30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

DAIKIN MCK55W

Termékkatalógus
DAIKIN MCK55W
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Légtisztító - párásítóval, 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 58 W teljesítményfelvétel, 53 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 53 dB(A) zajszint, HEPA, karbon, elektrosztatikus, szűrő, funkciók: teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, 4 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, távirányítóval vezérelhető, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és mosható szűrő, méret: 700 × 243 × 270 cm (Ma×Sz×Mé), 9,5 kg súly
333 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BENCV002 Termékszám:  4548848856800
DAIKIN MCK55W 333 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

DAIKIN MCK55W

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor biztos nagyon tetszeni fog eme Daikin MCK55W légtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az allergéneket is képes semlegesíteni. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A fejlett technológia és a hatékony elektrosztatikus, HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 53 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint automatikus üzemmód, levegő ionizálás, teljesítmény-szabályozás és párásító.

Légtisztító DAIKIN MCK55W ...
Légtisztító DAIKIN MCK55W ...

DAIKIN MCK55W levegő tisztító legfontosabb paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Daikin légtisztító hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Filter típusa: HEPA, szén és elektrosztatikus
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok semlegesítésére használható
  • 53 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 330 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • 4 tisztítási móddal rendelkezik az optimális szűrés érdekében
  • A levegő ionizációs funkció eltávolítja az allergéneket
  • A száraz levegő a lakásban olyan problémát jelenthet, amelyet egy párásító könnyen megoldhat
  • A teljesítmény szabályozható
  • A szűrő vízzel tisztítható
  • A beállítás egyszerű a gombok vagy a távirányító használatával
  • Szűrőcsere szükségére figyelmeztető jelzéssel
  • A porérzékelővel nyomon követhető a porszemcsék mennyisége
  • Egy ilyen praktikus Daikin levegőtisztító gép teljesítménye 58 W
  • A minimális zajszint értéke 19 dB(A), illetve a maximális érték 53 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a méltán neves Daikin gyártótól

Ezen Daikin levegő tisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően hatékonyan távolítja el az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Ez a modern légtisztító 4 tisztítási móddal rendelkezik az optimális szűrés érdekében. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. A beállítások automatikusan megtörténnek, így egyáltalán nem kell beavatkoznunk semmibe. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. Abban az esetben, ha a szűrő ellenőrzésére és esetleges cseréjére van szükség, megjelenik a szűrőcsere jelző.

Légtisztító DAIKIN MCK55W ...
Légtisztító DAIKIN MCK55W ...

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Egy ilyen Daikin légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító klasszikusan, közvetlenül a készüléken található fizikai gombokkal vagy a mellékelt távirányítóval vezérelhető. A porszemcsék koncentrációjának figyelése lehetővé teszi a légtisztító teljesítményének beállítását a hatékony szűrés érdekében. A szűrő tisztítása egyszerű, csak öblítsük le folyó víz alatt, hogy eltávolítsuk a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen Daikin levegő tisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen Daikin légtisztító nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. A hozzáadott levegőionizációs funkció negatív ionokat generál, amelyek semlegesítik az allergéneket. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja, hogy növelje a folyamat hatékonyságát, és eltávolítsa még azokat a részecskéket is, amelyek egyébként szabadon maradnának a térben. Ha a helyiség levegője túl száraz, az irritálhatja a nyálkahártyánkat, és fogékonyabbak leszünk a betegségekre is. Egy ilyen hasznos Daikin párásító légtisztító hozzájárul a beltéri ideális páratartalom fenntartásához.

Légtisztító DAIKIN MCK55W ...

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen Daikin légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. Az elektrosztatikus szűrő megbízhatóan felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat és vírusokat. Előnye a moshatósága. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok teljeskörű semlegesítésére tervezték. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen modern Daikin levegő tisztító 330 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy ne legyen zavaró hatással a nyugalmunkra. A legalacsonyabb zajszint értéke 19 dB(A), illetve a maximális érték 53 dB(A).

Méretei:

700 × 243 × 270 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

9,5 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
53 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
58 W Kész!
Párásítási teljesítmény
500 ml/óra Kész!
Szín
Fehér Kész!
Mélység
270 mm Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
53 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
58 W Kész!
Párásítási teljesítmény
500 ml/óra Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
243 mm Kész!
Magasság
700 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Elektrosztatikus Kész!
Szűrés típusa
Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Szagok, Toxikus anyagok Kész!

Méret & súly

Szélesség
243 cm Kész!
Mélység
270 cm Kész!
Magasság
700 cm Kész!
Tömeg
9,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAIKIN MCK55W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAIKIN MCK55W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAIKIN MCK55W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAIKIN MCK55W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAIKIN MCK55W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ