőkibocsátás és a kábelhossz-érzékelés. Képes ütemezni a LED-ek és a portok kikapcsolását használaton kívül, és hogy mikor kell hibernált üzemmódba kapcsolni őket. A kapcsoló felismeri a csatlakoztatott kábelek hosszát is, hogy automatikusan beállítsa az energiafogyasztást, így energiát takarít meg rövidebb kábelek esetén. Így a kapcsolat állapotának megfelelően energia takarékosság érhető el, amely drasztikusan csökkenti az energiafogyasztást, hiszen automatikusan kikapcsolja a használaton kívüli portokat.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
76 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
56,54 db Kész!
RJ-45
16 db Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
76 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
56,54 db Kész!

Portok

RJ-45
16 db Kész!
SFP
4 db Kész!

Méret

Szélesség
280 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
180 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
1 240 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1510-20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1510-20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1510-20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1510-20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1510-20.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ