Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

De'Longhi Distinta Titanium Breakfast Collection (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB)

Termékkatalógus
De'Longhi Distinta Titanium Breakfast Collection (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB)
Reggeliző készlet - Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga rozsdamentes acél és műanyag
66 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
De'Longhi Distinta Titanium Breakfast Collection (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB) 66 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

De'Longhi Distinta Titanium Breakfast Collection (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB)

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A dizájnos De‘Longhi gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű vezérlést kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, még gyakori és hosszútávú használatkor sem. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és bármilyen konyha ízléses darabja lesz. Eme De‘Longhi vízforraló energiafelhasználása 2000 W. A célszerű kivehető szűrő tisztán tartja a vizet kiöntéskör. A stílusos és megbízható De‘Longhi vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló De'Longhi Distinta Titanium KBIN2001.TB ...
Vízforraló De'Longhi Distinta Titanium KBIN2001.TB ...

Ezen De'Longhi Distinta Titanium KBIN2001.TB vízforraló alapvető jellemzői

  • Az előnyös De‘Longhi vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél (inox)
  • A modern De‘Longhi elektromos vízforraló energiafogyasztása 2000 W
  • A készülék kivitelezésének része a praktikus kivehető szűrő
  • A gyors és kényelmes használatot a forgótalp és a kábeltároló rekesz segíti
  • A fűtőspirál a vízforraló feneke alatt van elhelyezve
  • A víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

Vízforraló De'Longhi Distinta Titanium KBIN2001.TB ...
Vízforraló De'Longhi Distinta Titanium KBIN2001.TB ...

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam vízforraló

A minőségi De‘Longhi elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is az egyszerű használat érdekében. A vízforralót használat után bármilyen szögből a forgótalpra helyezheted. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége.

A kedvenc ételeid egyike a pirítós, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelésed, és nem szereted, amikor a klasszikus serpenyőben sütés közben megszívja magát olajjal? Akkor az otthonodból nem hiányozhat a nagyszerű De'Longhi kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetőséged van két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre. A praktikus kiolvasztás funkció miatt is értékelni fogod. Ez elsősorban akkor lesz hasznos,ha nem vetted ki időben a lefagyasztott péksüteményt a mélyhűtőből. Ha hirtelen el kell menned, mindössze egyetlen gombnyomással ki lehet kapcsolni a kenyérpirítót. A remek De'Longhi kenyérpirító magas kiemelés funkcióval rendelkező szerkezetet kapott. Így a pirítós kivétele közben nem fordul elő, hogy megégeted magad. Nem szereted, ha a kenyér két oldala eltérő színű? A középrehúzó funkció biztosítja az egyenletes pirulást. Ráadásul a fényjelzés az állapotváltozásával figyelmeztet, hogy elkészült az étel. Tisztításával nem lesznek problémáid, a morzsákat a tálcával együtt kiveheted. A kenyérpirító a péksütemények ropogóssá tételére is használható, mivel egy zsemlemelegítő is a része. A gyártásához minőségi anyag szolgált, amely a kitűnő rozsdamentes acél és műanyag.

Kenyérpirító De'Longhi Distinta Titanium CTIN2103.TB ...

A kiváló De'Longhi Distinta Titanium CTIN2103.TB kenyérpirító kulcsfontosságú funkciói

  • Pirítós kényelmes és egyszerű elkészítésére tervezett kenyérpirító
  • Egyszerre két fél szelet kenyeret képes elkészíteni
  • Az elsőrangú De'Longhi kenyérpirító a kiolvasztásról is gondoskodik
  • A kenyérpirító magas kiemeléssel is rendelkezik
  • A középre húzás funkció gondoskodik a kenyér egyenletes átsüléséről
  • Fényjelzés tudósít a sülés állapotáról
  • A nagyszerű De'Longhi Distinta Titanium CTIN2103.TB egy praktikus kivehető morzsatálcát is kapott
  • A modell teljesítménye 900 W
Kenyérpirító De'Longhi Distinta Titanium CTIN2103.TB ...
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi Distinta Titanium Breakfast Collection (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Snídaňová kolekce De'Longhi Distinta Titanium (KBIN2001.TB & CTIN2103.TB). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Snídaňová kolekce De'Longhi Distinta Titanium (KBIN2001.TB & CTIN2103.TB). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi Distinta Titanium Frühstücksserie (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi Distinta Titanium Frühstücksserie (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ