Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux ZB3213

Termékkatalógus
Electrolux ZB3213
4,7 9 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, 0,5 l-es ciklon portartály, 35 perces menetidő, szabadalmaztatott Brush Roll Clean tisztító rendszer, LED-es szívófej-megvilágítás, Li-Ion 18V,-os akkumulátor, résszívó és kárpittisztító kefe
Kód:  ELXVTA16 Termékszám:  ZB3213 Gyártó honlapja:

Electrolux ZB3213

 E 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó rúdporszívóként és kézi porszívóként is működik. Jól átgondolt fúvókáinak és forgó keféinek köszönhetően bármilyen felületen képes hibátlan munkát végezni. A BrushRollClean technológia alkalmazásának köszönhetően már nem szükséges az ecsetről a haj és szőrszálakat kézzel eltávolítani. Csak nyomja meg a porszívó pedálját, és a kefe ismét tiszta lesz. A könnyen eltávolítható kézi készülék révén zökkenőmentes porszívózás garantált a konyhaasztalon, bútorok közelében, vagy a jármű belsejében. A porzsák nélküli tartály térfogata 0,5 liter. A nagy teljesítményű TurboPower lítium akkumulátor egyidejűleg akár 35 percig működéskész. Beépített jelzés figyelmezteti a felhasználót az akkumulátor feltöltésére, amely 3,5 óráig tart.  

A fő előnyök

  • Brush Roll Clean  szabadalmaztatott tisztító rendszer
  • ciklon portartály
  • állvány nélkül is megáll
  • DustSpotter™ LED-es szívófej-megvilágítás
  • állványtöltő kiegészítőkkel

Tökéletes kezelhetőség

A porszívó kialakítása lehetővé teszi a 180°-os manővereket, míg a nagy hátsó kerekek biztosítják a szükséges rugalmasságot, könnyű mozgást és forgást. Minden bizonnyal értékelendő a fúvóka LED világítása, amely tökéletes áttekintést nyújt afelett, pontosan hol és mit is porszívózunk. A kétlépcsős kapcsolási teljesítménynek köszönhetően a különböző felületek könnyedén tisztíthatóak. A porszívó állvány nélkül is képes egy helyben megállni, ezáltal a kezelése még inkább kényelmessé válik. A porszívózás befejezte után csak helyezze vissza a porszívót a töltőállomásra. A gép elegáns, fémes volfrám színű. Tartsa lakóhelyét tisztán ezzel a praktikus vezeték nélküli 2 az 1-ben porszívóval.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ZB3213
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB3213. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ZB3213. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3213. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3213.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ