Akvizice ApF HU Shop roku

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)

Termékkatalógus
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
4,0 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,8 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
Változat
1 379 000 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DJI23_14 Termékszám:  CP.MA.00000662.01 Gyártó honlapja:
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO) 1 379 000 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 534 790 Ft
Szett megvásárlása

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)

Csúcskategóriás drón hármas kamerarendszerrel

A neves DJ cég új drónjával hűen rögzíthetsz felejthetetlen pillanatokat és lélegzetelállító felvételeket, amelyeket lenyűgöző videókban vagy filmekben kombinálhatsz. Csodáld meg élőben a környezetedet. A DJI Mavic 3 Pro egy kameratrióval rendelkezik, amelynek élén egy Hasselblad kameraáll, 4/3 CMOS érzékelővel, amely akár 5,1K HD videó rögzítését is lehetővé teszi. A drón számos újításon esett át, amelyek még simábbá és gördülékenyebbé teszik a repülést. Az automatikus akadályfelismerés megbízhatóan védelmezi a DJI Mavic 3 Fly More Combo drónt a balesetektől. Haszeretnéd, a drón egy gombnyomással képes visszatérni oda, ahonnan felszállt, és ugyanígy tesz akkor is, ha elveszíti a jelet. A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drón akár 15 km távolságból is képes HD videót továbbítani. Az akkumulátor élettartama is fejlesztésre került, így a drón akár 43perc repülési idővel is büszkélkedhet. A csomag tartalmaz egy drónt, 3 akkumulátort, táskát, DJI RC Pro távirányítót, töltőadaptert, töltőállomást, tartalék vezérlőkarokat, RC töltőkábelt, szűrőkészletet, tartalék propeller készletet és USB töltőkábelt.

A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC Pro) drón legfontosabb előnyei

  • 4/3 CMOS Hasselblad kamera
  • Kettős telefotó kamerák
  • Három Apple ProRes kamera támogatása
  • Maximális repülési idő
  • 43 perc
  • Akadályérzékelés minden irányban
  • HD videó átvitel távolságon keresztül
  • 15 km

A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drón három nagyszerű kamerával rendelkezik

A drón nem egy, nem kettő, hanem három kiváló minőségű kamerával lett felszerelve. Mindegyik különböző fókusztávolsággal rendelkezik, hogy különböző felvételi jeleneteket biztosítson, lehetővé téve, hogy még inkább kifejezhesd saját kreativitásodat. Érintsd meg a kijelzőt a fókusztávolságokközötti egyszerű váltáshoz és a különböző kompozíciós stílusok megvalósításához.

  • 4/3 CMOS Hasselblad kamera - 24mm ekv..; f/2.8-f/11; 20 MP
  • 1/1,3" CMOS középső telefotó kamera - 70 mm-es ekv..; 3x optikai zoom; f/2.8; 48 MP
  • 1/2 hüvelykes CMOS telefotó kamera - 166 mm-es ekv..; 7x optikai zoom; 28x hibrid zoom; f/3.4; 12 MP

Hasselblad kamera lenyűgöző részletességgel

A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo kompakt testében egy kiváló minőségű Hasselblad 4/3 CMOS kamera található, amellyel 12 bites RAW formátumú fényképeket készíthetsz akár 12,8 fokos natív dinamikus tartománnyal. A Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) technológia segítségével részletes,élethű színvisszaadású képekre számíthatsz.

Professzionális videóminőség

Lenyűgöző felvételek készítése 5.1K/50 FPS sebességgel. A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo 10 bites D-Log M-et használ, amely akár 1 milliárd színt is támogat, még a nagy kontrasztú jelenetekben is. Rögzítsd a napfelkeltét és a naplementét, ahogy az valójában van. A D-Log M üzemmód alacsonyabb színátmenettel rendelkezik, így a hatékony utómunka előnyeit teljes mértékben kihasználhatod a képminőség és élesség feláldozása nélkül. Használd a teleobjektívet 4K/60 fps felvételek készítéséhez, és így nem kell feleslegesen alacsonyan repülnö, ha példáulállatokról szeretnél felvételeket készíteni. A DJI Mavic 3 Pro drón kiváló minőségű légi felvételeket rögzít.

  • A 70 mm-es középső teleobjektív dinamikus felvételi képességekkel - a felvételek és jelenetek széles skálájához alkalmas. A mélységélesség elnyomása és a fókuszálás segítségével kiemeli a témát, és stabil vizuális középpontot hoz létre. A felvételeken nagyszerű térbelibenyomást kelt.
  • 166 mm-es teleobjektív - a továbbfejlesztett teleobjektív nagyobb felbontással és f/3,4-es rekeszértékkel rendelkezik. 4K/60 fps videókat készíthetsz 7-szeres optikai zoommal, illetve 12Mpx-es fényképeket. A hibrid zoom akár 28-szoros zoomot is lehetővé tesz.

A DJI Mavic 3 Pro drón nagyszerű funkciókkal, nagy teljesítménnyel és hosszú élettartammal rendelkezik

Élvezd a szabadságot a szabad égbolton akár 43 percig2. A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drónnal biztosan eljutsz oda, ahová menned kell, és közben lélegzetelállító felvételeket készíthetsz. A drón 8 széles látószögű érzékelővel rendelkezik, amelyek minden irányban érzékelik azakadályokat. A nagy teljesítményű motor észleli az akadályokat, és biztonságos repülési útvonala tervez azok elkerülése érdekében6. A DJI O3+ drónnak köszönhetően stabil jel mellett akár 15 km3 távolságról is várhatod az adás. Ezért nagy képkockasebességgel képes élő HD1080p/60 fps videót továbbítani. A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo számára előre be lehet állítani egy repülési útvonalat, amelyet a drón a Waypoint Flight funkciónak köszönhetően magától követ. Ha már unod, hogy állandóan tartanod kell a karokat, bekapcsolhatod a DJI Mavic 3 Pro Fly More Combotempomatját. Ez segít a kamera simább mozgatásában is. A drón sikeresen ötvözi a hagyományos és a fejlett RTH technológiákat. A továbbfejlesztett automatikus visszatérési funkció mindig biztonságosan és optimálisan vezeti vissza a DJI Mavic 3 Pro drónt a kiindulási/otthoni pontra.

Fejlett funkciók a kreativitás ösztönzéséhez

A Hasselblad kamera és a Mavic 3 Pro kamera a FocusTrack7 funkcióval rendelkezik, amely tartalmazza az ActiveTrack 5.0-t, a Spotlightot és a Point of Interestet is. Ez lehetővé teszi a különböző irányú felvételek stabilitásának biztosítását. A MasterShots8 funkcióaktiválása után a DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drón forgat, szerkeszt, hangsávot ad hozzá, majd önállóan készít filmfelvételeket. A QuickShots8 olyan előre beállított kameramozgások aktiválására szolgál, mint a Dronie, Rocket, Circle és Helix. A DJI Mavic 3 Pro drón 100Mpxveszteségmentes panorámafotót tud készíteni Panorama8 módban a táj megörökítéséhez. A QuickTransfer gondoskodik a DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drónról készített videók és fényképek gyors átviteléről az okostelefonra anélkül, hogy távirányítóhoz kellene csatlakoztatnod. A DJI Mavic3 Pro drón LightCut alkalmazáshoz való csatlakoztatása után új lehetőségek nyílnak meg a mesterséges intelligencia segítségével történő videószerkesztésben. Használhatsz benne MasterShots sablonokat, és azonnal készíthetsz videókat.

Különböző tartozékok a DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drónhoz

  • A DJI RC Pro a professzionális filmkészítésre összpontosító felhasználók számára egyértelmű választás. A vezérlő 1000 nites kijelzőt, nagy teljesítményű processzort és akár 15 km-es videoátviteli támogatást kínál.
  • A DJI Mavic 3 Pro ND Filters Set ND8/16/16/32/64 szűrőket tartalmaz, amelyekkel egyedi felvételeket és hosszabb záridővel készült képeket készíthetsz.
  • DJI Mavic 3 Pro Wide-Angle Lens9 kompatibilis a DJI Mavic 3 Pro drón Hasselblad kamerájával. Ez extra széles, 108°-os látószöget biztosít.
  • A DJI Mavic 3 Series Intelligent Flight Battery lehetővé teszi, hogy a Mavic 3 Pro Fly More Combo akár 43 percig repüljön.
  • A DJI Mavic 3 Series 100W Battery Charging Hub a DJI 100W-os USB-C hálózati adapterhez csatlakoztatva akár három akkumulátort is képes egymás után feltölteni a drónodhoz.
  • A DJI 100W USB-C Power Adapter időt takaríthatsz meg, mivel az USB-C portnak köszönhetően egyszerre töltheted az akkumulátort és a távirányítót vagy a mobileszközt.
  • DJI 65W Car Charger9 egy könnyű és egyszerűen hordozhat autós töltő univerzális porttal. Használható akkumulátorok, távirányító, okostelefon, laptop vagy más eszközök töltésére.

A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo drón csomag tartalma

1. Csak a DJI Mavic 3 Pro Cine kamera támogatja. 
2. A mérés a Mavic 3 Pro-val történt, amely állandó 32,4 km/h sebességgel, szélcsendben, tengerszinten repült, amíg az akkumulátor töltöttsége el nem érte a 0%-ot. Az adatok csak tájékoztató jellegűek. Figyelj a DJI Flyalkalmazásban a repülés közbeni RTH figyelmeztetésekre. 
3. Kültéri, nyílt, interferenciamentes környezetben és FCC-körülmények között mérve. A fenti ábrák az egyirányú, nem oda-vissza repülések legtávolabbi kommunikációs hatótávolságát mutatják. Figyelj a repülés során a DJI Flyalkalmazásban megjelenő RTH emlékeztetőkre. 
4. Az ActiveTrack nem áll rendelkezésre 4K-nál nagyobb videofelbontás vagy 60 fps-nél nagyobb képkockasebesség esetén. 
5. A ténylegesen rendelkezésre álló tárhely a rendszer konfigurációja miatt csökkenhet. A részletekért lásda Mavic 3 Pro műszaki adatait.
6. NE használd a a drónt kedvezőtlen időjárási körülmények között, beleértve a 13,8 m/s-ot meghaladó erős szelet, havat, esőt, ködöt, jégesőt vagy villámlást. NE repülj a drónnal 6000 m (19 685 ft) vagy annál magasabb tengerszint feletti magasságban. NEüzemeltesd a drónt olyan környezetben, ahol a hőmérséklet -10 °C (14 °F) alatt vagy 40 °C (104 °F) felett van. (104 °F). NE repülj fel mozgó tárgyakról, például autókról vagy hajókról. NE repülj fényvisszaverő felületek, például víz vagy hó közelében. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy akamerarendszer nem működik megfelelően. Ha a GNSS-jel gyenge, repülj a drónnal olyan környezetben, ahol jó a megvilágítás és a látási viszonyok. A gyenge környezeti megvilágítás a kamerarendszer hibás működését okozhatja. NE repülj mágneses vagy rádiózavarral terhelt területek közelében. Amágneses vagy rádiós interferencia ismert forrásai közé tartoznak a Wi-Fi hotspotok, a routerek, a Bluetooth-eszközök és a nagyfeszültségű elektromos vezetékek, nagyméretű műsorszóró állomások, radarállomások, mobil bázisállomások és adótornyok. Sivatagi vagy tengerparti területeken történőindításkor akadályozd meg, hogy homok kerüljön a drónba. Repülj a drónnal nyílt területeken, távol a tömegektől. Az épületek, hegyek és fák blokkolhatják a GNSS-jelet, és befolyásolhatják a fedélzeti iránytűt. 
7. A 166 mm-es telefotó kamera nem támogatja az ActiveTrack 5.0funkciót, de a Spotlight és a Point of Interest funkciót támogatja.
8. Csak a DJI Mavic 3 Pro Hallelblad kamerája támogatja. 
9. Külön megvásárolható.


Paraméterek

Összehasonlít
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
6 000 m Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
6 000 m Kész!
Maximális sebesség
75,6 km/h Kész!
Működési idő
43 perc Kész!
Átviteli hatótávolság
15 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
8 000 m Kész!
Repülési funkciók
Akadály észlelése, Automata leszállás, AutoStart, Autonóm repülés, Magasság megtartása, Objektumkövetés Kész!
Maximum szélerősség
12 m/s Kész!
Maximális üzemi hőmérséklet
40 °C Kész!
Minimális üzemi hőmérséklet
-10 °C Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
5.1K (5120 × 2700) Kész!
Videoformátumok
Mov, MP4, H.264, H.265 Kész!
Fotó max. felbontása
48 Mpx Kész!
Fényképformátumok
RAW , JPEG, DNG Kész!
Látómező
84 ° Kész!
Digitális zoom
28 × Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

Belső memória
8 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
512 GB Kész!
Kompatibilis memóriakártyák
Micro SDHC, Micro SDXC Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
5 000 mAh Kész!
Töltési idő
96 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Méret

Szélesség (összehajtva)
9,8 cm (98 mm) Kész!
Hossz (összehajtva)
23,11 cm (231,1 mm) Kész!
Magasság (összehajtva)
9,8 cm (98 mm) Kész!
Szélesség (szétnyitva)
29,08 cm (290,8 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
34,75 cm (347,5 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
10,77 cm (107,7 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
958 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Táska, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltő adapter, Töltőállomás, Pótalkatrészek, Szűrő Kész!
Tartalék akkumulátor a drónhoz
2 db Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A3 Kész!
Osztály
C2 Kész!
Több paraméter

További változatok DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO) termékhez:

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) (EU)

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,54 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
Kosárba
809 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)

Drón kamerával - 5K (5120 × 2880) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,54 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
Kosárba
809 000 Ft
Szállításra kész 2 db
 

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC)

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,54 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
Kosárba
1 079 000 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ