A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Digitális ébresztőórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tápellátás
Tölthető akkumulátoros
(26)
Funkció
Szundi
(54)
Hangjelzéses ébresztés
(49)
Kettős ébresztés
(26)
LED kijelző
(26)
Elhelyezés
Konyha
(7)
Gyerekszoba
(34)
Nappali
(40)
Hálószoba
(21)

A digitális ébresztőóra nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik szeretnek időben felkelni, és nem szeretnek késni. Ezek a digitális ébresztőórák különféle funkciók széles skálájával kényelmet és rugalmasságot nyújtanak minden felhasználó számára. Nem tudod, hogyan válassz modern ébresztőórát? Olvass tovább, mi szívesen segítünk Neked.

Tovább

Ébresztőórát keresel? A digitális ébresztőóra nem hagy cserben!

A digitális ébresztőóra egy olyan modern eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy pontosan mérje az időt, és hatékonyan ébresszen a beállított időben. Az ilyen ébresztők fő előnyei közé tartozik a pontos ébresztési idő beállításának lehetősége, a különféle hangjelzések, amelyek minden felhasználó igényeit kielégítik, és gyakran olyan kiegészítő funkciók is megtalálhatóak bennük, mint a hőmérséklet vagy a dátum megjelenítése, esetleg az idő falra vetítése. A digitális ébresztőórák ideálisak mindazok számára, akik megbízható asszisztenst keresnek a nehéz reggelek során.

Összekapcsolt intelligens otthont szeretnél? Szükséged lehet egy okos ébresztőórára, nézz körül a kínálatban.

A digitális ébresztőórák változatai

Boltunkban többféle digitális ébresztőóra közül válogathatsz. Kaphatóak akkumulátoros, elemes vagy hálózatról működtethető modellek, nálunk mindegyik típust megtalálod. Az áramforrás megválasztása kulcsfontosságú szempont egy digitális ébresztőóra esetében, mivel ez a tulajdonság befolyásolja a mobilitást, a megbízhatóságot és a különböző helyzetekben való használhatóságot. A különböző típusú tápegységek más-más előnyökkel rendelkeznek.

  1. Az elemmel működő digitális ébresztőóra ideális azok számára, akik hordozható megoldást keresnek. Az elemek révén az ébresztőóra függetleníthető a hálózattól, így bárhol elhelyezhető anélkül, hogy a konnektorhoz kellene hozzáférned. Másrészt viszont szükség van az elemek cseréjére, ami további költségeket és karbantartást jelenthet.
  2. Az akkumulátoros digitális ébresztőórák ötvözik a hordozhatóság előnyeit a külső áramellátástól való hosszú távú függetlenséggel. Az akkumulátor könnyen feltölthető USB-n vagy hálózati áramforráson keresztül. Az akkumulátorral ellátott digitális ébresztőóra nagyszerű azok számára, akik a rugalmasságot kedvelik gyakori elemcserék nélkül.
  3. A hálózatról működő ébresztőóra ideális állandó elhelyezésre, például éjjeliszekrényen. Áramszünet esetén azonban az ébresztőóra beállításai visszaállhatnak, amit érdemes szem előtt tartani. Másrészt a hálózatról működő digitális ébresztőórák nem függnek az elemek cseréjétől.

i

A hálózatról működtethető ébresztőóra digitális változata tartalék akkumulátorral is rendelkezhet, amely biztosítja, hogy az ébresztőóra áramkimaradás esetén is tovább működjön. Ez a funkció megőrzi a beállított időt és a riasztási időpontokat, növelve ezzel az ébresztőóra megbízhatóságát. Az akkumulátoros biztonsági mentéssel ellátott digitális ébresztőórák azok számára alkalmasak, akik a hálózati tápellátás és az akkumulátoros biztonsági mentés biztonságának kombinációját szeretnék választani.

Ébresztőóra digitális - elemmel
Digitális ébresztőóra elemmel

Ébresztőóra digitális - akkumulátorral
Digitális ébresztőóra akkumulátorral

Ébresztőóra digitális - rádiójellel
Modern digitális ébresztőóra

A digitális ébresztőórák különböző helyszíneken használhatóak

A digitális ébresztőórák minden otthon kulcsfontosságú elemei. Az ébresztőórák segítségével nem csak könnyedén felébredhetsz, hanem stílusos kiegészítői lehetnek a belső térnek. A digitális ébresztőórák a formatervezési minták és funkciók széles választékával könnyedén alkalmazkodnak a különböző helyiségek megjelenéséhez.

  1. Az akkumulátoros és hálózati áramellátású digitális konyhai ébresztőóra biztosítja, hogy a főzés a menetrend szerint történjen. Az időzítővel és hőmérővel ellátott modellek ideálisak a főzési idő nyomon követéséhez. Egyes digitális ébresztőórák olyan funkciókat is kínálnak, mint a naptár vagy a hőmérő, amelyekkel konyhádat az otthoni tevékenységek központjává teheted.
  2. A digitális ébresztőóra a nappaliban nemcsak praktikus, hanem dekoratív elem is. A nagy kijelzővel ellátott, vagy akár a falra vetítés lehetőségét kínáló modellek ideálisak ahhoz, hogy a nappali bármely pontjáról könnyen leolvashasd az időt. A digitális ébresztőóra modern dizájnjával könnyen illeszthető más berendezési tárgyakhoz.
  3. A gyerekszobába való digitális ébresztőórák gyakran vidám színekkel és témákkal rendelkeznek, amelyek kiegészítik a dekorációt, miközben segítenek a gyerekeknek rutint szerezni. Az olyan funkciók, mint az éjszakai fény vagy a természet hangjai segítenek a gyerekeknek jobban elaludni és kényelmesen felébredni.
  4. A digitális hálószobai ébresztőórák általában rendelkeznek tompított fény funkcióval vagy akár a kijelző teljes kikapcsolásának lehetőségével is, ami a zavartalan alvás érdekében nagyon fontos. A kellemes természeti hangokkal vagy rádióval ellátott ébresztőórák stresszmentessé teszik az ébredést, és hozzájárulnak a vidámabb nap indításához.

Az ébresztőóra nem csak az éjjeliszekrényen mutat jól. Találhatsz fürdőszobába való speciális digitális ébresztőóra változatokat.

Digitális ébresztőóra elemmel konyhába
Digitális ébresztőóra konyhába

Digitális ébresztőóra rádiójellel nappaliba
Digitális ébresztőóra nappaliba

Rádiós digitális ébresztőóra gyerekszobába
Digitális ébresztőóra gyerekszobába

Digitális ébresztőóra elemmel hálószobába
Digitális ébresztőóra hálószobába

A modern digitális ébresztőóra számos funkcióval rendelkezhet

A digitális ébresztőórák általában számos olyan funkciót kínálnak, amelyek gazdagabbá teszik őket, mint egy egyszerű ébresztési eszköz. A fejlett technológiáktól kezdve, amelyek biztosítják a pontosságot, a rugalmas csengési beállításokon át a kellemes ébresztési lehetőségekig. Ezek a funkciók a kényelem és a személyre szabás új szintjét hozzák a napi rutinhoz. Milyen érdekes funkciókat kínálnak a boltunkban kapható digitális ébresztőórák?

  • Rádióvezérléses digitális ébresztőóra: automatikusan szinkronizálódik az idővel, így biztosítva a maximális pontosságot. Ez a funkció kiküszöböli a kézi időbeállítás szükségességét. Így a rádióvezérlésű ébresztőóra abszolút pontosságra támaszkodhatsz, és nem kell aggódnod a helytelen beállítások miatt.
  • Dupla ébresztés: lehetővé teszi, hogy két különböző ébresztési időt állíthass be a digitális ébresztőóra számára. Ez ideális például párok számára, ahol mindketten máskor kelnek. Ez a hasznos funkció biztosítja, hogy az elemes vagy hálózati digitális ébresztőóra különböző igényeknek feleljen meg anélkül, hogy minden egyes használat előtt be kellene állítani.
  • Rádiós ébresztés: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hagyományos hangjelzés helyett kedvenc rádióállomásuk hangjára ébredjenek. A digitális ébresztőóra a rádiós ébresztéssel kellemesebben indítja a napot, és lehetővé teszi, hogy az emberek zenével vagy hírekkel kezdjék a reggelt, ami pozitívan befolyásolhatja a hangulatot és a motivációt.
  • Snooze ébresztési idő: lehetőséget nyújt az ébresztési idő néhány perccel történő késleltetésére, így a felhasználóknak további szundit biztosít. A szundi funkcióval ellátott digitális ébresztőóra ideális azok számára, akiknek egy kis plusz időre van szükségük ahhoz, hogy reggel teljesen felébredjenek, ugyanakkor ez az opció megakadályozza az elalvást.

i

A digitális ébresztőórák a fentieken kívül más nagyszerű funkciókat is kínálnak, mint például háttérvilágítás, beltéri és kültéri hőmérséklet-kijelzés, Bluetooth és még sok más. Mindezeket a funkciókat a bal oldali parametrikus szűrőben láthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sencor SRC 1100 fehér Szállításra kész > 10 db
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
5 490 Ft

2.
Sencor SDC 1200 B Szállításra kész > 10 db
Ébresztőóra - digitális időjelzés, elemes áramellátás, 2 db AAA elemmel működik, hangjelzéses ébresztés, szundi és hőmérő
3 990 Ft

3.
Sencor SRC 1100 fekete Szállításra kész > 10 db
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
5 490 Ft

Még több
90 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sencor SRC 1100 fekete - Rádiós ébresztőóra
Típusok
4,6 195×
Sencor SRC 1100 fekete
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK722k1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Hyundai RAC 481 PLLWW - Rádiós ébresztőóra Típusok
4,2 51×
Hyundai RAC 481 PLLWW
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, hálózati csatlakoztatás
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY104a2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 19×
BLAUPUNKT CR7USB rádiós ébresztőóra
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, USB, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
11 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ964h3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,3 14×
Sencor SDC 7900 Qi
Ébresztőóra - digitális időjelzés, hálózati, tölthető akkumulátoros, 2/24 órás időformátum, fényerő beállítása, kijelző világítás és színváltoztató funkció
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK722r
Sencor SDC 1200 B - Ébresztőóra
Típusok
4,5 101×
Sencor SDC 1200 B
Ébresztőóra - digitális időjelzés, elemes áramellátás, 2 db AAA elemmel működik, hangjelzéses ébresztés, szundi és hőmérő
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK810q
4,7 35×
Hyundai RAC 201 PLL BR Fekete
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, hálózati csatlakoztatás
7 900 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY101c1
4,6 30×
Sencor SDC 4400
Ébresztőóra - digitális időjelzés, hálózati, tölthető akkumulátoros, hangjelzéses ébresztés és kettős ébresztés
Szuper ár
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK720d
Sencor SDC 2800 B - Ébresztőóra
Típusok
4,2 54×
Sencor SDC 2800 B
Ébresztőóra - digitális időjelzés, 2/24 órás időformátum, kettős ébresztés, éjjeli fény, szundi, kijelző világítás és hőmérő
Szuper ár
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK810u1
Hyundai RAC 481 PLLBR - Rádiós ébresztőóra
Típusok
4,2 51×
Hyundai RAC 481 PLLBR
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, időkivetítéssel, hálózati csatlakoztatás
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY104a
4,1 215×
Sencor SDC 120
Ébresztőóra - digitális időjelzés, hálózati, tölthető akkumulátoros, kettős ébresztés és szundi
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK810e
Hyundai RAC 213 B fekete - Rádiós ébresztőóra
Típusok
4,4 63×
Hyundai RAC 213 B fekete
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, hálózati csatlakoztatás
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY101d2
Sencor SDC 2800 W - Ébresztőóra
Típusok
4,2 54×
Sencor SDC 2800 W
Ébresztőóra - digitális időjelzés, kettős ébresztés, éjjeli fény, szundi, kijelző világítás és hőmérő
Szuper ár
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK810u2
4,4 20×
Sony ICF-C1B
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
14 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS483d4
Sencor SDC 1200 W - Ébresztőóra
Típusok
4,5 101×
Sencor SDC 1200 W
Ébresztőóra - digitális időjelzés, hangjelzéses ébresztés, szundi és hőmérő
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK810q1
4,2 20×
TFA 60.2018.01 LUMIO
Ébresztőóra - digitális időjelzés, hangjelzéses ébresztés, éjjeli fény, szundi, hőmérő és csendes működés
5 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO12288
Sencor SRC 1100 fehér - Rádiós ébresztőóra Típusok
4,6 195×
Sencor SRC 1100 fehér
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK722k2
4,7
Philips TAPR802 / 12
Rádiós ébresztőóra - DAB+ és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, Bluetooth és Wi-Fi, Spotify, automatikus állomáskeresés, hálózati csatlakoztatás
48 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI700t70
4,1 44×
BLAUPUNKT CRP7WH
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, USB, időkivetítéssel, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
16 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ964f
Lexibook Gyermek ébresztőóra Magic Ladybug éjszakai fénnyel - Ébresztőóra Típusok
5,0
Lexibook Gyermek ébresztőóra Magic Ladybug éjszakai fénnyel
Ébresztőóra - digitális időjelzés, elemes energiaellátás, 3 db AA elemmel működik, éjjeli fény és csengőhang választék
14 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04190
4,5 32×
TFA 60,2025,01
Ébresztőóra - digitális időjelzés, elemes energiaellátás, 3 db AAA elemmel működik, LED kijelző, szundi és hőmérő
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO17209
4,7 30×
Sony ICF-C1W
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
14 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS483d2
Sencor SRC 3100 fekete - Rádiós ébresztőóra Típusok
4,5 31×
Sencor SRC 3100 fekete
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK722n1
4,8 18×
TFA 60.2536.01
Ébresztőóra - digitális időjelzés, hangjelzéses ébresztés, nap a héten, LED kijelző, éjjeli fény, szundi, rádiós vezérlés és hőmérő
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DH846h
4,5
BLAUPUNKT CR80USB
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, USB, elemes és hálózati csatlakoztatás
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ965a1

Digitális ébresztőórák

A Digitális ébresztőórák kategóriában összesen 90 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó digitális ébresztőórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb digitális ébresztőórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: digitális ébresztőórák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ