A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Elektromos serpenyők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítményfelvétel
380 W
1800 W
-
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél
(1)
Teflon
(26)
Alumínium
(7)
Űrtartalom
1 l
8 l
-
Átmérő
-
Funkciók
Mosogatógépben mosható
(10)
Mikróhullámú sütőben használható
(1)
Hőmérséklet megtartása
(8)
Termosztát
(12)
Túlmelegedés elleni védelem
(4)

Az elektromos serpenyők modern eszközök, amelyek a gyors és kényelmes főzést szolgálják. Nemcsak időt és helyet takarítanak meg a főzés során, hanem ideálisak az ételek elkészítéséhez, különösen a nyaralóban vagy a kisebb konyhákban. Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az elektromos serpenyők, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Olvass tovább!

Tovább

Hogyan működik egy elektromos serpenyő?

Az elektromos serpenyő egyszerű elven működik. A serpenyő alján egy fűtőelem található, amely biztosítja az étel egyenletes felmelegedését, a hőmérsékletet pedig egy termosztát segítségével lehet szabályozni. Ez lehetővé teszi a hatékony és gyors főzést vagy sütést hagyományos tűzhely nélkül. Az elektromos serpenyő használata nagyon egyszerű: csak csatlakoztasd a konnektorba, állítsd be a kívánt hőmérsékletet, és máris elkezdhetsz főzni vagy sütni rajta.

  • Az elektromos serpenyő könnyen hordozható.
  • Helytakarékos.
  • Csak elektromos csatlakozásra van szüksége.
  • Sokoldalú és számos funkcióval rendelkezik.
  • Hátránya a nagyobb súlya.
  • Az elektromos serpenyő több részből áll.

Az elektromos serpenyők különösen népszerűek sokoldalúságuk miatt. A hagyományos sütés-főzés mellett sütni, grillezni, kiolvasztani vagy besütni is lehet bennük. Egyetlen multifunkciós serpenyő tehát több készülékként is szolgálhat.

Melyik a legjobb elektromos serpenyő? Méret, funkció és anyag szerint választhatsz

Minden elektromos serpenyő különböző specifikációkkal rendelkezik. Válaszd azt, amelyik a legjobban illik a konyhádba. Ebből a többfunkciós elektromos segédeszközből sokféle létezik. Válassz olyan serpenyőt, amely hőmérséklet-szabályozóval, időzítővel vagy automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. A választás során ügyelj a megfelelő méretre, és vedd figyelembe ennek az egyedi készüléknek az anyagát is.


ETA elektromos serpenyő
Elektromos serpenyő

Elektromos serpenyő - WOK típusú
Elektromos serpenyő WOK

i

Mi a különbség a remoska és a sütőserpenyő között?

Nem tudod, mi a különbség a remoska és a sütőserpenyő között? Míg egy elektromos serpenyő rugalmasságot biztosít a különböző főzési módokhoz, addig egy remoska elsősorban ételek sütésére vagy lassú főzésre szolgál. Ez az elektromos sütőtál más hőelosztással is rendelkezik, míg a hagyományos serpenyő hőforrása alulról érkezik, addig a remoska felülről termeli a hőt.

Az elektromos serpenyők számos hasznos funkciót kínálnak

Az elektromos serpenyő számos olyan funkciót kínál, amelyek nemcsak az ételkészítést, hanem magának a készüléknek a karbantartását is megkönnyítik. A hőmérsékletszabályozó, a termosztát, az automatikus kikapcsolás vagy a hőmegtartó funkció hasznos eszközök az ételek elkészítéséhez és melegen tartásához, míg a kivehető tartály vagy a mosogatógépben mosható mosási lehetőség megkönnyíti a karbantartást. Végül, de nem utolsósorban a túlmelegedés elleni védelem is hasznos, hogy megóvja készülékét a károsodástól.

Ha még mindig bizonytalan vagy a választásban, a Milyen elektromos főzőedényt vegyek? vagy a Hogyan válasszunk serpenyőt című útmutató segít neked.

Multifunkciós serpenyő - az ideális segítő kis helyiségekben

Az a tény, hogy az elektromos serpenyő csak egy elektromos csatlakozót igényel a működéséhez, alkalmassá teszi a kisebb konyhákba vagy nyaralóhelyekre. Ideális utazáshoz is, például, ha kempingben tervezel pihenni. A méretekre ügyelni kell, hogy ne foglaljon túl sok helyet, ugyanakkor elegendő térfogattal rendelkezzen. A nagyméretű elektromos serpenyő akár 7,5 literes űrtartalommal is rendelkezhet, így az egész család számára kényelmesen elkészítheted az ételeket.

i

Mekkora egy elektromos serpenyő?

Egy 60 cm széles elektromos serpenyő nem nagyon alkalmas kis konyhákba. A legnagyobbak körülbelül 30 cm átmérőjűek, a kis serpenyők pedig 10 cm körüliek. Azonban ez csak a serpenyő átmérője, az egész készülék tényleges mérete ennél valamivel nagyobb is lehet.

A multifunkciós serpenyő különböző tartozékokkal kapható

A multifunkciós serpenyő különböző tartozékokkal is kapható. A kezelést megkönnyíti az ergonomikus fogantyú, amely gyakran csúszásmentes is, így a készülék használata biztonságosabb. Természetesen a fedele általában edzett üvegből készül, hogy jól látható legyen az étel, amit éppen készítesz. Egyes modellek desszertformát és grillrácsot vagy alátétet is kínálnak, amelyre a forró serpenyő helyezhető.

A tápkábel hossza fontos tényező, különösen akkor, ha nincs elég konnektor a konyhában

Válaszd ki a multifunkciós serpenyőt az anyag szerint

A multifunkciós serpenyő különböző anyagokból készülhet. Ez hatással van az ételkészítésre, és befolyásolja a serpenyő hőtani tulajdonságait és a főzési folyamatot. A serpenyő anyaga különösen fontos egy elektromos serpenyő esetében, míg maga a készülék különböző anyagok kombinációja lehet.

  • A rozsdamentes acél serpenyő tartós és erős. Hátránya a rosszabb hővezető képesség és annak eloszlása a teljes felületen.
  • A kerámia serpenyő általában tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Alacsony hőmérsékleten történő lassú főzésre alkalmas.
  • A tapadásmentes serpenyő lehetővé teszi a zsiradék használata nélküli főzést anélkül, hogy az étel megégne.
  • Az alumínium serpenyő jó hővezető képességgel rendelkezik, és nagyon könnyű is. A felület megkarcolására azonban vigyázni kell.

i

Egy elektromos serpenyő süteményekhez és sütéshez a megfelelő teljesítménnyel

Az elektromos serpenyő kiválasztásakor az anyagon kívül az energiafogyasztást is meg kell nézned. Ez határozza meg, hogy az elektromos serpenyő milyen teljesítményű lesz, és milyen gyorsan süti meg az ételt. A nagyobb teljesítmény azonban nagyobb energiafogyasztást is jelent.

Mit főzz egy elektromos serpenyő segítségével? Készíts finom ételeket gyorsan és kényelmesen

Az elektromos serpenyő nagyszerű eszköz a gyors és egyszerű ételkészítéshez, amely sokféle ízlésvilágot kielégít. A gyors reggelitől a fő ételeken át a lassú főzésig igazán széleskörűek az alkalmazási lehetőségek. Ha konyhádat elektromos serpenyővel egészíted ki, a szakácskönyveidben található receptek teljesen új dimenziót nyernek. Nem is kell félned a kísérletezéstől, ez a praktikus készülék tényleg mindenre képes a levesektől a desszertekig.

Nem tudsz dönteni, melyek legyen az ideális elektromos serpenyő? Az elektromos serpenyők oldalon olvashatsz vásárlói véleményeket, melyek biztosan segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
39 termék
4,7 18×
REMOSKA D52F/10 4l Dua Glass
Remoska - ablakos, 580 W teljesítmény, 4 l-es térfogat, 29 cm-es átmérő, anyaga teflon,
54 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: REMEH219
5,0 15×
REMOSKA D52/10 4l Dua
Elektromos edény - ablak nélkül, 580 W teljesítmény, 4 l-es térfogat, 29 cm-es átmérő, anyaga teflon, mosogatógépben mosható
46 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: REMEH202
5,0 18×
REMOSKA P31 / 01 2l
Remoska - ablak nélkül, 400 W teljesítmény, 2 l-es térfogat, 22 cm-es átmérő, anyaga teflon, kivehető edény
41 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: REMRE100
5,0
REMOSKA M21N TÁL MARKOLATTAL
Tál Az R21, R21F ORIGINAL mély tál alumíniumból készült, Teflon® Classic bevonattal, tál magassága: 7 cm, tál átmérője felül: 22 cm
15 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMEH126
4,6 98×
ETA Plus 0133 90020
Elektromos sütőedény - elektromos sütő - sütéshez, grillezéshez, sütéshez és pároláshoz, akár 80%-os energiamegtakarítással a hagyományos sütőhöz képest, ideális édes és sós receptekhez, tartozékokkal együtt, könnyű és gyors főzés otthon, a nyaralóban vagy a lakókocsiban
41 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAE607
4,6 98×
ETA Plus 0133 90020
Elektromos sütőedény - elektromos sütő - sütéshez, grillezéshez, sütéshez és pároláshoz, akár 80%-os energiamegtakarítással a hagyományos sütőhöz képest, ideális édes és sós receptekhez, tartozékokkal együtt, könnyű és gyors főzés otthon, a nyaralóban vagy a lakókocsiban
39 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAE607
SOGO SS-10060
Elektromos serpenyő - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, anyaga: teflon, termosztát,
40 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOGEP533
1 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMEH129
4,9 31×
REMOSKA P32F/03 4 l
Remoska - ablakos, 580 W teljesítmény, 4 l-es térfogat, 29 cm-es átmérő, anyaga teflon, kivehető edény
54 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: REMRE230
4,0
Remoska A1 szedőkanál szett
Merőkanál - 5 db-os konyhai segédeszköz készlet, formatervezett kivitel, tartalma: forgatólapát, kanál tésztafélék szedésére, spagettiszedő, nagy leves szedőkanál és kis szószos kanál
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: REMEH133
4,3 22×
Tristar PZ-2963
Elektromos serpenyő - 1500 W teljesítmény, 1,75 l-es űrtartalom, anyaga teflon, hőmérséklet megtartása és termosztát
10 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV8271i
4,3 22×
Tristar PZ-2963
Elektromos serpenyő - 1500 W teljesítmény, 1,75 l-es űrtartalom, anyaga teflon, hőmérséklet megtartása és termosztát
10 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EAV8271i
REMOSKA S 21 ORIGINAL TEFLON állvány
Állvány - állvány Original Teflon számára, hőálló műanyagból készült
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: REMEH127
Morphy Richards Skillet 48898
Elektromos serpenyő - 1500 W teljesítmény, 3,5 l-es űrtartalom, anyaga rozsdamentes acél, hőmérséklet szabályozás
49 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MOREP001
5,0
REMOSKA M21N TÁL MARKOLATTAL
Tál Az R21, R21F ORIGINAL mély tál alumíniumból készült, Teflon® Classic bevonattal, tál magassága: 7 cm, tál átmérője felül: 22 cm
14 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: REMEH126

Elektromos serpenyők

Elektromos serpenyők

A Elektromos serpenyők kategóriában összesen 39 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos serpenyők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos serpenyők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos serpenyők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos serpenyők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ