Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/playstation-5-slim-design-obe-verze-nahled.jpg

PlayStation 5 Slim – Minden, amit tudni kell róla

A Sony hivatalosan 2023. október közepén jelentette be a régóta várt Slim modellt, amely még idén fokozatosan leváltja az eredeti PlayStation 5-öt a boltokban. A PS5 Slim kisebb, könnyebb, átdolgozott dizájnnal és nagyobb, 1 TB-os SSD-vel rendelkezik. Emellett a digitális változat mostantól Blu-ray meghajtóval is bővíthető lesz. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz a PlayStation 5 Slim-ről, amit tudni kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/m2-ps5.jpg

Hogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz?

Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/PS5.jpg

PlayStation 5 elérhetőség (AKTUALIZÁLVA)

A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés

A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben a cikkben pedig összegyűjtöttünk mindent, amit a PlayStation 5-ről tudni kell. Mennyibe kerül, milyen játékokat lehet játszani a Sony új konzolján, mennyire erős a PS5, mi a helyzet a PlayStation 4 játékok támogatásával, vagy miért jelent ilyen nagy előrelépést az új DualSense kontroller - mindezt és még sok mást megtudhatsz ebből a rendszeresen frissített cikkből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

A legjobb játékok PlayStation 5-re

A PlayStation 5 még nem olyan régóta van köztünk, mégis ez a konzol számos sikeres exkluzív játékot vezetett be. Ugyanakkor a PlayStation 4 játékokkal való visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően számos korábban kiadott gyöngyszemet élvezhetünk jobb grafikában vagy egyéb újítások kíséretében. És mivel nem könnyű kiválasztani a legjobbakat ennyi játék közül, elvégeztük helyetted a munkát, és összeállítottuk a legjobb 15 játék listáját a PlayStation 5-höz. A cikk második részében a következő hónapokban és években PlayStation 5-re érkező 15 legjobban várt játékot is megtalálod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navod-elektronicke-licence-hry-big.jpg

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez – játékok

Játékot vásároltál az Alzánál elektronikus licenc formájában, de nem tudsz mit kezdeni vele? Ebben az átfogó cikkben elmondjuk, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen telepíteni az elektronikus játék kulcsát az Origin, a Steam, az Uplay, az MS Store, a PS Store és az Xbox Store platformokon. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ