A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Dyson V11 Absolute

Termékkatalógus
Dyson V11 Absolute
4,9 48 értékelés
Álló porszívó - Li-ion akkumulátor, töltési idő: 4,5 óra, működési idő: 60 perc, hepa filter és mosható filter, 0,76 l-es portartály, kombinált szívófej, rotációs turbókefe és résszívó, kék színű
Kód:  DYSVT700 Termékszám:  DS-268700-01 Gyártó honlapja:

Dyson V11 Absolute


Dyson v11 Absolute

Úgy tervezték, hogy működés közben optimalizálja a teljesítményét, így az otthonod minden pontján precíz tisztítást végez. Ez a porszívó teljesen megváltoztatja a takarítás módját.



High Torque padlótisztító fej

A porszívó intelligens DLS (Dynamic Load Sensing) dinamikus érzékelő rendszerrel rendelkezik, amely egyetlen másodperc alatt 360 alkalommal monitorozza a forgókefe ellenállását és ennek megfelelően automatikusan szabályozza a motor sebességét a szőnyeg és a kemény padló közötti átmenetekkor. Ez gondoskodik az alapos porszívózásról minden típusú padló esetében.


Dyson V11 digitális motor

Az akár percenkénti 125 000 fordulatszámos teljesítményű digitális vezérlésű motor olyan páratlan szívóerőt nyújt, amely könnyedén felülmúlja a vezetékes porszívó modelleket. A motor a markolat felett helyezkedik el, így könnyedén porszívózhatsz a készülékkel a fejed felett vagy a nehezen elérhető területeken is. A készülék 3 intelligens üzemmódot kínál különböző teljesítményszint beállításokkal, a valóban széleskörű tisztításhoz tervezték.


Innovatív akkumulátor

Az új Dyson akkumulátor akár 20%-al nagyobb szívóerőt biztosít, mint az előző Dyson Cyclone 10 modell. Az intelligens megfigyelő rendszerek és a magasságérzékelők egy másodperc alatt négy alkalommal is megmérik az akkumulátor hatékonyságát és a mért értékek alapján optimalizálják a porszívó teljesítményét.


A Dyson V11 Absolute porszívót bárhol használhatod



Praktikus fali tartó

A készülékhez tartozik egy falra szerelhető töltőállomás. Ez nem csupán feltölti a Dyson V11 Absolute készülékét, hanem zavartalanul és helytakarékosan tárolja is azt.


Dyson V11 Absolute


Dyson V11 Absolute


A Dyson akkumulátor technológia és az energiatakarékos indítógomb lehetővé teszik a maximális üzemidőt azáltal, hogy csak akkor kapcsolják be a készüléket, amikor valóban szükséged van rá.

Dyson V11 Absolute


A forgókefés, legerősebb Dyson padlótisztító fej percenként 60 forgómozgást végez.

Dyson V11 Absolute


A beépített kijelző tájékoztat a porszívó aktuális teljesítményéről, a kiválasztott üzemmódról és az akkumulátor élettartamáról. Emellett az olyan figyelmeztetéseket is megjeleníti, mint a karbantartás szüksége vagy az eltömődés.

Dyson V11 Absolute


3 teljesítményszint áll rendelkezésedre a különféle műveletek elvégzésére, minden egyes üzemmód kiegyensúlyozott teljesítményt garantál az üzemidő maximális kihasználásáért.

Dyson V11 Absolute


Az akkumulátor 0,76 literes portartállyal rendelkezik, amelyet egyetlen gombnyomással higiénikusan kiüríthetsz.

Dyson V11 Absolute


Egyetlen töltéssel a Dyson V11 porszívó akár 60 percig is üzemképes anélkül, hogy a teljesítménye látná ennek kárát.

Dyson V11 Absolute


Összesen 14 ciklon generálja a maximum 79 000 G centrifugális erőt.

Dyson V11 Absolute


A kifinomult szűrőrendszer a 0,3 mikron méretű részecskék akár 99,97%-át beszívja.

Dyson V11 Absolute


A porszívót a Dyson V11 legerősebb digitális motor hajtja.


Csomag tartalma


Dyson V11 Absolute

Intelligens High Torque padlótisztító fej, amely felismeri a felület típusát

Padlótisztító fej puha hengerrel a parkettához és a sima padlókhoz

Kombinált kefés tisztítófej

Résszívófej

Töltő és fali tartó

Mini fej motorizált forgókefével

Finom portisztító kefe


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Az alábbi terméknél: https://www.alza.hu/dyson-v11-absolute-d5631235.htm?o=3 Kód: DYSVT700 Termékszám: DS-268700-01 szeretnék érdeklődni, hogy mit jelent a használt? Mármint miért csak 12 hónap a garancia? Hiányzik alkatrész belőle? Vagy javítva volt? Esetleg lehet fényképet kérni a készülékről, vagy csak személyesen lehet megtekinteni? Köszönöm segítsésüket! Ribárszki Ákos

Kérdések és válaszok: Dyson V11 Absolute
Kiegészítők: Dyson V11 Absolute
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V11 Absolute. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V11 Absolute. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V11 Absolute. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V11 Absolute.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ