Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez – játékok

Termékkatalógus
návod elektronické licence hry

Cikk

Aktualizálva

Játékot vásároltál az Alzánál elektronikus licenc formájában, de nem tudsz mit kezdeni vele? Ha segítségre van szükséged a megvásárolt elektronikus kulcsok aktiválásához, akkor a legjobb helyen jársz. Cikkünkből megtudhatod, hogyan érvényesítheted a játéklicenceket az EA alkalmazás-ban, a Steam-en, a Ubisoft Connect-en (Uplay), a Rockstar Games Launcher-ben, az Epic Games Launcher-ben, a GOG-ban, a Battle.net-en, az MS Store-ban, a PS Store-ban és az Xbox Store-ban, valamint azt is, hogyan és hol válthatod be az Xbox Game Pass előfizetésedet.

Az Alzánál vásárolt kódjaidat az Alza fiókodban (a képernyő felső részén, Alza fiókom – a te neved) találhatod, a Könyvtár fül alatt, a Játékok vagy Licencek opciónál.

i Xbox Game Pass és Xbox Game Pass Ultimate

Hol és hogyan érvényesítheted a megvásárolt Xbox Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésedet, amely lehetővé teszi több száz játék Xbox konzolokon, PC-n, Android és iOS (iPadOS) operációs rendszerű mobileszközökön való futtatását az Xbox Cloud Gaming szolgáltatáson keresztül? Tekintsd meg gyors és egyszerű útmutatónkat.

Battle Net logo EA APP logo Epic Games logo GOG logo MS Store logo Rockstar logo Steam logo Ubisoft logo PS Store logo Xbox Store logo


Elektronikus játéklicencek PC-hez

 1. Battle.net – az Activision Blizzard digitális terjesztési platformja
 2. EA app – az Electronic Arts digitális terjesztési platformja
 3. Epic Games Launcher – az Epic Games digitális terjesztési platformja
 4. GOG – a CD Projekt digitális terjesztési platformja
 5. MS Store – a Microsoft digitális terjesztési platformja
 6. Rockstar Games Launcher – a Rockstar digitális terjesztési platformja
 7. Steam – a Valve digitális terjesztési platformja
 8. Ubisoft Connect (korábban Uplay) – az Ubisoft digitális terjesztési platformja

Elektronikus játéklicencek konzolokhoz

 1. PS Store (PS4) – digitális disztribúciós platform PlayStation 4 konzolokhoz
 2. PS Store (PS5) – digitális disztribúciós platform PlayStation 5 konzolokhoz
 3. Xbox Store – digitális disztribúciós platform Xbox konzolokhoz

Xbox Game Pass Ultimate mobileszközökre

 1. Xbox Game Pass – az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés aktiválása és az Xbox Cloud Gaming elindítása

  Battle.net – az Activision Blizzard digitális terjesztési platformja

A megvásárolt kulcsot a Battle.net-en kell aktiválni:

 1. A Battle.net alkalmazás letöltéséhez látogass el a szolgáltatás hivatalos weboldalára.
 2. Ezután futtassa a letöltött fájlt, és telepítse az alkalmazást.
 3. Indítsd el a feltelepített Battle.net alkalmazást, és jelentkezz be a meglévő fiókodba, vagy hozz létre egy újat az Create a free Battle.net Account (alább) gombra kattintva - kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 4. Miután bejelentkeztél a Battle.netre, kattints a profilod ikonjára a jobb felső sarokban, és válaszd a Redeem a Code lehetőséget.
 5. Az újonnan megnyíló ablakban írd be a megvásárolt kódot a megfelelő mezőbe, majd kattints a Redeem Code gombra.
 6. A következő képernyőn erősítsd meg a termék aktiválását a Confirm gomb megnyomásával.
 7. Ezt követően a játékot a Games fülön találod, ahol telepítheted.
Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Battle.net Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Battle.net Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez Battle.net

1. lépés: Menj a Battle.net hivatalos weboldalára. 2. lépés: Jelentkezz be a Battle.net alkalmazásba. 3. lépés: Kattints a profilodra, és válaszd a Redeem a Code lehetőséget.

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Battle.net Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Battle.net

4. lépés: Írd be a megvásárolt játékkódodat, és kattints a Beváltás gombra. 5. lépés: A játékodat megtalálod a Games fülön.

Ha technikai vagy egyéb problémákat tapasztalsz a játék lejátszása közben, fordulj az Activision Blizzard ügyfélszolgálatához. Jó szórakozást!


  EA app – az Electronic Arts digitális terjesztési platformja

Fontos! Az Electronic Arts átáll az Originről az EA alkalmazásra. A váltás erre az alkalmazásra egyszerű - csak töltsd le és telepítsd a programot. Ez a program automatikusan eltávolítja a meglévő Origin alkalmazásodat is (ha van a merevlemezeden), még a telepítés befejezése előtt. És ne aggódj - a korábban megvásárolt játékaid megmaradnak a könyvtáradban.

Ha olyan kulcsot vásárolsz, amelyet az EA alkalmazásban (korábban Origin) kell beváltanod, akkor rendelkezned kell egy fiókkal a platformon. Ha még nincs meg az alkalmazás, akkor előbb le kell töltened és regisztrálnod kell.

 1. Menj a szolgáltatás hivatalos oldalára, és válaszd ki az EA app kliensét az operációs rendszerednek megfelelően. Kattints a Download the EA app gombra. A rendszer felszólít a kliens letöltésére, ezt tedd meg. Ezután futtasd a letöltött fájlt, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 2. A telepítés után indítsd el az alkalmazást. Ha már létrehoztál egy fiókot az Origin-hez, egyszerűen csak add meg a megfelelő Origin bejelentkezési adatokat az EA alkalmazás szükséges mezőibe. Az új felhasználók az EA alkalmazás fiókjának létrehozásához az alsó sávban választhatják a Create Account lehetőséget.
 3. Miután sikeresen bejelentkeztél az alkalmazásba, kattints a bal oldali oszlopban található Library opcióra. A Library fülön található egy Redeem Code gomb is - erre kattints.
 4. A Redeem a code ablakban írd be a játékkulcsodat a megfelelő mezőbe, majd kattints a Next gombra.
 5. A következő ablakban megjelenik az aktiválni kívánt cím, ismét nyomd meg a Next gombot.
 6. A folyamat utolsó lépése megerősíti a megvásárolt kulcs sikeres aktiválását. Csak nyomd meg a Close gombot.
 7. Az aktivált játék automatikusan bekerül a könyvtárba (Library), és megkezdődik a letöltés.
Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez; EA app: letöltés Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez; EA app: bejelentkezés

1. lépés: Töltsd le az EA alkalmazás megfelelő verzióját. 2. lépés: Indítsd el az EA App klienst, és hozz létre egy fiókot/jelentkezz be.

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez; EA app: My Collection Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez; EA app: licence redeem

3. lépés: A Library menüből válaszd a Redeem Code lehetőséget. 4. lépés: Add meg a játék kódját.

Ha technikai vagy egyéb problémáid adódnak a játék során, fordulj az ügyfélszolgálathoz. Jó szórakozást!


  Epic Games Launcher – az Epic Games digitális terjesztési platformja

Ha olyan kulcsot vásárolsz, amelyet az Epic Games Launcher-ben kell aktiválni, akkor rendelkezned kell egy fiókkal a platformon. Ha nincs, akkor le kell töltened az Epic Games Launcher alkalmazást, és itt regisztrálhatsz.

 1. Kattints a Download Epic Games Launcher gombra a hivatalos weboldalon.
 2. A rendszer felszólít a fájl (kliens) letöltésére, tégy így. Ezután futtasd a letöltött fájlt, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 3. A sikeres telepítés és regisztráció után (vagy ha már telepítetted az alkalmazást) indítsd el az Epic Games Launcher programot, és jelentkezz be a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval.
 4. Kattints a képernyő jobb felső sarkában lévő profil ikonra, majd válaszd a menüből a Redeem Code menüpontot.
 5. A megnyíló új ablakban írd be a megvásárolt kódot a számmezőbe, majd kattints a Redeem gombra.
 6. A kulcs sikeres aktiválása után a játék megjelenik a könyvtárban (Library). Nyisd le ki a Library menüt, és kattints a kulccsal aktivált játék ikonjára. Megnyílik a telepítőablak, és már csak követned kell a képernyőn megjelenő utasításokat.
Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Epic Games Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Epic Games Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Epic Games

1. lépés: Töltsd le az Epic Games Launcher alkalmazást. 2. lépés: Add meg a bejelentkezési adataidat, vagy hozz létre egy fiókot. 3. lépés: Kattints a profilod ikonjára és válaszd a Redeem Code opciót.

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Epic Games Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, Epic Games

4. lépés: Írd be a kódodat, és kattints a Redeem gombra. 5. lépés: A könyvtár (Library) fülön megtalálod a játékot, ahonnan letöltheted.

Ha technikai vagy egyéb problémáid adódnak a játék lejátszása közben, akkor vedd fel a kapcsolatot az Epic Games ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  GOG – a CD Projekt digitális terjesztési platformja

A megvásárolt kulcsot a GOG.com áruházban kell aktiválni:

 1. Látogass el a GOG áruház hivatalos weboldalára.
 2. A felső sávban kattints a Sign in gombra, és jelentkezz be a meglévő fiókodba, vagy hozz létre egy újat a Create Account gombra kattintva.
 3. Miután bejelentkeztél a fiókodba a gog.com oldalon, kattints a profilod ikonjára, és válaszd a Redeem a Code lehetőséget.
 4. A következő oldalon írd be a megvásárolt kódot, majd kattints a Continue gombra. Megjelenik az aktiválni kívánt elem, ismét kattints a Continue gombra.
 5. Kattints a profilod ikonjára, és válaszd a Games menüpontot.
 6. Megjelenik a játékaid gyűjteménye. Kattints arra, amelyiket telepíteni szeretnéd. Ezután kattints a Download and Install Now gombra.
Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, GOG Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, GOG Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, GOG

1. lépés: Menj a GOG áruház hivatalos weboldalára, és jelentkezz be vagy hozz létre egy fiókot. 2. lépés: A profilodban válaszd a Redeem a Code lehetőséget. 3. lépés: Add meg a megvásárolt játék kódját, majd kattints a Continue gombra.

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, GOG Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez, GOG

4. lépés: A profilodban válaszd a Games menüpontot. 5. lépés: A játékok listáján válaszd ki a telepíteni kívánt játékot.

Ha technikai vagy egyéb problémák merülnek fel a játék lejátszása közben, fordulj a GOG Store ügyfélszolgálatához. Jó szórakozást!


  MS Store – a Microsoft digitális terjesztési platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet az MS Store-ban kell aktiválni, akkor rendelkezned kell Microsoft-fiókkal.

 1. Menj a Microsoft hivatalos oldalára, ahol a jobb felső sarokban kattints a Bejelentkezésre.
 2. Töltsd ki a bejelentkezési adatokat, ha már van Microsoft-fiókod. Ellenkező esetben hozz létre egyet itt.
 3. Most indítsd el az MS Store alkalmazást a PC-den. Az ikont az asztalon vagy a Start menüben találhatod.
 4. A megvásárolt kulcs aktiválásához kattints az MS Store jobb felső részén található három pont ikonra. Válaszd a Kód alkalmazása opciót.
 5. Írd be a kódot a megadott mezőbe, majd nyomd meg a Tovább gombot.
 6. A következő képernyőn a teljes tranzakció megerősítése és összesítése vár rád. Kattints a Megerősítés gombra.
 7. Kész, sikeresen aktiváltad a játékot! Most már letöltheted és telepítheted.
Útmutató az elektronikus licensz aktiválásához, MS Store Útmutató az elektronikus licensz aktiválásához, MS Store Útmutató az elektronikus licensz aktiválásához, MS Store

1. lépés: Lépj be a hivatalos oldalon. 2. lépés: Töltsd ki a bejelentkezési adatokat vagy hozz létre fiókot. 3. lépés: Kattints a három pont ikonra, válaszd a Kód érvényesítése opciót.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, MS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, MS Store

4. lépés: Írd be a kódot. 5. lépés: Kattints a megerősítés gombra.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a Microsoft ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Rockstar Games Launcher – a Rockstar digitális terjesztési platformja

A megvásárolt kulcsot a Rockstar Games Launcher alkalmazásban kell aktiválni:

 1. A Rockstar Games Launcher for Windows letöltéséhez látogass el a szolgáltatás hivatalos weboldalára.
 2. Ezután futtasd a letöltött fájlt, és telepítsd az alkalmazást.
 3. Indítsd el a feltelepített Rockstar Games Launcher alkalmazást, és jelentkezz be a meglévő fiókodba, vagy hozz létre egy újat a Create a New Account (jobb felső sarokban) gombra kattintva, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 4. Miután bejelentkeztél a Rockstar Games Launcher alkalmazásba, kattints a Store feliratra (jobbra fent).
 5. Most kattints a Redeem Code feliratra (jobbra fent).
 6. Az újonnan megnyíló ablakban írd be a megvásárolt kódot a Rockstar Activation Code mezőbe, majd kattints a Check gombra.
 7. Megjelenik a termék, amely hozzáadásra kerül a fiókodhoz. Erősítsd meg a Redeem gomb megnyomásával.
 8. Ezután a játékot a My Library rész Games fülén találod, ahol telepítheted.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Rockstar Games Launcher Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Rockstar Games Launcher Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Rockstar Games Launcher

1. lépés: Látogass el a Rockstar Games Launcher alkalmazás hivatalos weboldalára. 2. lépés: Jelentkezz be a Rockstar Games Launcher alkalmazásba. 3. lépés: Kattints a Store feliratra.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Rockstar Games Launcher Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Rockstar Games Launcher Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Rockstar Games Launcher

4. lépés: Kattints a Redeem Code feliratra. 5. lépés: Írd be a megvásárolt játékkódot. 6. lépés: A játékot a Games fülön, a My Library részen találod meg.

Ha technikai vagy egyéb problémák adódnak a játék lejátszása közben, akkor vedd fel a kapcsolatot a Rockstar ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Steam – a Valve digitális terjesztési platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet az Steam szolgáltatásban kell aktiválni, rendelkezned kell fiókkal ezen a felületen. Amennyiben nincs, töltsd le és regisztrálj.

 1. szolgáltatás hivatalos oldalán kattints a jobb felső sarokban található, zöld Steam telepítése gombra.
 2. A következő képernyőn kattints ismét a nagy zöld Steam szolgáltatás telepítése gombra. A rendszer kérni fogja a kliens letöltését, töltsd le. Majd futtasd a letöltött fájlt és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 3. A sikeres telepítést és regisztrációt (vagy ha már telepítetted az alkalmazást) követően indítsd el a Steam szolgáltatást, és jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználóneved és jelszavad segítségével.
 4. Kattints a Játék hozzáadása (Add a Game) gombra a képernyő bal sarkában, vagy pedig a felső sávban található "Játékok" menüre. A lenti menüben válaszd a Termék aktiválása a Steam szolgáltatásban (Activate a Product on Steam) opciót.
 5. A később felugró ablakban az első két elemre kell kattintani. Ekkor a Termék aktiválása (Product Activation) oldalra kerülsz, ahol megadhatod a termék kódját, azaz a megvásárolt játéklicencet. Ügyelj rá, hogy pontosan add meg a kódot.
 6. A kulcs sikeres aktiválása után a játék megjelenik a Könyvár (Library) menüben. Kattints a megvásárolt játékra a könyvtár képernyőjén, majd a kék Telepítés gombra. A telepítéshez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam

1. lépés: Menj a Steam hivatalos oldalára. 2. lépés: Töltsd le a Steam klienst. 3. lépés: Jelentkezz be a Steam-be.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Steam

4. lépés: Válaszd a Játék hozzáadása opciót, majd a Termék aktiválása a Steam szolgáltatásban opciót. 5. lépés: Írd be a játék kódját. 6. lépés: Telepítsd a játékot a Könyvtár fülön

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a Steam ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  Ubisoft Connect (korábban Uplay) – a Ubisoft digitális terjesztési platformja

Ha olyan digitális kulcsot vásároltál, amelyet a Ubisoft szolgáltatásban kell aktiválni, rendelkezned kell fiókkal ezen a felületen. Amennyiben nincs, töltsd le és regisztrálj.

 1. Menj a Ubisoft hivatalos oldalára, ahol kattints a jobb felső sarokban található Sign in gombra.
 2. Megjelenik a bejelentkezési ablak. Kattints a zöld Create a Ubisoft Account gombra. Hozd létre a saját fiókodat, amelyben elmentheted az összes Ubisoft játékodat.
 3. Ehhez a Ubisoft Connect klienst is le kell töltened. Ezen az oldalon kattints a zöld Download for PC gombra. Majd futtasd a letöltött fájl és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 4. A sikeres telepítést (vagy ha már van telepített alkalmazásod) követően indítsd el a Ubisoft Connect szolgáltatást és jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználóneved és jelszavad segítségével.
 5. Az elektronikus játéklicenc aktiválásához kattints a profilképed bal oldalán, a felső sávban található kulcs ikonra.
 6. A később felugró Kulcs aktiválása mezőbe írd be a megvásárolt játékhoz tartozó aktiváló kulcsot. Ügyelj rá, hogy helyesen add meg a kódot.
 7. A kulcs alkalmazását követően a megvásárolt játék megjelenik a Játékaim fülön, amelyről elindíthatod a telepítést. A telepítés megkezdéséhez kattints a játék képére, majd a kék Letöltés gombra. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft

1. lépés: Menj a Ubisoft hivatalos oldalára. 2. lépés: Hozz létre Ubisoft-fiókot. 3. lépés: Töltsd le a Ubisoft Connect szolgáltatást. 4. lépés: Jelentkezz be a Ubisoft Connect-re.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Ubisoft

5. lépés: Kattints a kulcs ikonra. 6. lépés: Írd be a játék kódját. 7. lépés: Kattints a Játékaim fülre a játék képén. 8. lépés: Kattints a Letöltés gombra.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a Ubisoft ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást!


  PS Store (PS4) – digitális disztribúciós platform PlayStation 4 konzolokhoz

A kód aktiválása előtt győződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve abba a fiókba, amelyhez a játékot kapcsolni szeretnéd. Fiókot közvetlenül a konzol kezdőképernyőjén vagy a Sony hivatalos weboldalán hozhatsz létre. A megvásárolt kulcsot a PS Store-ban kell aktiválnod, amely a PlayStation 4 főmenüjének bal oldalán található.

 1. Navigálj a PS Store ikonra a főmenüben és indítsd el kereszttel.
 2. A PS Store megnyitása után menj majdnem a bal oldali menü végére, ahol látni fogsz egy sávot a Kódok alkalmazása (Redeem Codes) felirattal. Kattints ismét a keresztre.
 3. Egy beviteli mező jelenik meg a 12 jegyű kód megadásához. A kódok nem különböztetik meg a kis- és nagybetűket, és mindig kötőjel nélkül kell megadni őket. A sikeres belépést követően nyomd meg a Kész (Done) gombot, majd a Folytatás (Continue) gombot.
 4. A következő képernyőn az egész tranzakció végleges megerősítése és összesítése vár rád. A következő lépéshez nyomd meg a Megerősítés (Confirm) gombot.
 5. A következő képernyőn nyomd meg a Letöltés (Download) gombot – a letöltés automatikusan elindul. Kiléphetsz az PS Store-ból. A letöltési folyamatot a Gyorsmenü Notifications szekciójában követheted nyomon, amelyet a távirányító PS gombjának nyomva tartásával érhetsz el.
 6. A letöltött elem automatikusan hozzáadódik a Könyvtáradhoz (Library).
Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store

1. lépés: Nyisd meg a PS Store-t. 2. lépés: Válaszd a Kód alkalmazása opciót. 3. lépés: Add meg a kódot.

Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, PS Store

4. lépés: Erősítsd meg. 5. lépés: Nyomd meg a Letöltés (Download) gombot.

Ha a játék során technikai vagy egyéb probléma merül fel, lépj kapcsolatba a PlayStation konzolok támogatásával. Jó szórakozást!


  PS Store (PS5) – digitális disztribúciós platform PlayStation 5 konzolokhoz

A termék aktiválása előtt győződj meg róla, hogy abba a fiókba vagy bejelentkezve, amelyben aktiválni kívánod a kulcsot. Ha még nem hoztál létre fiókot, megteheted közvetlenül a konzol kezdőképernyőjén keresztül vagy a Sony hivatalos weboldalán.

A megvásárolt kulcsot a PS Store-ban kell aktiválni, mely a PS 5-öd főmenüjének bal oldalán található. Ez az útmutató csak PlayStation 5-re érvényes. A PlayStation 4-hez valót itt találod.

 1. Győződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve a fiókba, amelyben aktiválni kívánod a kulcsot. Navigálj a PS Store ikonra a főmenüben és indítsd el kereszttel. Ez balról a legelső ikon.
 2. A PS Store megnyitása után menj a Több (More) menübe a főmenüben található három pontos ikonnal, majd nyomd meg a keresztet. A menöt a képernyő bal felső sarkában találod meg.
 3. PS Store; screenshot: elektronikus licensz aktiválása – PS5 PS Store; screenshot: elektronikus licensz aktiválása – PS5

  1. lépés: Nyisd meg a PS Store-t. 2. lépés: Válaszd a Több (More) opciót.

 4. Egy függőleges menü jelenik meg, amelyben válaszd ki fentről a második, a Kód beváltása (Redeem Code) opciót, majd erősítsd meg a kereszttel.
 5. Egy beviteli mező jelenik meg a 12 jegyű kód megadásához. A kódok nem különböztetik meg a kis- és nagybetűket, és mindig kötőjel nélkül kell megadni őket. Ha nálunk vásároltál, akkor az Alza fiókodban (képernyő felső részén, Alza fiókom – a te neved) találhatod, a Könyvtár fül alatt, a Játékok vagy Licencek opciónál. Amennyiben helyesen adtad meg a kódot, egy aktiválandó játék leírása fog megjelenni. Kattints a Beváltás (Redeem) gombra.
 6. PS Store; screenshot: elektronikus licensz aktiválása – PS5 PS Store; screenshot: elektronikus licensz aktiválása – PS5

  3. lépés: Válaszd a Kód beváltása (Redeem Code) opciót. 4. lépés: Add meg a kódot.

 7. A következő képernyőn a teljes tranzakció végleges megerősítése és összesítése vár rád. Kattints a Következő (Continue) gombra a következő lépéshez.
 8. A következő képernyő csak információval szolgál a termék aktiválásról. Ha már aktiváltad a játékhoz tartozó elektronikus kulcsot, a Letöltés (Download) gomb megnyomásával megkezdődik a játék letöltése. Kattints a Következő (Continue) gombra az oldal bezárásához. Most már kiléphetsz a PS Store-ból. A letöltési folyamatot a gyorsmenü a Letöltések/Feltöltések (Downloads/Uploads) szakaszában követheted nyomon, amelyet a távirányító PS gombjának segítségével hívhatsz elő.
 9. PS Store; screenshot: elektronikus licensz aktiválása – PS5 PS Store; screenshot: elektronikus licensz aktiválása – PS5

  5. lépés: Erősítsd meg a kód aktiválását a Következő (Continue) gomb megnyomásával. 6. lépés: Ha már aktiváltad a játékhoz tartozó elektronikus kulcsot, a letöltést a Letöltés (Download) gomb megnyomásával indíthatod el. A képernyőt a Folytatás (Continue) gombbal zárhatod be.

  Xbox Store – digitális disztribúciós platform Xbox konzolokhoz

A termék aktiválása előtt győződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve a Microsoft-fiókba, amelyben aktiválni szeretnéd a játékot. Ha még nem hoztál létre ilyen fiókot, megteheted közvetlenül a Xbox konzolon keresztül is, vagy a Microsoft internetes oldalán. Ez az útmutató Xbox One, Xbox One X/S és Xbox Series X/S konzolokra érvényes.

 1. A konzol főmenüjében menj a Store fülre. Nyomd meg az A gombot a távirányítón Xbox Store megnyitásához.
 2. Miután megnyitottad a Store alkalmazást a képernyő bal oldalán található menüben, menj a Beváltás (Redeem) fülre és nyomd meg távirányítón lévő A gombot a megerősítéshez.
 3. Írd be a 25 jegyű kódot a téglalapba (kötőjelet nem kell írni, a konzol kitölti helyetted), és erősítsd meg a Next gombbal. Ha nálunk vásároltál, akkor az Alza fiókodban (képernyő felső részén, Alza fiókom – a te neved) találhatod, a Könyvtár fül alatt, a Játékok vagy Licencek opciónál. Erősítsd meg a Kód ellenőrzése (Check code) gombbal.
 4. Ha helyesen írtad be a kódot, akkor az aktiválni kívánt termék leírását fogod látni. Erősítsd meg a termék aktiválását a Megerősítés (Confirm) gomb megnyomásával.
 5. A következő képernyő csak információval szolgál a termék aktiválásról. A képernyő bezárásához kattints a Bezárás (Close) gombra.
Xbox Store; screenshot: elekronikus licensz aktiválása Xbox Store; screenshot: elekronikus licensz aktiválása Xbox Store; screenshot: elekronikus licensz aktiválása

1. lépés: Navigálj a Store fülre és nyomd meg az A gombot. 2. lépés: Válaszd a Beváltás (Redeem) opciót a képernyő bal oldalán található menüből. 3. lépés: Add meg a kódot, majd erősítsd meg a Kód ellenőrzése (Check code) gombbal. Majd erősítsd meg az aktiválást a Megerősítés (Confirm) gombbal.

  Xbox Game Pass – az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés aktiválása és az Xbox Cloud Gaming elindítása

Ha Xbox Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéshez való digitális kulcsot vásároltál, az aktiválást háromféleképpen végezheted el. A kódot PC-n keresztül a Microsoft Store-ban (utasítások itt), Xbox One konzolokon (utasítások itt) vagy mobiltelefonon adhatod meg, ahogy lentebb mutatjuk. Minden esetben rendelkezned kell Microsoft-fiókkal, ha még nincs, hozz létre egyet a Microsoft weboldalán.

Ha Xbox Game Pass Ultimate előfizetést vásároltál xCloud streaming szolgáltatáshoz, az előfizetést közvetlenül a mobiltelefonodon aktiválhatod. Ha a kódot PC-n vagy Xbox konzolon szeretnéd érvényesíteni, kezdd a 3. lépéssel.

Hogyan aktiváld Xbox Game Pass Ultimate előfizetésedet mobileszközökön

 1. Nyisd meg a böngészőt a mobileszközödön és menj a microsoft.com/redeem-re
 2. Előfizetésed aktiválásához be kell jelentkezned a Microsoft-fiókodba. Ha már bejelentkeztél, a rendszer egy 25 jegyű kódot fog kérni, amelyet az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megvásárlása után kaptál, és az Alza fiókodban (Alza fiókom – a te neved) találhatod meg, a Könyvtár fül alatt, a Játékok vagy Licencek opciónál.
 3. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  1. lépés: Írd be a microsoft.com/redeem címet a böngészőbe. 2. lépés: Add meg a 25 jegyű kódot.

  Az Xbox Game Pass alkalmazás letöltése és beállítása (Android készülékek)


 4. Töltsd le az Xbox Game Pass alkalmazást a Google Play-ről.
 5. Telepítsd az alkalmazást és az alsó sávban kattints az embert formázó ikonra.
 6. Itt kattints a Bejelentkezés gombra a képernyő felső részén.
 7. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  3. lépés: Keresd meg az Xbox Game Pass alkalmazást a Google Play-ben. 4. lépés: Az alkalmazás elindítása után kattints az alsó sáv középső ikonjára. 5. lépés: Kattints a zöld Belépés ikonra.

 8. Az alkalmazás bejelentkezik a fiókodba, amelybe korábban bejelentkeztél a mobil böngésződben (ha PC-n vagy Xbox One-on aktiváltad az előfizetésedet, a rendszer fel fog kérni a Microsoft-fiókodba történő bejelentkezésre). Folytasd a Menjünk játszani! gombra kattintva.
 9. Az alsó sávban kattints a házikó ikonra a főmenübe történő visszalépéshez. Győződj meg róla, hogy a CLOUD fül zölddel ki van emelve a képernyő közepén. Ha ez megvan, minden játék, amelyet az alkalmazás felajánl neked, streamelhetővé válik az xCloud szolgáltatáson keresztül. Ha kiválasztottad a játékot, kattints a JÁTÉK gombra, és a játék automatikusan elindul.
 10. Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  6. lépés: Ha mobiltelefonon aktiváltad a kódot, nem pedig PC-n vagy Xbox-on, az alkalmazás automatikusan be fog jelentkeztetni a fiókodba. Folytasd a Menjünk játszani! gombra kattintva. 7. lépés: Az alsó sávban található házikó ikonra kattintva lépj vissza a főmenübe és győződj meg róla, hogy a CLOUD fül van kiválasztva.

  A Cloud Gaming alkalmazás letöltése és beállítása (iOS/iPadOS készülékek)

  1. Nyisd meg az xbox.com/play webhelyet az Apple-eszköz webböngészőjében, és ha még nem jelentkeztél be a fiókodba, akkor tedd meg a jobb felső sarokban található profil ikonra kattintva, majd kattints a Sign in gombra, és add meg a bejelentkezési adataidat.
  2. Ezután kattints a képernyő felső részén található zöld Get ready to play gombra (mobilon először a jobb felső sarokban lévő profilod ikonjára kell kattintanod).
  3. Az Xbox Cloud Gaming funkció használatához helyezd az azonos nevű alkalmazást a telefonod/tableted asztalára. Kattints a Share ikonra, majd az Add to desktop ikonra, és erősítsd meg ezt a műveletet az Add újabb kattintásával.
  4. Most már minden bizonnyal látod a Cloud Gaming appot a telefon/tablet asztalán – koppints rá a megnyitásához.
  5. Válaszd ki a játszani kívánt címet, és kattints az Play gombra.
  Návod na uplatnění elektronických licencí, Xbox Game Pass Ultimate Návod na uplatnění elektronických licencí, Xbox Game Pass Ultimate Návod na uplatnění elektronických licencí, Xbox Game Pass Ultimate

  1. lépés: Nyisd meg az xbox.com/play webhelyet, és jelentkezz be 2. lépés: Kattints a Get ready to play gombra. 3. lépés: Add hozzá a Cloud Gaming alkalmazást az asztalhoz a Share gomb segítségével.

  Návod na uplatnění elektronických licencí, Xbox Game Pass Ultimate Návod na uplatnění elektronických licencí, Xbox Game Pass Ultimate Návod na uplatnění elektronických licencí, Xbox Game Pass Ultimate

  4. lépés: Nyisd meg a Cloud Gaming alkalmazást. 5. lépés: Válaszd ki a kívánt címet, majd koppints a Play gombra.

  A kontroller és a mobileszköz párosítása

   Az első játék előtt a vezérlőt párosítanod kell a mobiltelefonoddal vagy a tableteddel. Például, az alkalmazás az Xbox One vagy PlayStation 4 kontrollereit támogatja. A támogatott kontrollerek listáját itt találhatod.

  1. Menj a bluetooth beállításokhoz a mobileszközödön. A menü az Android verziójától és a mobiltelefonod márkájától függ. Általában az a legegyszerűbb, ha lehúzod a felső értesítési sávot, ahol a bluetooth ikon is megtalálható.
  2. Kapcsold be a kontroller párosítását. Xbox One kontrollerhez nyomd meg a kontroller felső részén elhelyezett Xbox logót, majd a kis kerek gombot az elején (lásd a képen). Az Xbox logó gomb villogni kezd, a kontroller pedig láthatóvá válik a mobiltelefon számára. PlayStation 4 kontroller párosításához nyomd meg egyszerre a PlayStation logó gombot és a Share gombot (lásd a képen).
  3. Válaszd ki a kontrollert a telefonodon és csatlakoztasd mindkét eszközt. Most már visszatérhetsz az Xbox Game Pass alkalmazásba és játszhatsz.
  Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate Útmutató elektronikus licensz aktiválásához, Xbox Game Pass Ultimate

  1. lépés: Keresd meg a bluetooth ikont a felső értesítési sávban (a kép Android 10 rendszerű Galaxy S20 mobiltelefonról készült). 2. lépés: Kapcsold be a párosítást a kontrolleren. 3. lépés: Ha a kontroller megjelenik a keresett eszközön, kattints rá a a párosításhoz megerősítéséhez.

Xbox Series X + 2x Xbox Wirless Controller
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, 2× kontroller, fekete kivitel
222 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MXO001ab1
4,9 107×
God of War Ragnarok - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
25 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0017
4,9 67×
PlayStation 5 (Slim) Digital Edition
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, mechanika nélkül, 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller,
184 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005DE2
4,8 79×
Minecraft - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Járd be a Minecraft által véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző épületeket - a legegyszerűbb házikóktól kezdve egészen a leglátványosabb várakig! Játssz kreatív módban (Creative Mode), vagy túlélő módban (Survival Mode), bányássz a föld legmélyéből, ahol saját fegyvereket és pajzsokat kell majd készítened, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes ellenséggel szemben!
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW060
4,9 256×
PlayStation 5 Slim
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, - A függőleges állvány nem tartozék, külön megvásárolható
215 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX0052
4,9 202×
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online felülethez, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA valuta $1,000,000 értékben a GTA Online-on), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX088p
4,8 142×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
Leárazás -11 %
15 890 Ft 17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0378
4,9 553×
Xbox Series X
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel
+Ajándék Konzol játék Skull and Bones Special Edition - Xbox Series melynek értéke 12 890 Ft
198 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MXO001a
4,9 36×
Star Wars Jedi: Survivor - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkoznunk kéne az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki BD-1 droidot is.
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0253
PlayStation 5 Slim + Marvels Spider-Man 2
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, játék a csomagban (fizikai hordozó), Marvels Spider-Man 2, - A függőleges állvány nem tartozék, külön megvásárolható.
+Ajándék Konzol játék Marvels Spider-Man 2 - PS5 melynek értéke 15 890 Ft
229 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX0052b1
4,8 423×
Xbox Series S - 500 GB Robot White
Konzol - tévéhez, SSD 512 GB, mechanika nélkül, magyar menüvel , 1× kontroller, fehér kivitel
Szuper ár
108 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001s
4,7 169×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
25 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002
4,3 279×
Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés
Feltöltőkártya - PC (Win 10), mobiltelefon / tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live , Microsoft Store és Xbox Mobile app kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 5 330 Ft/hónap
15 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gu2
4,8 110×
Mafia Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A legendás játéksorozat teljes kiadása, amely lehetővé teszi, hogy belekóstolj egy gengszter életébe az amerikai szervezett bűnözés három különböző érájából.
Leárazás -10 %
8 890 Ft 9 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX823
4,2 31×
NHL 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
Leárazás -5 %
11 790 Ft 12 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0533
4,6 623×
Xbox Game Pass Core - 12 hónapos tagság
Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 12 hónap - 1 832,50 Ft/hónap
21 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029el8
4,7 40×
Horizon Forbidden West - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útján a Tiltott Nyugaton át, ahol titokzatos új fenyegetések várnak rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és ijesztőbb gépekkel, és találkozz meglepő új törzsekkel.
Szuper ár
11 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MSX1197
4,9 95×
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 1TB
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, NVMe csatlakozás, mérete 20,08 × 30,7 × 124,4 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -5 %
58 890 Ft 62 130 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR066g5a1
Xbox Series S (500 GB) + 2x Xbox Wireless Controller
Konzol - tévéhez, SSD 512 GB, mechanika nélkül, 2× kontroller, fehér kivitel
129 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001sb1
4,8 77×
EA Sports FC 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
Leárazás -5 %
9 490 Ft 9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1506
4,9 20×
Crash Bandicoot 4: Its About Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX860
4,9 130×
Hogwarts Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -6 %
13 890 Ft 14 890 Ft
Raktáron
Termékkód: PSV0019
4,6 17×
EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
13 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1258
5,0 14×
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Fedezz fel egy hatalmas realisztikus akció-RPG-t az autentikus középkori Csehországban, bármikor és bárhol. Te vagy Jindřich, egy kovács fia, aki egy kegyetlen polgárháború kellős közepén találja magát, ahol tehetetlenül nézi, ahogy a betolakodók megszállják a faluját, és lemészárolják barátait és családját. Alig kerüli el ezt a brutális támadást, megragadja a kardját, és védekezni indul. A játék cseh feliratot tartalmaz. A cseh szinkronizált változat ingyenesen letölthető tartalomként elérhető a Nintendo eShopban.
15 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: NSW1330
4,9 98×
Ring Fit Adventure - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja testmozgás - Itt az ideje, hogy fitnesz kalandra indulj egy pánttal a lábadon és egy Ring-Con távirányítóval a kezedben! Fedezd fel a kalandos fantáziavilágot és győzd le valós gyakorlatokkal a megrajzolt sárkányt és csatlósait a Ring Fit Adventure valódi gyakorlataival.
Leárazás -20 %
23 690 Ft 29 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHW134
3,3
F1 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
27 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0631
4,4 45×
Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai és gyerekeknek
11 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1935
4,3
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
+Ajándék Ajándék Paper Mario - papírrepülőgép + mágnesek melynek értéke 3 390 Ft
18 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: NSW1370
4,5 51×
EA Sports FC 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
17 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0495
4,8 66×
God of War Ragnarok - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
22 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1342
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ