Shop roku AP+ plus nový vizuál

DSB CB 200E

Termékkatalógus
DSB CB 200E
Spirálozó gép - Elektromos, gyűrűs, 20 lapos lyukasztási kapacitás, akár 500 lap kötésére, állítható margó, beépített gyűrűméretező, egyszerű tárolás, kényelmes fiók a kellékeknek
Kód:  DSB003b Termékszám:  DSB-CB200E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DSB CB 200E

Ez az elektromos spirálozógép kiválóan alkalmas iskolák, irodák és másolószalonok számára, ahol napi szinten kell dokumentumokat bekötni. Akár projekteket, munkafüzeteket vagy prezentációkat kell bekötni, a DSB CB 200E spirálozógép hasznos lesz. Az optimális beállítás éedekében állítható a margó, gyűrű méretének beállításához pedig integrált gyűrűméretezővel rendelkezik. A gép képes A4, B4 és levélméretű dokumentumok kötésére. 

A DSB CB 200E elektromos spirálozógép legfontosabb jellemzői

  • DSB CB 200E spirálozáshoz
  • alkalmas iskolák, irodák és másolószalonok számára
  • integrált méretező a gyűrűk méretének beállításához
  • Elektromos lyukasztás, kézi kötés
  • Praktikus összetszerelés a könnyű tároláshoz
  • Tároló a kellékeknek
  • Kötőképesség akár 500 lap
  • Független lyukasztás és beillesztés

Egyszerű és praktikus működés 

A DSB CB 200E spirálozógép nemcsak beköti a dokumentumot, hanem lyukakat is vág. A lapok maximális száma (80g / m2) a lyukasztáshoz 20, a spirálozáshoz 500 (51mm). Ez azt jelenti, hogy segítség nélkül beköti a dokumentumot, és soha nem kell aggódnod a szétszórt iratok miatt. A spirálozógépet nagyon könnyű összeállítani, a gépbe beépített lyukasztó a 21 kést tartalmaz, és egyidejűleg akár 20 lapot képes kezelni. A gép kényelmes tárolóval rendelkezik, amelyekben a kellékeket tárolhatod, hogy a kezed ügyében legyenek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DSB CB 200E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DSB CB 200E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DSB CB 200E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DSB CB 200E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DSB CB 200E.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ