30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B

Termékkatalógus
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B
4,6 5 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 35 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,9 kg
169 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DELOak220 Termékszám:  ECAM 220.60.B Gyártó honlapja:
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B 169 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B

A hasznos De'Longhi automata kávéfőző frissen őröli a kávébabot, és abból készíti el a kávédat. Egyszerű működéssel rendelkezik, az ital elkészítéséhez egyszerűen csak meg kell nyomni a gombot. Ráadásul egyidejűleg két adag kávé elkészítésére is képes, ami nagyszerű funkció, ha többen innának kávét. Rugalmasságot biztosít a különféle kávék elkészítéséhez, az eszpresszótól a kapucsínóig. 4 féle receptet is kapsz hozzá. A kávébabok légmentesen lezárt tartályban vannak, így megmarad a frissességük. A jól kihasználható De'Longhi automata kávéfőző segít abban, hogy az egész családnak elég legyen a kávé.

Automata kávéfőző De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B ...
Automata kávéfőző De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B ...

A jól kihasználható De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B automata kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • A klassz De'Longhi automata kávéfőző minden kávéimádónak megdobogtatja a szívét
  • Az automata kávéfőző fém darálóval rendelkezik, amely rendkívül ellenálló
  • 4 féle recept is a rendelkezésedre áll
  • 15 bar nyomás alatt készíti a készülék a kávét
  • 1,8 l a víztartály űrtartalma, a tejtartályé pedig 0,22 l
  • 14 adag a kávézacctartály kapacitása
  • A tejjel készülő italok közül cappuccino elkészítésére is van mód
  • A nem tejes, forró italok közül espresso és kávé elkészítésére is van mód
  • Forró víz/tea is a rendelkezésedre áll
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segítségével finomhangolhatod az italod ízét
  • 250 g kávébab tárolására elegendő a tartály
  • Funkciók: forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás és kedvenc italok beállítása

Fantasztikus kávé az automata kávéfőző izgalmas funkcióinak köszönhetően

A kiváló minőségű De'Longhi kávéfőző használata nem okoz gondot a kitűnő funkcióknak köszönhetően. Ha itt az idő, hogy kávézz, mindössze annyi lesz csak a dolgod, hogy kiválasztod kedvenc italodat a készülék memóriájából, és alig néhány másodperc elteltével már ott fog gőzölögni a csészédben a finom kávéd. Forró vizet is ad a készülék, kávé nélkül, amely különböző italok, például forró tea, instant leves vagy zabpehely készítéséhez is hasznos. Amennyiben nem használod a kávéfőzőt, egy adott időtartamot követően automatikusa kikapcsol, hogy az energiatakarékosság mellett a működése is biztonságos legyen. Meghosszabbítja a gép élettartamát és minimalizálja a kopást.

Automata kávéfőző De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B ...

Élvezd otthonon a kényelmes kávézást frissen őrölt kávéval

A fantasztikus De'Longhi Automata kávéfőző minden alkalommal, amikor kávéznál, frissen őrölt kávébabból készíti a kávédat. 13 őrlési fokozat teszi lehetővé a kísérletezést és az optimális egyensúly megtalálását az egyes kávéfajtákhoz, valamint biztosítja a különböző textúrákat és ízeket. Egyszerűen be lehet állítani az őrölt kávé mennyiségét. A kávéfőző fém őrlővel készült, amely a robosztus kialakításnak hála ütésálló, emellett ellenáll a szennyeződéseknek. 15 bar nyomás áll rendelkezésre a kávékészítéshez, ami elég egy finom eszpresszó vagy kapucsínó elkészítéséhez, pont úgy, ahogy azt a kávézóban megszoktad. A hermetikusan lezárt tartályban a kávébabok védve vannak az oxidációtól, a nedvességtől és más külső tényezőktől. 250 g kávébabot tud tárolni a tartály, így nem kell sűrűn feltölteni.

A kávé ízét és intenzitását te magad állíthatod be

A profi De'Longhi Automata kávéfőző nemcsak a kávé elkészítését teszi egyszerűvé, hanem az ízét is tökéletesre hangolja. Köszönhetően a hőmérséklet beállítása funkciónak, amely a frenetikus íz eléréséhez a legoptimálisabb hőmérsékletet állítja be a kávé elkészítésekor. Az automata kávéfőző tejrendszerrel van felszerelve, szimplán csak töltsd fel a tartályt, és a gép minden egyebet megold helyetted. Tejes finomságok, úgy mint Cappuccino elkészítése sem fog gondot okozni.

A minőségi De'Longhi automata kávéfőző tisztán tartása és karbantartása is rendkívül egyszerű

A szuper De'Longhi automata kávéfőző karbantartása játszi könnyedséggel elvégezhető. A kávéfőzőt rendkívül kényelmes használni, hiszen automatikus tisztítási folyamattal tartja tisztán magát. A készülék bekapcsolásakor aktiválódik az automatikus öblítés, amely tökéletesen eltávolítja a kávémaradékot. A kávélerakódások használat után történő eltávolításáról a kikapcsolást követő öblítés gondoskodik. Annak érdekben, hogy a tejes részek tisztítása tökéletes és egyszerű legyen, a tejes részek tisztítására egy élvonalbeli technológiával látták el a készüléket. Gondoskodik a tejrendszer automatikus tisztításáról minden egyes tejital-készítés után. Ha alapos tisztításra vagy vízkőmentesítésre van szükség, a kávéfőző időben jelzi ezt a számodra. A kalcium- és magnézium-lerakódások gyakran akadályozzák a víz áramlását, csökkentik a hőmérsékletet és hátrányosan befolyásolják a kávé ízét és aromáját. Amennyiben ki kell cserélni a vízszűrőt, a kávéfőző figyelmeztetni fog. Lehetőség van a megfelelő vízkeménység beállítására is az optimális kávéminőség biztosítása érdekében. A főzőegység eltávolítása egyszerű, folyó víz alatt történő öblítést követően könnyedén visszahelyezhető a gépbe. Így a kávéd íze mindig olyan lesz, amilyennek te szereted. A beállított időintervallum letelte után a kávéfőző készenléti üzemmódba kapcsol, így az energia-megtakarítás mellett védi a környezetet is.

Felszereltség:

víztartály, beépített kávédaráló és tejadagolás, érintős vezérlőpanel ikonokkal, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso és kávé

Egyéb receptek:

forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, DLSC002 vízszűrő és LatteCrema HOT tejeskancsó

Méretek:

35 × 24 × 44 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

8,9 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,8 l Kész!
A tejtartály térfogata
0,22 l Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!
Zacctartály kapacitása adagokban
14 Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
4 Kész!
Tejes receptek
Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Beépített kávédaráló, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintős vezérlőpanel ikonokkal Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
13 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Hermetikusan lezárt tartály kávébab számára Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, DLSC002 vízszűrő, LatteCrema HOT tejeskancsó Kész!

Méret & súly

Mélység
44 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
35 cm Kész!
Tömeg
8,9 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60. B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60. B.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ