AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Defender Eagle-874

Termékkatalógus
Defender Eagle-874
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - hangszóró 40mm, frekvenciatartomány 20-28000Hz, 1,2 m kábel, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  JS280g27 Termékszám:  63874

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Defender Eagle-874

A Defender cég több mint 20 éve állít elő kiegészítőket széles skálában, úgymint billentyűzet, egér, hangszóró, fejhallgató, webkamera, kábelek és még sok más. A Defender olyan kiegészítőket fejleszt, ami tartja a legújabb trendeket, mégis megfizethető marad a felhasználók széles köre számára.

Kényelmes és jó minőségű
A kiváló minőségű Defender fejhallgató soha nem látott kényelmet biztosít tulajdonosa számára. Zárt akusztikus kialakítása lehetővé teszi, hogy úgy élvezd a zenét vagy a játékot, hogy közben ne zavard környezetedet. A kényelmes fülpárnák és a fejpánt tökéletesen illeszkednek és kényelmes akár hosszabb viselés közben is. 

Praktikum mindenek felett
40 mm-es átmérőjű hangszóró gondoskodik a zene pontos átadásáról. A fejhallgató kábelének hossza 1,2 m, végén egy Jack csatlakozóval és ez még nem minden. A csomagban egy 2 m-es hosszabbító kábel is található, ami különösen akkor hasznos, ha kényelmesen akarsz tévét nézni, és nem akarsz a közelében ülni.

A hab a tortán, hogy a fejhallgató összehajtható, ezen kívül a mellékelt speciális tokban tárolható és szállítható. Ezzel kényelmesen magaddal viheted a fejhallgatódat mindenhova.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Eagle-874 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Eagle-874. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Eagle-874. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Eagle-874. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Eagle-874.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ