AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül

Termékkatalógus
Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül
4,5 4 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, Li-Solo akkumulátor, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, vezérlés a készüléken, puhított kerekek, mérete 77,5 × 27,3 × 17,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,05 kg, fali tartó a csomag része, fekete és piros kivitel
47 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOF333 Termékszám:  2347180 Gyártó honlapja:
Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül 47 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

63 980 Ft
Szett megvásárlása

Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo akkumulátoros rúdporszívó az erős és rugalmas Einhell Power X-Change akkumulátor-rendszer része. A vezeték nélküli működéshez 18 V-os akkumulátor szükséges, és lehetővé teszi a lemerült akkumulátor egyszerű cseréjét egy teljesen feltöltöttre. A gyorstöltési technológia és a Power X-Change rendszer zökkenőmentes működést tesz lehetővé kábelkorlátozás nélkül. Akár 80 perces üzemidővel ECO módban 6 Ah-s akkumulátorral hosszú üzemidőt biztosít. A tisztítás rugalmasságát négy LED és a fejen lévő csukló biztosítja, amely két tengelyben történő elforgatást tesz lehetővé a nehezen hozzáférhető területek könnyű elérése érdekében. A gumírozott kerekek védik a padlóburkolatokat és csendesebbé teszik a porszívót. Az Einhell rúdporszívó könnyű szerkezete és kompakt kialakítása kényelmes és egyszerű használatot garantál. A hármas szűrőrendszer tiszta kifújt levegőt és nagy szívóteljesítményt ígér. A szennyeződésgyűjtő tartály könnyen kiüríthető, zsákok nélkül. A két állítható szívóteljesítmény üzemmód (ECO és BOOST) segítségével a porszívót bármilyen helyzethez igazíthatod. A készülék kézi vagy rúdporszívóként is használható. Fali tartóval és rugalmas, fugatisztító szívófejjel szállítva a nehezen hozzáférhető területekhez. Sem az akkumulátor, sem a töltő nem tartozék.

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Motoros kefe 4 LED fénnyel
  • Padló- és kézi porszívó
  • Két üzemmód - ECO/BOOST
  • Tartalmazza a tartozékok széles választékát
  • Hatékony szűrőrendszer
  • Integrált ciklonelszívó
  • A szennyeződésgyűjtő tartály egyszerű ürítése egy gombnyomással
  • A Power X-Change család tagja

A Power X-Change család tagja

A Power X-Change rendszer minden akkumulátora több mint 250 készülékkel kompatibilis az otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Nagyobb teljesítmény vagy hosszabb akkumulátor-üzemidő

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo porszívón könnyedén választhatsz az ECO és a BOOST üzemmódok között. ECO üzemmódban a porszívó hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, míg BOOST üzemmódban maximális teljesítményt nyújt.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Az Einhell TE-SV háromszoros szűrőrendszerrel rendelkezik

A hármas szűrőrendszer és a ciklontechnológia biztosítja otthonod és levegőd tisztaságát. A szűrés egy előszűrőből, egy mosható redős szűrőből és egy motorszűrőből áll. Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo porszívó beépített ciklonelszívóval büszkélkedhet, amely nagy szívóerőt biztosít. Minden szennyeződés a portartályba kerül, amely egy gombnyomással könnyen és higiénikusan kiüríthető.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Motoros kefe LED világítással

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo motoros kefével van ellátva, beépített LED fényekkel és gumikerekekkel. A megvilágítás jelentősen javítja a láthatóságot, így nem hagysz ki semmilyen szennyeződést, és még nagyobb tisztaságot érhetsz el. A kerekek megkönnyítik a manőverezést, és gumikialakításuk pedig nem károsítja a porszívózott felületeket.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

2 az 1-ben kialakítás

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo rugalmas alkalmazási lehetőségeket kínál. Akár rúdporszívóként, akár praktikus és kompakt kézi porszívóként. Segítségével könnyedén felporszívózhatod a kisebb szennyeződéseket otthonodban vagy az autó belsejében.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Porszívó tartozékok széles választékával

A porszívó fali tartóval, rugalmas keskeny szívófejjel és nagy teljesítményű 2 az 1-ben szívófejjel rendelkezik. Így mindened meglesz, ami a hatékony háztartási takarításhoz szükséges.

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Úszó padló Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,3 cm Kész!
Magasság
77,5 cm Kész!
Mélység
17,6 cm Kész!
Tömeg
1,05 kg Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Rugalmas résszívó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
18 V Kész!
Akku program
Einhell Power-X-Change Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell Tyčový vysavač TE-SV 18 Li-Solo (bez aku). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ