Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

DENON DP-450 USB White

Termékkatalógus
DENON DP-450 USB White
4,6 9 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, hanglemez tartóval, sebesség szabályozás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, automatikus kikapcsolás, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 5,8 kg, méretek 132 × 414 × 342 mm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DEN115h1 Termékszám:  DP450USBW Gyártó honlapja:
DENON DP-450 USB White 259 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

DENON DP-450 USB White

Lemezjátszó DENON DP-450 USB White Képernyő

Fel akarod éleszteni a vinyl lemezeid és egyedülálló hangulatot szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti figyelmedet e modern kialakítású DENON lemezjátszó. A modern megjelenés minden partihoz illik. Ez egy Hi-Fi lemezjátszó, amely egyszerű kivitelezéssel és minőségi zenelejátszással dicsekszik. Ezt a változatot egy szíj hajtja, mely csökkenti a nem kívánt rezgéseket. A félautomata vezérlésű DENON vinyl player esetében neked kell elindítanod a lejátszást, viszont a leállítás már automatikusan zajlik.

DENON DP-450 USB White kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Ezen DENON lemezjátszó életre kelti a bakelit lemezeidet
  • Modern kivitelű
  • Félautomata vezérlésű
  • A köv. lejátszási fordulatszámokat támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc
  • Ezt a termékvariánst egy szíj hajtja
  • Beépített előerősítővel egyaránt kiegészítették
  • A kar típusa: kétirányba tört szárú (s alakú) kar
  • Hangszedőjének típusa: elektromágneses (MM/MC)
  • Lejátszható médiumok: LP és pendrive
  • Jel/zaj arány: 65 dB
  • Egyéb felszereltség: RCA kimenet és USB
Lemezjátszó DENON DP-450 USB White Jellemzők/technológia
Lemezjátszó DENON DP-450 USB White Csatlakozási lehetőségek (portok)

Élvezd a minőségi hangzást

Eme DENON gramofon életre kelti a bakelit lemezeket. Beépített előerősítővel ugyancsak kibővítették, melynek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod bármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. A következő lejátszási sebességeket támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc. Kétirányba tört szárú (S alakú) karja van, mely kivételes minőségű hangzást garantál. Hangszedőjének típusa: elektromágneses (mm/mc). Méretei 132 × 414 × 342 mm (magasság × szélesség × mélység). Tömege 5,8 kg. Színkivitele fehér.

A minőségi DENON gramofon többféleképpen használható

Ez a meglévő bakelit lemezjátszó a hozzáadott funkcióival is rabul ejt. RCA kimenet és USB ugyancsak rendelkezésedre áll, így nemcsak hagyományos módon, hanem fejhallgatón vagy külső hangszórón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. Ezenfelül olyan médiákról is hallgathatod a zenét, mint USB flash meghajtó. Továbbá lemezek digitalizálására is képes. Az automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik a bakelit lemezjátszó kikapcsolásáról a lemez lejátszása után. Olyan alapanyagból alkották meg, mely csillapítja a motor és a környezet vibrációit. Felszereltségében fedél, hanglemez tartó is lelhető. A kényelmes hallgatáshoz a sebességszabályozás egyaránt hozzájárul. A jel/zaj aránya: 65 dB. Ezen DENON vinyl player egészen más szintre emeli a zenehallgatást.

Lemezjátszó DENON DP-450 USB White Jellemzők/technológia

Paraméterek

Összehasonlít

Fizikai adatok

Szélesség
414 mm Kész!
Mélység
342 mm Kész!
Magasság
132 mm Kész!
Tömeg
5,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

További változatok DENON DP-450 USB White termékhez:

DENON DP-450 USB Black

Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, hanglemez tartóval, sebesség szabályozás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 5,8 kg, méretek 132 × 414 × 342 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Kosárba
259 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON DP-450 USB White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denon DP-450 USB White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DP-450 USB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON DP-450 USB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON DP-450 USB Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ