DAGA ET-250

Termékkatalógus
DAGA ET-250
Izom- és idegstimulátor - 3 funkció, TENS stimulálás, EMS, 3 masszázs effektus, 5 előre beállított program, 4 tapadós elektróda, 2 csatorna
Kód:  DAGET250 Termékszám:  ET-250

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DAGA ET-250

A DAGA ET-250 digitális elektrostimulációs készülék a Daga cég egészségügyi fejlesztéseinek egyike, mely célja elsősorban az egészségi állapot javítása. Akár sportoló vagy, akár ülőmunkát végzel, esetleg sérüléssel bajlódsz, az elektromos izomstimulátor nagy segítségedre lesz. Otthoni pihenés közben segít a stressz és a fájdalom enyhítésében, a sérülésből való felépülésben vagy a fizikai erőnlét növelésében. Egyszerű kezelhetőség kiváló terápiás hatással. 5 választható program és 3 féle masszázs áll rendelkezésre. A masszázs intenzitása és a négy elektróda frekvenciája állítható. Az időzítőnek köszönhetően szabályozhatod a kiválasztott program időtartamát. 

Főbb jellemzők

  • Ideális otthoni használatra, gyors eredmény elérésével
  • Könnyen használható az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően
  • Egyszerűen kiválasztható program és felhasználási terület 
  • 5 előre beállított program
  • Állítható az elektródák intenzitása és frekvenciája
  • 4 tapadós elektróda 
  • 2 csatornás
  • 3 féle masszázs - hagyományos masszázs, ütögető és shiatsu nyomómasszázs
  • Izomszövet stimuláció (EMS)
  • Idegpálya stimuláció (TENS)
  • Időzítő funkcióval ellenőrizhető a kiválasztott program hossza

Elektrostimuláció, mint modern terápia

Az elektrostimuláció egy modern terápiás módszer, amely mind az izmok, mind az idegek összehúzódásának kiváltására alkalmazható (tipikusan például a kardiológiában). Javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfeszültséget, erősíti az izmot, valamint csökkenti az akut és krónikus fájdalmat. A betegek kezelésére speciális eszközöket, ún. elektrostimulátorokat használ. Kisfrekvenciás impulzusokat generál, amelyek az elektródákon keresztül jutnak a beteg bőrére. Különbséget kell tennünk a közvetlen és közvetett elektrostimulációs módszer között. Mindegyiket más-más terápiás célokra használják.

EMS - Elektromos izomstimuláció

Az EMS (Electrical Muscle Stimulation) direkt elektromos stimulálás során az impulzus közvetlenül az izomzatot éri, pl. a harántcsíkolt izomszövet esetében. Az izom összehúzódását ebben az esetben nem az agy által küldött elektromos jel, hanem az elektrostimulátor okozza. Ez gyakorlatilag az izom elektromos impulzusokkal való mesterséges ingerlése. Azonban az izom ugyanúgy reagál erre az ingerre is. Nem tesz különbséget a között, hogy az impulzus az agyból vagy a külső környezetből származik-e. A tényleges munkavégzéstől függetlenül ugyanannyi energiát is fogyaszt. Az EMS módszert széles körben használják az egészségügyben, például a mozgásszervi sérülések rehabilitációjában. Az izmok elektrostimulációját emellett azonban gyakran használják  alakformáláshoz, fizikai erőnlét növelésére, vagy éppen ellenkezőleg, az izomszövet nagyobb megterhelés utáni regenerálására is. 

TENS - Transzkután elektromos idegstimuláció

A TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) közvetett elektrosztimuláció az idegvégződéseket stimulálja. Hatásmechanizmusa alapja, hogy az idegi stimuláció olyan endorfinokat szabadít fel, amelyek enyhítik a fájdalmat és lazítják a szöveteket. Az idegszövet - jellemzően a fájdalmas terület körüli - elektromos impulzusokkal való stimulálása olyan természetes anyagok termeléséhez vezet, amelyeket maga a szervezet állít elő a fájdalom ellen. Ez az elektrostimulációs módszer enyhíti vagy teljesen elnyomja a fájdalomérzetet. Segít a betegeknek nemcsak a sérülés utáni akut fájdalom leküzdésében, hanem a gerinc, ízület, inak, fej stb. krónikus fájdalma enyhítésében is. A közvetett elektrostimuláció kíméletes, klinikailag bizonyított, és hatékonyan segíthet a beteg által szedett gyógyszermennyiség csökkentésében.

Méret (H x Sz x M):
36 × 23,9 × 18,3 cm

 

Fogyasztói figyelmeztetések:
Az elektrostimulátor 4 db AAA elemmel működik (nem tartozék).

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAGA ET-250 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAGA ET-250. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAGA ET-250.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ