Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon Tiszta és egészségeg háztarrtás

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez – játékok

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve

Játékot vásároltál az Alzánál elektronikus licensz formájában, de nem tudsz mit kezdeni vele? Ha tanácsra van szükséged, hogyan aktiváld a megvásárolt elektronikus kulcsokat, akkor jó helyen vagy. Tudd meg, hogyan alkalmazd a játéklicenszekhez az Origin, Steam, Uplay, MS Store, PS Store és Xbox Store digitális disztribúciós rendszerekben, illetve, hogy hol és hogyan juthatsz Xbox Game Pass előfizetéshez. Az Alzánál vásárolt kódjaidat az Alza fiókodban (a képernyő felső részén, Alza fiókom – a te neved) találhatod, a Könyvtár fül alatt, a Játékok vagy Licenszek opciónál.

i Xbox Game Pass és Xbox Game Pass Ultimate

Hol és hogyan érvényesítheted a megvásárolt Xbox Game Pass és Xbox Game Pass Ultimate előfizetéseket, amelyek lehetővé teszik, hogy több száz játékban merülj el Xbox konzolokon, PC-n vagy Android operációs rendszert futtató mobileszközökön? Vess egy pillantást rövid és egyértelmű útmutatónkra

Steam logó MS Store logó Uplay logo Xbox Store logó Origin logó PS Store logó


Elektronikus játéklicenszek PC-hez

 1. MS Store – a Microsoft digitális disztribúciós platformja
 2. Origin – az Electronic Arts digitális disztribúciós platformja
 3. Steam – a Valve digitális disztribúciós platformja
 4. Uplay – az Ubisoft digitális disztribúciós platformja

Elektronikus játéklicenszek konzolokhoz

 1. PS Store – digitális disztribúciós platform PlayStation konzolokhoz
 2. Xbox Store – digitális disztribúciós platform Xbox konzolokhoz

Xbox Game Pass Ultimate mobileszközökre

 1. Xbox Game Pass Ultimate – hogyan aktiválhatod az Xbox Game Pass Ultimate előfizetést és hogyan futtatható az xCloud

  MS Store – a Microsoft digitális disztribúciós platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet az MS Store-ban kell aktiválni, akkor rendelkezned kell Microsoft-fiókkal.

 1. Menj a Microsoft hivatalos oldalára, ahol a jobb felső sarokban kattints a Bejelentkezésre.
 2. Töltsd ki a bejelentkezési adatokat, ha már van Microsoft-fiókod. Ellenkező esetben hozz létre egyet itt.
 3. Most indítsd el az MS Store alkalmazást a PC-den. Az ikont az asztalon vagy a Start menüben találhatod.
 4. A megvásárolt kulcs aktiválásához kattints az MS Store jobb felső részén található három pont ikonra. Válaszd a Kód alkalmazása opciót.
 5. Írd be a kódot a megadott mezőbe, majd nyomd meg a Tovább gombot.
 6. A következő képernyőn a teljes tranzakció megerősítése és összesítése vár rád. Kattints a Megerősítés gombra.
 7. Kész, sikeresen aktiváltad a játékot! Most már letöltheted és telepítheted.
Návod na uplatnění elektronických licencí, MS Store Návod na uplatnění elektronických licencí, MS Store Návod na uplatnění elektronických licencí, MS Store

1. lépés: Lépj be a hivatalos oldalon. 2. lépés: Töltsd ki a bejelentkezési adatokat vagy hozz létre fiókot. 3. lépés: Kattints a három pont ikonra, válaszd a Kód érvényesítése opciót.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, MS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, MS Store

4. lépés: Írd be a kódot. 5. lépés: Kattints a megerősítés gombra.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a Microsoft ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Origin – az Electronic Arts digitális disztribúciós platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet az Origin szolgáltatásban kell aktiválni, rendelkezned kell fiókkal ezen a felületen. Amennyiben nincs, töltsd le és regisztrálj.

 1. Menj a szolgáltatás hivatalos oldalára, és az operációs rendszered alapján válaszd ki az Origin klienst. Kattints a Download gombra. A rendszer kérni fogja a kliens letöltését, töltsd le. Majd futtasd a letöltött fájlt és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 2. A telepítés után indítsd el az Origin klienst. Válaszd a Create an Account opciót a felső sávban – itt hozhatsz létre fiókot az Origin szolgáltatáshoz. Ha készen van a fiók, jelentkezz be a regisztrációhoz megadott felhasználóneved és jelszavad segítségével.
 3. Az alkalmazásba történő sikeres bejelentkezés után kattints a bal felső sarokban található Origin menüre. Válaszd a Redeem Product Code opciót.
 4. Az Enter your product code ablakban add meg a játékokhoz tartozó kulcsokat a megfelelő mezőben, majd kattints a Next gombra.
 5. A következő ablakban jelennek meg az aktiválni kívánt címek, kattints ismét a Next gombra.
 6. A folyamat utolsó lépése megerősíti a megvásárolt kulcs sikeres aktiválását. Csak kattints a Close gombra.
 7. Az aktivált játék automatikusan hozzáadódik a könyvtáradhoz (My Game Library), és megkezdődik a letöltés.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Origin Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Origin Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Origin Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Origin

1. lépés: Menj az Origin szolgáltatás hivatalos honlapjára és töltsd le a klienst. 2. lépés: Indítsd el az Origin klienst és hozz létre fiókot/jelentkezz be. 3. lépés: Az Origin menüben válaszd a Redeem Product Code opciót. 4. lépés: Írd be a játék kódját.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba az Origin ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Steam – a Valve digitális disztribúciós platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet az Steam szolgáltatásban kell aktiválni, rendelkezned kell fiókkal ezen a felületen. Amennyiben nincs, töltsd le és regisztrálj.

 1. szolgáltatás hivatalos oldalán kattints a jobb felső sarokban található, zöld Steam telepítése gombra.
 2. A következő képernyőn kattints ismét a nagy zöld Steam szolgáltatás telepítése gombra. A rendszer kérni fogja a kliens letöltését, töltsd le. Majd futtasd a letöltött fájlt és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 3. A sikeres telepítést és regisztrációt (vagy ha már telepítetted az alkalmazást) követően indítsd el a Steam szolgáltatást, és jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználóneved és jelszavad segítségével.
 4. Kattints a Játék hozzáadása (Add a Game) gombra a képernyő bal sarkában, vagy pedig a felső sávban található "Játékok" menüre. A lenti menüben válaszd a Termék aktiválása a Steam szolgáltatásban (Activate a Product on Steam) opciót.
 5. A később felugró ablakban az első két elemre kell kattintani. Ekkor a Termék aktiválása (Product Activation) oldalra kerülsz, ahol megadhatod a termék kódját, azaz a megvásárolt játéklicenszt. Ügyelj rá, hogy pontosan add meg a kódot.
 6. A kulcs sikeres aktiválása után a játék megjelenik a Könyvár (Library) menüben. Kattints a megvásárolt játékra a könyvtár képernyőjén, majd a kék Telepítés gombra. A telepítéshez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam

1. lépés: Menj a Steam hivatalos oldalára. 2. lépés: Töltsd le a Steam klienst. 3. lépés: Jelentkezz be a Steam-be.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam

4. lépés: Válaszd a Játék hozzáadása opciót, majd a Termék aktiválása a Steam szolgáltatásban opciót. 5. lépés: Írd be a játék kódját. 6. lépés: Telepítsd a játékot a Könyvtár fülön

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a Steam ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Uplay – a Ubisoft digitális disztribúciós platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet a Ubisoft szolgáltatásban kell aktiválni, rendelkezned kell fiókkal ezen a felületen. Amennyiben nincs, töltsd le és regisztrálj.

 1. Menj a Ubisoft hivatalos oldalára, ahol kattints a jobb felső sarokban található Sign in gombra.
 2. Megjelenik a bejelentkezési ablak. Kattints a zöld Create a Ubisoft Account gombra. Hozd létre a saját fiókodat, amelyben elmentheted az összes Ubisoft játékodat.
 3. Ehhez a Uplay klienst is le kell töltened. Ezen az oldalon kattints a zöld Download Uplay for PC gombra. Majd futtasd a letöltött fájl és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 4. A sikeres telepítést (vagy ha már van telepített alkalmazásod) követően indítsd el a Uplay szolgáltatást és jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználóneved és jelszavad segítségével.
 5. Az elektronikus játéklicensz aktiválásához kattints a profilképed bal oldalán, a felső sávban található kulcs ikonra.
 6. A később felugró Kulcs aktiválása mezőbe írd be a megvásárolt játékhoz tartozó aktiváló kulcsot. Ügyelj rá, hogy helyesen add meg a kódot.
 7. A kulcs alkalmazását követően a megvásárolt játék megjelenik a Játékaim fülön, amelyről elindíthatod a telepítést. A telepítés megkezdéséhez kattints a játék képére, majd a kék Letöltés gombra. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay

1. lépés: Menj a Ubisoft hivatalos oldalára. 2. lépés: Hozz létre Ubisoft-fiókot. 3. lépés: Töltsd le a Uplay szolgáltatást. 4. lépés: Jelentkezz be a Uplay-re.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Uplay

5. lépés: Kattints a kulcs ikonra. 6. lépés: Írd be a játék kódját. 7. lépés: Kattints a Játékaim fülre a játék képén. 8. lépés: Kattints a Letöltés gombra.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a Ubisoft ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  PS Store – digitális disztribúciós platform PlayStation konzolokhoz

A megvásárolt kulcsot a PS Store-ban kell aktiválni, amely a PS-ed főmenüjének bal oldalán található.

 1. Navigálj a PS Store ikonra a főmenüben és indítsd el kereszttel.
 2. A PS Store megnyitása után menj majdnem a bal oldali menü végére, ahol látni fogsz egy sávot a Kódok alkalmazása (Redeem Codes) felirattal. Kattints ismét a keresztre.
 3. Egy beviteli mező jelenik meg a 12 jegyű kód megadásához. A kódok nem különböztetik meg a kis- és nagybetűket, és mindig kötőjel nélkül kell megadni őket. A sikeres belépést követően nyomd meg a Kész (Done) gombot, majd a Folytatás (Continue) gombot.
 4. A következő képernyőn az egész tranzakció végleges megerősítése és összesítése vár rád. A következő lépéshez nyomd meg a Megerősítés (Confirm) gombot.
 5. A következő képernyőn nyomd meg a Letöltés (Download) gombot – a letöltés automatikusan elindul. Kiléphetsz az PS Store-ból. A letöltési folyamatot a Gyorsmenü Notifications szekciójában követheted nyomon, amelyet a távirányító PS gombjának nyomva tartásával érhetsz el.
 6. A letöltött elem automatikusan hozzáadódik a Könyvtáradhoz (Library).
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store

1. lépés: Nyisd meg a PS Store-t. 2. lépés: Válaszd a Kód alkalmazása opciót. 3. lépés: Add meg a kódot.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store

4. lépés: Erősítsd meg. 5. lépés: Nyomd meg a Letöltés (Download) gombot.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a PlayStation konzolok támogatásával. Jó szórakozást!


  Xbox store – digitális disztribúciós platform Xbox konzolokhoz

Ha Xbox Store-hoz való digitális kulcsot vásároltál, rendelkezned kell Microsoft-fiókkal. A termék aktiválása előtt győződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve a Microsoft-fiókba, amelyben aktiválni szeretnéd a játékot. Ha még nem hoztál létre ilyen fiókot, közvetlenül a Xbox konzolon keresztül is megteheted.

 1. Nyomd meg a Home gombot a távirányítón (úgy néz ki, mint az Xbox logó) a menü előhívásához. Görgess le a Sign in fülhöz és válaszd a + Add new opciót. Ezután kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Microsoft-fiókot a Microsoft internetes oldalán is létrehozhatsz.
 2. A konzol főmenüjében menj a Store fülre. A választás megerősítése nélkül a Use a code gomb jelenik meg a képernyő alján.
 3. Görgess a Use a code opcióhoz és nyomd meg az A-t a távirányítón a megerősítéshez.
 4. Írd be a 25 jegyű kódot a téglalapba (kötőjelet nem kell írni, az Xbox kitölti helyetted), és erősítsd meg a Next gombbal.
 5. Ha helyesen írtad be a kódot, akkor az aktiválni kívánt termék nevét és leírását fogod látni. Erősítsd meg a termék aktiválását a Confirm gomb megnyomásával.
 6. A következő képernyő csak információval szolgál a termék aktiválásról. A képernyő bezárásához kattints a Close gombra. Ami a letölthető tartalmat illeti, a letöltés automatikusan elindul.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store

1. lépés: Hozz létre Microsoft-fiókot. 2. lépés: Navigálj a Store fülre. 3. lépés: Válaszd a Use a code opciót.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Store

4. lépés: Add meg a kódot. 5. lépés: Erősítsd meg az aktiválást. 6. lépés: Zárd be a megerősítési ablakot. 7. lépés: Megkezdődik az automatikus letöltés.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba az Xbox ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Xbox Game Pass Ultimate – hogyan aktiválhatod az Xbox Game Pass Ultimate előfizetést és hogyan futtatható az xCloud

Ha Xbox Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéshez való digitális kulcsot vásároltál, az aktiválást háromféleképpen végezheted el. A kódot PC-n keresztül a Microsoft Store-ban (utasítások itt), Xbox One konzolokon (utasítások itt) vagy mobiltelefonon adhatod meg, ahogy lentebb mutatjuk. Minden esetben rendelkezned kell Microsoft-fiókkal, ha még nincs, hozz létre egyet a Microsoft weboldalán.

Ha Xbox Game Pass Ultimate előfizetést vásároltál xCloud streaming szolgáltatáshoz, az előfizetést közvetlenül a mobiltelefonodon aktiválhatod. Ha a kódot PC-n vagy Xbox konzolon szeretnéd érvényesíteni, kezdd a 3. lépéssel.

Hogyan aktiváld Xbox Game Pass Ultimate előfizetésedet mobileszközökön

 1. Nyiss meg egy böngészőt a mobileszközödön és menj a microsoft.com/redeem-re
 2. Előfizetésed aktiválásához be kell jelentkezned a Microsoft-fiókodba. Ha már bejelentkeztél, a rendszer egy 25 jegyű kódot fog kérni, amelyet az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megvásárlása után kaptál, és az Alza fiókodban (Alza fiókom – a te neved) találhatod meg, a Könyvtár fül alatt, a Játékok vagy Licenszek opciónál.
 3. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  1. lépés: Írd be a microsoft.com/redeem címet a böngészőbe. 2. lépés: Add meg a 25 jegyű kódot.

  Az Xbox Game Pass alkalmazás letöltése és beállítása


 4. Töltsd le az Xbox Game Pass alkalmazást a Google Play-ről.
 5. Telepítsd az alkalmazást és az alsó sávban kattints az embert formázó ikonra.
 6. Itt kattints a Bejelentkezés gombra a képernyő felső részén.
 7. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  3. lépés: Keresd meg az Xbox Game Pass alkalmazást a Google Play-ben. 4. lépés: Az alkalmazás elindítása után kattints az alsó sáv középső ikonjára. 5. lépés: Kattints a zöld Belépés ikonra.

 8. Az alkalmazás bejelentkezik a fiókodba, amelybe korábban bejelentkeztél a mobil böngésződben (ha PC-n vagy Xbox One-on aktiváltad az előfizetésedet, a rendszer fel fog kérni a Microsoft-fiókodba történő bejelentkezésre). Folytasd a Menjünk játszani! gombra kattintva.
 9. Az alsó sávban kattints a házikó ikonra a főmenübe történő visszalépéshez. Győződj meg róla, hogy a CLOUD fül zölddel ki van emelve a képernyő közepén. Ha ez megvan, minden játék, amelyet az alkalmazás felajánl neked, streamelhetővé válik az xCloud szolgáltatáson keresztül. Ha kiválasztottad a játékot, kattints a JÁTÉK gombra, és a játék automatikusan elindul.
 10. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  6. lépés: Ha mobiltelefonon aktiváltad a kódot, nem pedig PC-n vagy Xbox-on, az alkalmazás automatikusan be fog jelentkeztetni a fiókodba. Folytasd a Menjünk játszani! gombra kattintva. 7. lépés: Az alsó sávban található házikó ikonra kattintva lépj vissza a főmenübe és győződj meg róla, hogy a CLOUD fül van kiválasztva.

  A kontroller és a mobileszköz párosítása


  Az első játék előtt a vezérlőt párosítanod kell a mobiltelefonoddal vagy a tableteddel. Például, az alkalmazás az Xbox One vagy PlayStation 4 kontrollereit támogatja. A támogatott kontrollerek listáját itt találhatod.

 11. Menj a bluetooth beállításokhoz a mobileszközödön. A menü az Android verziójától és a mobiltelefonod márkájától függ. Általában az a legegyszerűbb, ha lehúzod a felső értesítési sávot, ahol a bluetooth ikon is megtalálható.
 12. Kapcsold be a kontroller párosítását. Xbox One kontrollerhez nyomd meg a kontroller felső részén elhelyezett Xbox logót, majd a kis kerek gombot az elején (lásd a képen). Az Xbox logó gomb villogni kezd, a kontroller pedig láthatóvá válik a mobiltelefon számára. PlayStation 4 kontroller párosításához nyomd meg egyszerre a PlayStation logó gombot és a Share gombot (lásd a képen).
 13. Válaszd ki a kontrollert a telefonodon és csatlakoztasd mindkét eszközt. Most már visszatérhetsz az Xbox Game Pass alkalmazásba és játszhatsz.
 14. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  8. lépés: Keresd meg a bluetooth ikont a felső értesítési sávban (a kép Android 10 rendszerű Galaxy S20 mobiltelefonról készült). 9. lépés: Kapcsold be a párosítást a kontrolleren. 10. lépés: Ha a kontroller megjelenik a keresett eszközön, kattints rá a a párosításhoz megerősítéséhez.

Diablo III: Eternal Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és rpg, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a kiadás tartalmazza a következőket: Diablo 3 és a Souls Reaper és a Rise of the Necromancer

11 990 Ft áfa nélkül 9 440 Ft
Kosárba
Átvehető: szombat 1.23. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MXO506
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket