30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Elektromos borotvák, villanyborotvák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(13)
Férfi
(127)
Terület
Arc
(121)
Szemöldök
(12)
Láb
(18)
Intim részek
(19)
Hát
(16)
Test
(55)
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses
(77)
Körkéses
(47)
Tápellátás
Hálózati
(43)
Akkumulátor
(101)
Elemes
(39)
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló
(82)
Elöblíthető
(88)
Trimmelős
(82)
LED töltésjelző
(69)
Digitális kijelző
(25)
Elemek típusa
AA
(4)
AAA
(1)
Ni-MH AAA
(4)
Ni-MH akkumulátor
(2)
Li-ion újratölthető
(70)
Beépített újratölthető
(5)

Az elektromos borotvák töltése hálózati áramforrásról történik. Sokféle kivitelben kaphatók, kétféle borotva mechanizmussal. De melyik elektromos borotva a legalkalmasabb számodra? Olvass tovább.

Tovább

Elektromos borotva férfiaknak - rezgőkéses vagy körkéses?

A férfi elektromos borotvák borotválkozásra és egyéb szőrzet eltávolítására használhatók. Egyes villanyborotvák leginkább a haj és arcszőrzet borotválására alkalmasak, míg mások testszőrzethez megfelelőek. A kiválasztásban a legfontosabb szerepet a villanyborotva mechanizmusának típusa játssza. Tehát a legfontosabb kérdés, hogy rezgőkéses vagy körkéses mechanizmusra van szükséged.

Körkéses villanyborotva kevésbé rendszeres borotválkozáshoz

A körkéses elektromos borotvák két vagy több forgó fejjel rendelkeznek, amelyek egymástól függetlenül is képesek mozogni. Ennek, valamint a körkések különféle típusú hornyainak köszönhetően a villanyborotva hosszabb és szabálytalan szakállal is képes megbirkózni.

Rezgőkéses elektromos borotvák - nemcsak szakállra

A rezgőkéses elektromos borotvák leggyakrabban lapos borotváló felületet alkalmaznak, amely alatt speciális kések rezegnek. A rezgőkéses villanyborotva leginkább rendszeres szakállborotválásra alkalmas, de remekül használható testszőrzet borotválására is.

i

A rezgőkéses és körkéses elektromos borotvák közé tartoznak a trimmelővel ellátott villanyborotvák is. A különféle méretű trimmelőknek köszönhetően ezek a villanyborotvák haj és szakáll nyírására is alkalmasak.

Körkéses elektromos borotva
Körkéses elektromos borotva

Rezgőkéses elektromos borotva
Rezgőkéses elektromos borotva

Elektromos borotva trimmelővel
Elektromos borotva trimmelővel

Melyik női elektromos borotvát válasszam?

A női elektromos borotvák esetében különösen fontos a sima, bársonyos végeredmény, illetve az is, hogy a bőrt ne irritálják. Ezért a hölgyek választása elektromos borotvát vásárlásakor leggyakrabban az epilátorra vagy depilátorra esik. A depilátorok a hagyományos villanyborotvákhoz hasonlóan a szőrt közvetlenül a bőr fölött vágják le, míg az epilátorok a szőrt kihúzzák a bőrből.

Elektromos borotvák - energiaellátás szerint

Az elektromos borotvák a borotva mechanizmus mellett az energiaellátás tekintetében is különböznek egymástól. Hálózati, akkumulátoros és elemes energiaellátású villanyborotvák léteznek. Nézzük, miben különböznek.

  • A hálózati energiaellátású borotvát borotválkozáskor a hálózatra kell csatlakoztatni.
  • Az akkumulátoros elektromos borotvát otthon kényelmesen feltöltheted és bárhová magaddal viheted.
  • Az elemes elektromos borotvák klasszikus AA vagy AAA ceruzaelemeket használnak áramforrásként.

Elektromos borotvák - üzemidő szerint

Üzemidejüket tekintve az akkumulátoros elektromos borotvák átlagosan nagyjából 40 percet bírnak töltésenként. Az olcsóbb modellek üzemideje ennél jelentősen kevesebb lehet, míg a drágább modelleké jóval hosszabb, akár 50 perc vagy egy óra is. Ha sokat utazol, és fontos számodra, hogy ne kelljen gyakran a töltéssel vesződnöd, akkor mindenképpen érdemes a drágább modellek közül választanod.

Az elemes elektromos borotvák teljesítenek a legkevésbé jól üzemidő szempontjából, bár utazáskor kiváló társnak bizonyulnak. Ilyen modellt akkor érdemes beszerezned, ha aránylag ritkán borotválkozol.

Ha számodra szimpatikusabb, ha egyáltalán nincs szükséged áramra borotválkozáshoz, vess egy pillantást hagyományos borotvák kínálatunkra.

Elektromos borotvák utazáshoz - elemes vagy akkumulátoros

Az utazáshoz alkalmas úti borotvák esetében fontos, hogy ne kelljen őket az elektromos hálózathoz csatlakoztatni. Az elemmel működő villanyborotvák a legideálisabbak ilyen szempontból, bár üzemidejük némileg rövidebb. Választhatsz természetesen akkumulátorral működő gépet is, de azt is töltened kell majd előbb-utóbb.

Az elektromos borotvák hasznos funkciói

Az elektromos borotvák, mind a rezgőkéses és a körkéses modellek, számos olyan hasznos funkcióval és tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre érdemes figyelmet fordítani a kiválasztáskor. Nézzük, melyek a legfontosabbak?

  • A nedves borotválkozáshoz is alkalmas villanyborotvákkal borotvahabot vagy gélt is használhatsz borotválkozáskor. Így a szőrzet megpuhul, s könnyebben borotválható.
  • A vízálló elektromos borotvát használhatod akár zuhany alatt vagy kádban is.
  • Az öblíthető elektromos borotvák tisztítása használat után különösen egyszerű. Elég csak kinyitni a borotvafejet, s a csap alatt leöblíteni.
  • A gyors töltés különösen az akkumulátoros villanyborotva esetén fontos. Gyors töltéssel elektromos borotvádat akár percek alatt 100%-os kapacitásra töltheted.
  • A kijelzők és a töltésjelzők világosan mutatják az akkumulátor aktuális állapotát és számos egyéb paramétert.

Elektromos borotvák Bluetooth-tal - a valóban okos borotválkozáshoz

Bizonyos elektromos borotva modellek támogatják a vezeték nélküli Bluetooth technológiát. Ezek a borotvák minden borotválkozáskor adatokat gyűjtenek, amelyeket aztán megosztanak a mobilalkalmazással. Ezután az alkalmazás a begyűjtött adatok alapján pontosan a te borotválkozási szokásaidnak megfelelő tippeket ad.

i

Még mindig nem tudod, melyik gépet válaszd? Olvasd el a Hogyan válasszunk elektromos borotvát útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft

2.
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 40 perc működési idő, 10 óra töltési idő, 1 Ni-MH AAA elem szükséges a működéshez
19 990 Ft

3.
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6551/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, vízálló, ergonomikus csúszásmentes markolat és multifunkciós, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, nyomógombos vezérlés
41 990 Ft

Még több
146 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 145×
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA3100
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BRAUN Series 7 71-S7200cc Silver - Borotva
Típusok
4,9 43×
BRAUN Series 7 71-S7200cc Silver
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, fekete és ezüst kivitel
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS682
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 20×
Philips Series 7000 Wet&Dry S7882/55
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, bluetooth, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és borotvafej a csomag része, kék kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS488
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Braun Series 9 PRO+ - sötétszürke - Borotva
Típusok
4,7 99×
Braun Series 9 PRO+ - sötétszürke
Borotva - férfi, használható testre, háton, szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, elemes tápellátás, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 5 mm, feltétek mérete 2 mm, 3 mm és 5 mm, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és töltőállvány a csomag része, sötétszürke kivitel
184 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAhst30
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 - Trimmelő
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 118×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs73
Philips SatinShave Series 6000 Wet&Dry BRL146/00 - Női borotva Típusok
4,7 78×
Philips SatinShave Series 6000 Wet&Dry BRL146/00
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 40 perc működési idő, 10 óra töltési idő, 1 Ni-MH AAA elem szükséges a működéshez
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS174
4,7 185×
Philips QP4631/65 OneBlade Alpha 360
Trimmelő - használható szakállra, intim területeken, testre, férfiak részére, funkciók: digitális kijelző, gyorstöltés és vízálló, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, elemes, nyomógombos vezérlés
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzas58
Philips Series 3000X X3001/00 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000X X3001/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 1 óra, használatához 1 Ni-MH AAA elem szükséges, pengevédő a csomag része, fekete kivitel
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs20
Braun Series 3 MGK3421, 6in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3421, 6in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs12
5,0 23×
Philips SH91/50
Férfi borotvabetét -
Leárazás -13 %
17 490 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHH916
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3441, 8in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs97
4,0
Xiaomi Electric Shaver S700
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, öblíthető, vízálló, működési idő 60 perc, fekete kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAse3
Philips Series 3000 S3143/00 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000 S3143/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, pengevédő a csomag része, ezüst kivitel
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs31
4,7 131×
Philips QP6551/30 OneBlade Pro 360 - arcra + testre
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA193
4,6 77×
Philips Series 1000 S1142/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 8 óra, használatához Ni-MH AAA elem szükséges, pengevédő a csomag része, szürke kivitel
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs21
Philips Series 3000 S3243/12 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000 S3243/12
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és pengevédő a csomag része, kék kivitel
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs93
SENCOR SMS 4011BL - Borotva
Típusok
4,1 72×
SENCOR SMS 4011BL
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, trimmelős, működési idő 75 perc, töltési idő 8 óra, kék kivitel
7 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD6307
4,1 60×
Wahl 3615-1016
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 0,4 mm, LED töltésjelző, működési idő 45 perc, töltési idő 14 óra, fekete kivitel
8 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHHS001
3,7 23×
KING C. GILLETTE Beard Trimmer
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOL484
Braun Series 5 51-B1000s - Borotva
Típusok
4,6 56×
Braun Series 5 51-B1000s
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 50 perc, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, fekete és kék kivitel
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS197
4,0
Xiaomi Shaver S301
Borotva - női és férfi, használható lábakra, testre, háton, szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, elektromos, akkumulátoros, elemes tápellátás, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, működési idő 3000 perc, töltési idő 120 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, pengevédő, borotvafej és adapter a csomag része, fekete kivitel
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAse7
4,7 127×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5883/10
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, piros kivitel
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS365
4,6 94×
Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15
Borotva - férfi, használható intim részeken, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 32 mm, feltétek mérete 3 mm, 5 mm és 7 mm, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, fekete kivitel
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISS0305
BRAUN Series 3 300s - Borotva
Típusok
4,4 148×
BRAUN Series 3 300s
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 0,05 mm, feltétek mérete 0,05 mm, öblíthető, vízálló, működési idő 20 perc, töltési idő 1 óra
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS305

Elektromos borotvák, villanyborotvák

GilletteHeated Razor by Gillette Labs borotva (TERMÉKISMERTETŐ) – Mintha borbély borotválna? A vízálló cserélhető fej, a fűtőelem és a FlexDisc technológia az egyik legjobb minőségű otthoni borotválkozást garantálja, amelyet te is megérdemelsz. Valóban ilyen nagyszerű az élmény és a fentiek mindegyikét kínálja a termék? Tudj meg többet ismertetőnkből!

Elektromos borotvák, villanyborotvák

A Elektromos borotvák, villanyborotvák kategóriában összesen 146 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos borotvák, villanyborotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos borotvák, villanyborotvák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos borotvák, villanyborotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos borotvák, villanyborotvák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ