30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

DOMO DO716BL

Termékkatalógus
DOMO DO716BL
4,9 11 értékelés
Levesfőző - automata, egyben növényi-, szója- vagy magitalkészítő, lekvárfunkcióval és memóriafunkcióval a program megszakítása esetén, beépített keverővel, rozsdamentes acélból készült
47 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DOMPO132 Termékszám:  DO716BL
DOMO DO716BL 47 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

DOMO DO716BL

A DOMO DO716BL egy egyedülálló készülék, amely több funkciót egyesít. Segítségével növényi tejet, leveseket, házi lekvárokat és dzsemeket készíthetsz. Ha a növényi tej elkészítéséhez az automata programot választod, a gép megfőzi és leturmixolja az összetevőket. Készíthetsz finom szójatejet, mandulatejet vagy kesutejet. A készülék azonban képes krémlevesek készítésére is, amelyhez csak a szükséges hozzávalókat kell beletenni, vizet önteni hozzá és kiválasztani a megfelelő programot. A levest megfőzi és sima, krémes állagúra turmixolja, és 20-30 perc múlva már tálalhatod is.

A DOMO DO716BL levesfőző főbb jellemzői

  • Több funkciót kombináló levesfőző készülék
  • Lehetővé teszi növényi tej, levesek, házi lekvárok és dzsemek előállítását
  • Nagyon könnyen használható
  • Világos kezelőpanel és digitális LED kijelzővel
  • A DOMO DO716BL 7 funkciót és automata programokat kínál
  • A levest a főzés után akár 30 percig is melegen tartja
  • Túlmelegedés elleni védelemmel és biztonsági zárral
  • Hőszigetelt fogantyú a kényelmes használat érdekében
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • DOMO készülék beépített termosztáttal
  • Színkivitel: fekete-ezüst

A DOMO DO716BL tejet, levest és lekvárt készít

A DOMO DO716BL készülékkel a tej és a leves főzése mellett házi lekvárt vagy dzsemet is készíthetsz. Csak tedd a gyümölcsöt a gépbe, indítsd el a megfelelő programot, és a következő 25 percben a gyümölcs fokozatosan megfő és pépesedik. Amikor a program befejeződött, öntsd a lekvárt üvegekbe, és már kész is. A gép áttekinthető kezelőpanellel és digitális LED-kijelzővel rendelkezik, amely mutatja a hátralévő időt a program végéig. Ebben a pillanatban egy hangjelzéssel is jelez. A készülék 7 funkciót és automata programokat kínál, köztük gyümölcslé és turmix, lekvár, extra lágy leves, növényi tej, lágy leves, turmix nélküli főzés és turmix funkciót.

A DOMO használata teljesen biztonságos

A DOMO DO716BL a főzést követően akár 30 percig is melegen tarthatja a levest, és értékelni fogod nagyon biztonságos használatát is. Ennek az az oka, hogy szárazon futás közbeni túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, még abban az esetben is, ha a nyersanyagok alul esetleg odaégtek. Ezenkívül biztonsági zárral rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a melegítés fedő nélkül induljon el. A fedő felemelése a készülék működése közben viszont szünetelteti az aktuális programot. A beépített termosztát biztosítja a hőmérséklet pontos szabályozását, a hőszigetelt fogantyú pedig a kényelmes használatot. A készülék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és csúszásmentes lábakkal van ellátva, hogy megakadályozza a nem kívánt csúszást az asztalon vagy a pulton. A DOMO DO716BLígy minden konyha igazán praktikus darabja.

Méretei:
31 × 24,2 × 18,4 cm

Tömeg:
2,4 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Levesfőző Kész!
Űrtartalom
2,2 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Automatikus programok Kész!

Típus

Típus
Levesfőző Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
2,2 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Automatikus programok Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO716BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO716BL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ