Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Edimax BR-6428nS V4

Termékkatalógus
Edimax BR-6428nS V4
4,4 5 értékelés
WiFi router - 802.11b/g/n, akár 300Mbps adatátviteli sebesség, 1x WAN, 4x LAN, AP + extender funkciók, WPS
Kód:  NF049e4 Termékszám:  BR-6428nS V4 Gyártó honlapja:

Edimax BR-6428nS V4

Ez az Edimax Wifi router egy gyors, vezeték nélküli megoldás az otthoni WiFi hálózat kiépítéséhez, hiszen akár 300Mpbs adatátviteli sebességre is képes és nagy hatótávolságú lefedettséget nyújt. A széleskörű lehetőségeknek köszönhetően ezzel a routerrel hatékony hálózatot alakíthatsz ki akár otthon, akár a munkahelyeden, hiszen minden elvárásodnak megfelel majd. A telepítés rendkívül egyszerű az iQ telepítő varázslóval . Összességében, ebben a kategóriában az eszköz a legjobb ár-érték arányú eszközök közé tartozik.

Legfontosabb jellemzők

  • WiFi router speciális funkciókkal
  • 5 üzemmód (router, AP, extender, híd, WISP)
  • 2 antenna a kiváló lefedettség érdekében
  • Külön vendéghálózat
  • Egyszerű üzembe helyezés

Öt eszköz egyben

Ez az eszköz nem csak routerként működhet, hanem hozzáférési pontként vagy extenderként és emellett két további bővítési lehetőséget is nyújt. A router lehetővé teszi, hogy hídként vagy WISP hozzáférési pontként üzemeljen az otthonodban, vezetékes vagy vezeték nélküli állapotban. Csak válaszd ki az igényeidnek megfelelő üzemmódot, dőlj hátra és hagyd, hogy a varázsló mindent elintézzen, majd élvezd az Internet hozzáférést. A WPS (WiFi Protected Setup) gomb segítségével természetesen könnyedén állíthatod a hálózat beállításait.

Nagy hatótávolság, vendégeknek is

Az egy pár, nagy teljesítményű antennával jelentősen megnövelheted a hatótávolságot és a teljes vezeték nélküli lefedettséget, így hatékonyan képes szilárd akadályokon, például falakon is áthatolni. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a vendégeid megtalálhatják a saját WiFi hálózatodon lévő, személyes adataidat, hiszen a router egy különleges vendéghálózatot hoz létre, a tiédtől teljesen elszigetelve.

Forradalmi iQoS

Az Edimax újratervezte a klasszikus QoS-t (Quality of Service), amelyet tapasztalt, iQoS felhasználóknak terveztek. Gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb módon kezeli a sávszélességet és a prioritásokat. Használata egyszerűbb és kevésbé tapasztalt felhasználóknak is ajánlott. Az iQoS-el akadozás vagy megszakítás nélkül élvezheted a videó streaminget és a játékot.

Paraméterek

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!
Típus
Single-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Típus

Típus
Single-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
2 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
8,8 cm Kész!
Súly
140 g Kész!
Szélesség
14,5 cm Kész!
Magasság
2,4 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Edimax BR-6428nS V4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax BR-6428nS V4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Edimax BR-6428nS V4.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ