Shop roku Shop roku

ECG RK 1795 ST Coffee

Termékkatalógus
ECG RK 1795 ST Coffee
5 1 értékelés
Vízforraló - 2100W, űrtartalom: 1,7 liter, 360° -ban elforgatható bázis, kivehető és mosható rozsdamentes acél szűrő vízkő ellen, túlmelegedés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetén
Kód:  EAN1237x Termékszám:  341112364958 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ECG RK 1795 ST Coffee

Olyan vízforralót keres, amely nem csak hasznos, hanem sajátos funkciókkal rendelkezik? Az ECG márkaterméke a részletekben gazdag megjelenésével és a matt krémes, frissen elkészült kávé színével varázsolja el Önt. Nyugtató hatással lesz Önre, ha ránéz a készülékre, így a megérdemelt pihenésre igazi ráhangolódássá válik a készülék használata. A rozsdamentes acél kivitel ellenálló, és a minőségi STRIX csatlakozó gondoskodik a készülék hosszan tartó élettartamáról. Az 1,7 literes komfortos űrtartalom magas teljesíményével biztosítja, hogy a látogatóba érkező vendégek otthonában se várakozzanak túl hosszan a forró italok elkészülésére.

Legfontosabb jellemzők

  • A nagy térfogatú edény: 1,7 l
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • Nagy teljesítmény: 1850-2100 W
  • Kivehető vízkőszűrő
  • Stílusos design kávé színben

Kifinomult részletek

A készülék elegáns formája minden egyes konyhába illik, ugyanis a különlegesen megtervezett fogantyúnak hála örömmel helyezi ki azt a konyhapultra. Továbbá hozzájárul a vízforraló kávés színe, és visszafogott kék színű fényjelzőivel lakályossá teszi az Ön konyháját.

A szépség nem minden

A vízforraló magas teljesítményen dolgozik, ennek köszönhetően kávéja gyorsan elkészül. Azért, hogy ez az erő ne forduljon Ön ellen, a vízforraló számos biztonsági berendezéssel van ellátva. Természetesen a melegítőtest el van rejtve, továbbá a készülék túlmelegedésgátló funkcióval is rendelkezik. Ezért nem kell tartania attól, hogy véletlenül bekapcsolja a készüléket, amikor nem öntött bele folyadékot.

Paraméterek

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 100 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECG RK 1795 ST Coffee Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG RK 1795 ST Coffee. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG RK 1795 ST Coffee. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG RK 1795 ST Coffee. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG RK 1795 ST Coffee.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ