30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

D-Link M30

Termékkatalógus
D-Link M30
WiFi router - WiFi 6, 802.11a/b/g/ac/ad/ax egészen 3000 Mb/s, dual-band (2.4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 2403 Mb/s ), 1× GWAN, 4× GLAN, WPA2, WPA2-PSK és WPA3, IPv6 Ready, szülői felügyelet, hangvezérlés - Amazon Alexa/Google Asszisztens és hozzáférés a felhőn keresztül
44 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Dlink24_01 Termékszám:  M30/E Gyártó honlapja:
D-Link M30 44 190 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

D-Link M30


D-Link M30 - elegáns forma a még gyorsabb WiFi érdekében

Bemutatjuk a D-Link M30 routerét, amely elegáns, ívelt kialakításával hozzájárul a kiváló, minden irányba kiterjedő WiFi lefedettséghez, nagyobb hatótávolsággal, és a gyorsabb online élmény érdekében a modern WiFi 6 technológia nyújtotta lehetőséggel. Ha pedig nagyobb lefedettségre van szükséged, egyszerűen társíts hozzá további routereket, hogy egy mesterséges intelligencia (AI) által optimalizált, nagy teljesítményű Mesh-hálózatot hozhass létre.



D-Link M30 Router modern technológiával

Standard 802.11ax, generációsvagy a WiFi 6 a 802.11ac WiFi szabvány frissítése, és gyorsabb böngészést, játékot és szörfözést tesz lehetővé a ház bármelyik helyiségéből. Mit kínál a WiFi 6?

4x nagyobb kapacitás - az OFDMA megnöveli a hálózaton egy időben csatlakoztatható eszközök számát
4x nagyobb hatékonyság - a beépített, nagy teljesítményű erősítők növelik a hatótávolságot és a beamformingotA MU-MIMO technológia nagyobb sávszélességet biztosít minden eszköz számára
Akár 2x gyorsabb sebesség - A rendkívül alacsony késleltetés, kétszeres sávszélesség, 1024-QAM és négy egyidejű adatfolyam kivételes sebességet biztosít.

Élvezd a stabil kapcsolatot holt zónák nélkül

A D-Link M30 prémium antennákkal rendelkezik, amelyek nagy teljesítményt nyújtanak a nagy sávszélességű tevékenységekhez - például 8K videó streaminghez vagy késleltetésmentes online játékhoz. Ezzel a routerrel könnyen lefedhetsz egy egyszintes lakást, de egy többszintes házat is a kerttel, a terasszal vagy a pincével együtt. Egyszerűen társíts hozzá több D-Link M30 routert, hogy intelligens Mesh hálózatot hozz létre. Élvezd a nagysebességű lefedettséget, amely akkor is biztosítja a kapcsolatot, amikor a helyiségek között mozogsz, és kiküszöböli a nehezen elérhető területeken a holtpontokat.

Egyedi forma a megbízhatóbb és gyorsabb WiFi érdekében

A hagyományos routerekhez képest a D-Link M30 képes gömb alakú WiFi lefedettséget létrehozni, amely messzebbre és mélyebbre hatol a térben, sokkal jobb lefedettséget garantálva. Így az egész házban stabil WiFi jelet és villámgyors adatátvitelt élvezhetsz.


A D-Link M30 automatikusan optimalizálja a hálózatot

A D-Link M30 Router intelligens működésű, és mindig a lehető legnagyobb sebességet kínálja. A beépített AI WiFi optimalizáló folyamatosan a legjobb WiFi csatornához kapcsolja az eszközöd, majd az AI Traffic Optimizer a legjobb hálózati élmény és a stabil jel biztosítása érdekében rangsorolja a számodra legfontosabb tevékenységeket.

A legújabb biztonsági és szülői felügyeleti eszközök

A D-Link nem feledkezett meg a biztonságról sem, ezért a D-Link M30 a legújabb WPA3 biztonsági szabványt kínálja egy új protokollal az eszközkapcsolatok hitelesítésére és biztosítására, a hálózati forgalom titkosítására és a külső fenyegetések és támadások megelőzésére. Emellett ETSI EN 303 645 kiberbiztonsági tanúsítvánnyal is büszkélkedhet. A fejlett szülői felügyeletnek köszönhetően az otthonodban lévő összes kapcsolatot ellenőrizheted, egyértelmű szabályokat és ütemezéseket állíthatsz be. Természetesen lehetőség van a vendégek számára külön hálózatot is létrehozni.

A hálózat vezérlése telefonon vagy hangvezérléssel

Az ingyenes AQUILA PRO AI alkalmazással az összes WiFi hálózati forgalmat ellenőrzésed alatt tarthatod. A mesterséges intelligencia ráadásul folyamatosan figyeli a hálózati forgalmat, és automatikusan küld számodra a teendőkre vonatkozó javaslatokat. Nemcsak egy okos AI-asszisztenssel ellátott mobilalkalmazást használhatsz a WiFi-hálózat vezérlésére, hanem hangutasításokat is. A D-Link M30 kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással.

D-Link M30 gyors gigabites portokkal és Mesh hálózat létrehozásának lehetőségével

A router olyan csatlakozókkal is van fel van szerelve, mintnégy gigabites LAN port, amelyek akár 10-szer gyorsabbak, mint a hagyományos gyors Ethernet-csatlakozók. Ezeket olyan eszközök csatlakoztatására használhatod, amelyek működéséhez alacsony késleltetésű kapcsolatra van szükség.



A D-Link M30 WiFi router főbb jellemzői

  • Kétsávos működésű AX3000 WiFi 6
  • Lekerekített kialakítás gömb alakú WiFi lefedettséggel
  • 2× 2,4 GHz, 3× 5 GHz beltéri antenna
  • 2,4 GHz (802.11ax;574 Mbps-ig), 5 GHz (802.11ax; akár 2403 Mbps)
  • A D-Link M30 routert AI asszisztenssel (mesterséges intelligencia) is felszerelték
  • Mesh hálózat létrehozásának lehetősége további routerek használatával
  • MU-MIMO és OFDMA technológia
  • Google Assistant vagy Amazon Alexa hangvezérlés
  • A legújabb WPA3 biztonsági és ETSI EN 303 645 kiberbiztonsági tanúsítvány
  • Egyszerű beállítás és működtetés
  • AQUILA PRO AI mobilalkalmazás

Paraméterek

Összehasonlít
1 Gbit-es portok száma
4 Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11ac, 802.11ad, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

LAN portok átviteli sebessége

1 Gbit-es portok száma
4 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11ac, 802.11ad, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 000 Mb/s Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!
Sebesség 2,4 GHz-en
574 Mb/s Kész!
Sebesség 5 GHz-en
2 403 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPA2, WPA2-PSK, WPA3 Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Antenna tulajdonságai

Belső antennák száma
5 × Kész!

Interfész

Haladó funkciók
IPv6 Ready, Szülői felügyelet, Hangvezérlés - Amazon Alexa/Google Asszisztens, Hozzáférés a felhőn keresztül Kész!
SSID maximális száma
1 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
12,92 cm Kész!
Súly
295 g Kész!
Szélesség
18,15 cm Kész!
Magasság
6,6 cm Kész!

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma
Adapter Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link M30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link M30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link M30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link M30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link M30.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ