0% splátky Siguro Samsung HU TV launch

DELL AE2 USB

Termékkatalógus
DELL AE2 USB
Headset - USB, mikrofon, RGB LED, fekete
Kód:  ADP2k010 Termékszám:  520-AAKK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DELL AE2 USB

Egyetlen gamer vagy szenvedélyes filmező sem maradhat egy olyan fejhallgató nélkül, amely gazdag és részletgazdag hangzást biztosít számára, amely gyakorlatileg brántja őt magával a történések közepébe. Ez az elvárás szerencsére már nem tartozik a teljesíthetetlen kívánságok tárházába, sőt, igazából teljesen elérhetővé vált, hála a Dell-nek, amely számodra is elérhetővé teszi az AE2 USB fejhallgatót, amelynek egyetlen feladata csupán: még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelni! 

Legfőbb jellemzők

  • Nagyteljesítményű Dell fejhallgató
  • 360°-os stúdióminőségű hangzás
  • Beépített mikrofon
  • USB kábel
  • Könnyű szerkezet és kényelmes párnázottság
  • Stílusos LED megvilágítás 16,8 millió színnel

Hagyd, hogy magával rántson!

Az USB kábel segítségével csatlakoztathatod a fejhallgatót a hang forrásához, csak elindítod a kedvenc filmed vagy a zenéd, netán beleveted magad a következő játék kalandjai közé, ne feledkezz meg felvenni ezt a fejhallgatót, hogy teljesen az adott tevékenységre szűküljön össze a villág. Ehhez nagyban hozzásegít az egyedülálló DTS HeadphoneX 7..1 térhatású hang technológia, amely magával ránt a 360°-os stúdióminőségű hanghatásával, és teljesen megfeledkezel a körülötted lévő világról. 

Adj tudomást magadról!

Kioszthatod a parancsaid a barátaidnak valamelyik lövöldözős játékban, vagy felhívhatod valamelyik hozzátartozót, a kommunikációban nagy segítségedre lesz a beépített többirányú mikrofon. Ha pedig úgy fog tűnni, hogy a mikrofon meglehetősen hangos, kényelmesen lecsendesítheted azt a bal fülhallgatón megtalálható praktikus vezérlőelem segítségével.  

Kényelmes és stílusos fejhallgató

Azok az emberek, akiknek szenvedélyük a minőségi hangzás, ezen fejhallgatónak köszönhetően az örökkévalóságig is hódolhatnának eme szenvedélyüknek. Természetesen semmi sem tart ki az örökkévalóságig, ám ezen fejhallgatók könnyű szerkezettel és kényelmes fülpárnákkal, illetve fejpánttal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a sok-sok órás kényelmes viselését. Ha pedig a környezeted figyelmét még mindig nem sikerült felkeltened az áhitattal teli filmezés, zenehallgatás vagy játszás által, a figyelmük a fényeffektusok már határozottan nem tudják elkerülni, amelyekkel ezen fejhallgató is büszkélkedhet. Elég csupán kiválasztani a megfelelőt a 16,9 millió szín széles skálájából, és a LED fényjelzők máris tudtára adják a külvilágnak, hogy neked most mennyire is jó.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL AE2 USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DELL AE2 USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DELL AE2 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DELL AE2 USB.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ