AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Termékkatalógus
DJI Osmo Action 4 Adventure Combo
5 1 értékelés
Kültéri kamera - vízálló, akár 4K felbontás és 120 képkocka/mp, akár 155 fokos látómező, gyorstöltés, hangvezérlés, függőlegesen és vízszintesen is rögzíthető, dupla színes érintőképernyő, elektronikus képstabilizálás
183 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI23_29HU Termékszám:  CP.OS.00000270.01 Gyártó honlapja:
DJI Osmo Action 4 Adventure Combo 183 190 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Rögzítsd kalandjaid DJI Osmo Action 4 kamerával

Oszd meg másokkal, amit átélsz, vagy őrizd meg kalandjaidról készült lenyűgöző felvételeid, hogy évekig élvezhesd őket. Akár a hegyekben túrázol, vagy hullámokon szörfölsz, akár kerékpározol, síelsz vagy snowboardozol lefelé a domboldalon, a DJI Osmo Action 4 kiváló minőségű, stabil 4K UHD videót készít 120 fps sebességgel. A DJI Osmo Action 4 arra készült, hogy bármikor és bárhol készíthess felvételeket. A tartós kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem számít, hogy meleg van-e vagy hideg. Az Adventure Combo készlet tartalmaz egy szelfibotot és extra akkumulátorokat is, hogy még több felvételt készíthess.

Mindig nagyszerű képminőség

A DJI Osmo Action 4 kültéri kamera 1/1,3"-os képérzékelővel rendelkezik, amely minden egyes pixelből a legtöbbet hozza ki. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm ekvivalens pixelméret részletgazdag képeket rögzít. A széles dinamikatartományt és a több mint egymilliárd színt a 10 bites D-Log M színmód támogatása biztosítja. A DJI Osmo Action 4 kamera 4K UHD felbontásban, 120 képkocka/mp sebességgel képes videókat rögzíteni, és képes a lassított felvételek készítésére, míg a 155°-os látószög az emberi szemhez hasonló perspektívával merít el az akcióban. A HorizonSteady 360º-os stabilizálás gondoskodik a nagyszerű felvételekrő, függetlenül attól, hogy hányszor fordulsz, forogsz vagy teszel vízszintes fordulatot. A DJI Osmo Action 4 RockSteady 3.0 funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a POV-stabilizációt még 4K/120 fps felvételek készítése közben is. A HorizonBalancing funkcióval a kamera ±45º-ig képes korrigálni a vízszintes dőlést. A továbbfejlesztett színhőmérséklet-érzékelő biztosítja a valós színárnyalatokat kültéri, beltéri és akár víz alatti felvételek készítésekor.

Lépd át a határokat a DJI Osmo Action 4-gyel

Told ki a határaid, és készíts lenyűgöző videókat kalandjaidról a DJI Osmo Action 4-gyel. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a felvételek rögzítését. A mágneses kialakításnak köszönhetően a kamera rögzítése gyors és intuitív. A DJI Osmo Action 4 függőleges felvételek készítésére készült. A védőkeret lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt, minőségromlás nélkül készíthess függőleges felvételeket. A DJI Osmo Action 4 két érintőképernyővel rendelkezik, így nem kell az egész kamerát elforgatni a paraméterek beállításához, amikor szelfit készítest, módot váltasz vagy videót játszol le. A C1-C5 gyorsbillentyűkkel könnyen beállíthatod a gyakran használt funkciókat, hogy egyetlen gyorsváltó gombbal vagy hangutasításokkal gyorsan válthass az üzemmódok között.

Kompakt kialakítás, hosszú élettartam és vízállóság 18 m-ig

A DJI Osmo Action 4 akciókamera mindenhová elkísérhet. Kompakt kialakítása ellenére elég robusztus ahhoz, hogy kemény környezetben is megállja a helyét. Nedves kézi vezérlés? Ez gyerekjáték. A DJI Osmo Action 4 18 méterig vízálló, így nyugodtan merülhetsz és készíthetsz vele felvételeket a víz alatt. Az akciókamera akkumulátora akár 2,5 órányi felvételt is lehetővé tesz, gyorstöltéssel pedig 18 perc alatt 80%-ra tölthető. Ráadásul a DJI Osmo Action 4 kamerát úgy tervezték, hogy hideg és meleg napokon egyaránt lenyűgöző felvételeket tudj készíteni. Még -20°C-os hőmérsékleten is akár 150 percnyi felvételt készíthetsz. Nagyszerű funkció, hogy az InvisStick AI szelfibot eltávolítható, így kiváló perspektívát kapsz a felvételeket akadályozó bot nélkül. A DJI Osmo Action 4 kamerához egy GPS-es Bluetooth távirányítót is kapsz, amely megkönnyíti a kamera használatát. Az akciókamera képes rögzíteni a sebességadatokat, a dőlésszöget, a gyorsulást és még sok mást is.

A DJI Osmo Action 4 intelligens üzemmódokat kínál a videók javítására

A DJI Osmo Action 4-et úgy tervezték, hogy dinamikus felvételeket készíthess tiszta hanggal, így gyors tempójú jeleneteket, például sportversenyeket rögzíthetsz. A DJI Osmo Action 4 három beépített mikrofonnal kiválóan alkalmas sztereó hangfelvétel készítésére. A fejlett szoftver képes csökkenteni a szélzajt, így gyors mozgások esetén is tiszta hangot biztosít. Az akciókamerához egy külső DJI mikrofon is csatlakoztatható, mellyel tovább bővítheted a felvételi lehetőségeidet. A kamera lehetővé teszi más mikrofonok csatlakoztatását is egy Type-C-3,5 mm-es kábel segítségével. Ha szeretnéd, a DJI Osmo Action 4 kamerádról élő felvételeket streamelhetsz Wi-Fi-n vagy mobiltelefonos hotspoton keresztül, és megoszthatod azokat. Ha hosszabb streameket szeretnél, a kamera külső tápegységhez csatlakoztatható, mellyel meghosszabbíthatod az akkumulátor üzemidejét. A könnyebség érdekében a DJI Osmo-t a hangoddal is vezérelheted. Csak nyomd meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera közli veled az aktuális felvételi módot. A DJI Osmo Action 4 beépített időkód funkciója lehetővé teszi, hogy több kamerából származó felvételeket szinkronizálj a még magával ragadóbb szerkesztési élmény érdekében.

Könnyű szerkesztés LightCutban AI-val

Használd ki a LightCut funkció előnyeit, amely automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és a felvételek megfelelő sorrendjét javasolja, így pillanatok alatt nagyszerű 4K HD videót készíthetsz. Rengeteg sablon áll majd rendelkezésedre, hogy még lenyűgözőbbé tehesd a DJI Osmo Action 4 videóidat. Az alkalmazás képes automatikusan kiválasztani a kerékpározás, búvárkodás, szörfözés vagy síelés/snowboardozás klipjeit. Ezt követően a videók elkészítéséhez exkluzív sablonokhoz rendeli hozzá ezeket a felvételeket. Természetesen kempingezéshez, utazáshoz és vlogoláshoz is vannak sablonok. A DJI Osmo Action 4 vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget is kínál Wi-Fi-n keresztül. Gyorsan és egyszerűen megtekintheted és elvégezheted a beállításokat anélkül, hogy a DJI Osmo Action 4 kameráján leállítanád a felvételt.

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo kültéri kamera

Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Típus és működés

Típus
Családi, Outdoor Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Li-Po Kész!
Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,67 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
145 g Kész!
Szélesség
4,42 cm Kész!
Magasság
4,42 cm Kész!
Mélység
7,05 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action 4 Adventure Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action 4 Adventure Combo.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ