Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Doogee Y7 Plus

Termékkatalógus
Doogee Y7 Plus
4,0 2 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  DGE2318ax

Doogee Y7 Plus

A(z) Doogee Y7 Plus készüléknél első pillantásra nyilvánvaló, hogy smartphone-t tartasz a kezedben. Tökéletes filmek lejátszására, interneten való olvasgatásra, tweetelésre, valamint e-mailezésre. Ezen smartphone 6,18 " képátlójú LTPS kijelzővel és 2246 × 1080 px felbontással büszkélkedhet. Az operatív memória kapacitása 6 GB. Továbbá OTG, Ujjlenyomat-olvasó a házon és Telefon feloldása arcfelismeréssel funkcióval, valamint Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Doogee Y7 Plus RAM mamóriája

Az operatív tár kapacitása 6 GB. Ez rengeteg helyet jelent az igényes felhasználó számára is. Nem jelent gondot nagy felbontású videók rögzítése. Az 1 GB-os belső memória minimumnak számít. Ilyen telefonban lényegében csak szöveges fájlok férnek el. Az 16 GB-os belső memória elegendő az okostelefon átlagos használatához. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os belső memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A(z) Doogee Y7 Plus mobil belső memóriája memóriakártyával bővíthető. A mobilt 5080 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti.

Milyen kamerával büszkélkedhet a(z) Doogee Y7 Plus?

A(z) Doogee Y7 Plus 16 Mpx felbontással tud fotózni. Alkamas tehát nyomtatásra szánt képek rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 8 Mpx felbontásban tud képet alkotni.

A(z) Doogee Y7 Plus mobil érdekes tulajdonságai

  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen egyszerűsíti a készülék használatát. Ezen technológiának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy idegen személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • Néha jól jöhet az USB OTG, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz telefonodhoz.
  • Ujjlenyomat-olvasó a biztonságos használatért.
  • A(z) Doogee Y7 Plus mobil Hibrid nyíllás kivitelben vásárolható meg. Ez annyit jelent, hogy a telefonba 2 SIM-kártya helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee Y7 Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee Y7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee Y7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee Y7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee Y7 Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ